امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14632

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

خرید یک پله های وب
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3441

سلام

لسرما هم خوبه اما لامذهب نوسان نمیده! به نظرم تکشا از لسرما خیلی چابکتر و شارپتر نوسان قیمت میده!

وآوآ هم خرید یه پله اش تو قیمت امروز خالی از لطف نیست!

سهرمز هم امروز قیمتش رسیده به قیمت 8 ماه پیش!

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      به نظرم لسرما از گروه تکشا بهتر از تکشا باشه . من لسرما خریدم به سختی . اینجاها فروشنده خیلی کم است و به نظرم 1900 کف سهم بوده در 2 ماه گذشته و پائین تر نرفته و منطقی هم نیست پائین تر بره

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4097

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
        سلام

لسرما هم خوبه اما لامذهب نوسان نمیده! به نظرم تکشا از لسرما خیلی چابکتر و شارپتر نوسان قیمت میده!

وآوآ هم خرید یه پله اش تو قیمت امروز خالی از لطف نیست!

سهرمز هم امروز قیمتش رسیده به قیمت 8 ماه پیش!
        درود
        دوران شارپ گذشته . بله تکشا یه زمانی شارپ بود . لسرما هم دقیقا تو همین مایه است . همین ثپردیس حیف نون و در بدر و خاک بر سر شده فعلی ، دو ماه از زمستان 98 چنان شارپ زده رفته که حیرت زده میشیم وضعیت الانش را ببینیم

من لسرما را به این دلیل ترجیح دادم که کف 1900 را یه جورائی 2 ماه است بسته و مشخص شده تهش کجاست
        مواردی که هنوز کف قطعی نزدند کمی دست به عصا تر باید بود وگرنه تکشا و لسرما در وضعیتی کاملا مشابه از هر نظر هستند و روند معاملاتی یکسانی هم دارند

سهرمز در ریزش ابان سال قبل 1500 هم دیده . الزاما ممکنه تا اونجا نیاد ولی یه کوچولو دیگه کار داره

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
          پترول بعد از خرید تا چندین روز همین قیمت و حتی پایینتر هم میدادند الان صف خرید 80میلیونی در 997تومان!! خدا با صابرین است البته اگر انتخاب درست کرده باشیم!! وگرنه لگد شیطان در انتظار است!!

بعد بکهنوج و ونیرو نیز هنوز نرفته اند در سود حد زیان نیز فعال نکرده اند که باید صبر کرد حدزیان فعال شد فروش نشد صعود!!

و این صبوریها بیشتر مدیون تعداد سهام 8الا 10سهمی سبد حاصل شده است
          توجه کردید چه کولاکی کرد بکهنوج و ونیرو؟؟ هر دو وقتی نوشتم 3منفی بودند

بکهنوج از 3منفی با70میلیون حجم صف خرید شد!!

ونیرو از 3منفی تا 3مثبت رفت و در صفر تابلو بسته شد!!

فردا یه سهم میگم با دید مجمع نقدی برای 10درصد سبد و برای افراد صبور و با حوصله که با تحلیل و نظر خودشان بررسی کنند
          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3441

سلام دوست عزیز
            این درسته که سهرمز سال قبل 1500 رو هم دیده! اما توجه داشته باشید که سال گذشته سیمان مجوز افزایش نرخ 50 درصدی را هنوز نگرفته بود! سال گذشته سمازن رو هم حول و حوش 900 تومان میفروختند! الآن که نمیشه این تصور رو داشت که سمازن 1500 تومانی امروز برگرده به قیمت یک سال پیش! با توجه به اینکه همین سمازن امسال توانائی افزایش سود آوری 100درصدی در مقایسه با سال گذشتهرا خواهد داشت! به نظر من سهرمز کف قیمتش رو همین امروز تاچ کرد!البته با درنظر گرفتن تلورانس 3 درصدی! بنابراین خیلی بعید میدونم امسال قیمت 1500 تومان رو دوباره ببینه! ... نظر شخصی

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            درود <br>
            دوران شارپ گذشته . بله تکشا یه زمانی شارپ بود . لسرما هم دقیقا تو همین مایه است . همین ثپردیس حیف نون و در بدر و خاک بر سر شده فعلی ، دو ماه از زمستان 98 چنان شارپ زده رفته که حیرت زده میشیم وضعیت الانش را ببینیم <br>
            <br>
            من لسرما را به این دلیل ترجیح دادم که کف 1900 را یه جورائی 2 ماه است بسته و مشخص شده تهش کجاست <br>
            مواردی که هنوز کف قطعی نزدند کمی دست به عصا تر باید بود وگرنه تکشا و لسرما در وضعیتی کاملا مشابه از هر نظر هستند و روند معاملاتی یکسانی هم دارند <br>
            <br>
            سهرمز در ریزش ابان سال قبل 1500 هم دیده . الزاما ممکنه تا اونجا نیاد ولی یه کوچولو دیگه کار داره
            آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/08/01, 14:57.

نظر

• سهامدار 67
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 3441

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4097

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                سلام دوست عزیز
                این درسته که سهرمز سال قبل 1500 رو هم دیده! اما توجه داشته باشید که سال گذشته سیمان مجوز افزایش نرخ 50 درصدی را هنوز نگرفته بود! سال گذشته سمازن رو هم حول و حوش 900 تومان میفروختند! الآن که نمیشه این تصور رو داشت که سمازن 1500 تومانی امروز برگرده به قیمت یک سال پیش! با توجه به اینکه همین سمازن امسال توانائی افزایش سود آوری 100درصدی در مقایسه با سال گذشتهرا خواهد داشت! به نظر من سهرمز کف قیمتش رو همین امروز تاچ کرد!البته با درنظر گرفتن تلورانس 3 درصدی! بنابراین خیلی بعید میدونم امسال قیمت 1500 تومان رو دوباره ببینه! ... نظر شخصی
                درود
                کمی پیچش های مو در کار است
                در مقایسه ای که کردید همه را گفتید بجز یک مورد ، p/e سمازن 8.5 , سهرمز 11.5 است . تحولات بنیادی سمازن در یک سال گذشته با سهرمز قابل قیاس نیست
                در ضمن شما گفتید سهرمز برگشته به قیمت 8 ماه قبل ، من گفتم کمتر هم بوده و ذکر شد که الزاما نباید تا 1500 بیاد .

همه چیز p/e نیست ولی فعلا بازار به شدت p/e محور شده با چشم انداز سود سازی و تحلیلی های سود از اینده که البته سهرمز از این نظر بد نیست
                خب منم با توجه به مجوز افزایش نرخ گفتم وگرنه اگر چنین نبود که 1500 هم میشکست و الان کل سیمانی ها ، اینجا و در این قیمتها نبودند
                در مورد سیمانی ها و بطور کلی یه مورد منفی فعلا سایه افکنده ، قطعی های مکرر برق کارخانجات سیمان و نیمه تعطیل بودنشون است که مشخص هم نیست تا کی ادامه دار باشد

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

درود
                  دوستان مطالبی راجع به نحوه معامله و پوزیشن گرفتن فرمودند که بسیار هم خوبه.

منتهی مطلب مهمی همچنان مغفول میماند

بازی ه بورس بازیه احتمالات هست. وقتی میگیم احتمال! با تمام وجود باید مفهوم احتمال را هم درک کنیم و هم قبول کنیم.

وقتی میگیم احتمال را باید قبول کنیم به این معنی است که قطعیتی در کار نیست و به این معنی است که ما در زمان حال هستیم و برای زمان آینده به هیچ وجه! نمیدانیم کدام یک از دو حالت(کاهش یا افزایش قیمت) رخ خواهد داد.

با اینکه این عدم قطعیت بازار را همه میگویند ولی اکثرا در عمل به آن باور ندارند:D (همه اونها که میگن: دیدی گفتم! یا معلوم بود، یا میدونستم اینجوری میشه! حواسشون نیست که عدم قطعیت بازار را فراموش کرده اند!!)

هنر تحلیل گر این است که احتمال یک وجه را بر وجه دیگر بیشتر محاسبه میکند. مثلا تحلیل گر احتمال را محاسبه میکند که بیش از 60درصد امکان دارد که قیمت صعود کند. ولی همچنان نباید فراموش کنیم که 40درصد احتمال کاهش قیمت هم وجود دارد! (معمولا یک الگوی تحلیل صرفا شقه محتمل را بیان میکند و عدد احتمال حساب نمیشود. مثلا میگوییم چون کف دوقولو شکل گرفته احتمال برتر این است که قیمت صعود کند و فقط برای فهم مطلب عدد بیان کردم )

به این دلیل که احساسات هزاران مشارکت کننده در تحقق این احتمال دخیل هستند، حتی محاسبه نسبتا دقیق خود این احتمال هم با خطا همراه است. (یعنی ممکن است در حقیقت احتمال ریزش60درصد باشد و ما صعود را 60درصد محاسبه کرده باشیم!) یا اینکه این احتمال قوی تر در طول پوزیشن تغییر کند، ولی در نهایت چاره ای نیست ما بجز دخیل بستن به همین محاسبه احتمالی که کرده ایم چاره ای نداریم. نکته اساسی این است که یادمان نرود هر دو حالت امکان تحقق را دارد!

از این مرحله به بعد(پس از تحلیل و برآورد احتمال) هنر معامله گری وارد داستان میشود!

بعد از تحلیل ، این معامله گر است که باید برای هر دو سویه احتمال برنامه داشته باشد! نمیشود که شما شقه محتمل و احتمال برتر (که مطابق آن پوزیشن میگیرید) را قطعی بپندارید!

بیشتر معامله گران، در این مرحله هم همچنان در مرحله تحلیل و احتمال برتر میمانند!
                  عملا فقط یک شقه وقوع احتمال (معمولا صعود قیمت) را مدنظر قرار میدهند! و برای سویه دیگراحتمال برنامه ای ندارند. هرچند خیلی ها برای شقه احتمال صعود هم برنامه ندارند! و در آن صورت هم سودها را از دست میدهند..

اینجاست که معامله گری پس از مرحله تحلیل، با برنامه ریزی عملا شروع میشه! اگر این شد چه کنم، اگر آن شد چه کنم! (برنامه ریزی-استراتژی)

بدیهی است وقتی شما برای هر دو احتمال(صعود و نزول) از قبل برنامه دارید که چه کنید، هیچ وقت به چه کنم چه کنم نمی افتید:D مستاصل نمیشوید!

در ذات چنین رویکردی احساسات هم جایی ندارد. دست کم کنترل احساسات بسیار راحت تر است. کافی است به برنامه ای که از قبل چیده شده پایبند بمانید (پایبندی به استراتژی)

در این بین بدیهی است به نکات اساسی مثل میزان ریسک، مدیریت سرمایه و .... هم توجه میشود و مطابق استراتژی پیش میرویم. اینجاست که بیان میشود برای معامله گر حرفه ای عملا تفاوتی نمیکند نتیجه چه باشد! او منتظر میماند تا یکی از دو احتمال رخ بدهد تا برنامه ای که برای هر حالت از قبل آماده کرده را اجرایی کند!

اینجاست که : وقتی شما همواره روی احتمال برتر شرط بسته اید، بدیهی است (طبق قوانین ریاضی که مو لای درزش نمیرود) در درازمدت و به طور میانگین برنده بازی خواهید بود.

لذا بیان میشود، استراتژی داشته باشید. استراتژی و برنامه ای که دارید را حتما حتما یادداشت کنید. و خود را ملزم به رعایت آن بکنید.

برای شروع! حتی اگر یک استراتژی بسیار ساده هم داشته باشید، و تحلیل شما صرفا با شیر و خط صورت گرفته باشد! کافی است!!(باور کنید:D) به مرور هم تحلیل را تقویت میکنید(به جای شیر خط) و هم استراتژی را بهینه میکنید.

ضمنا توجه کنید که وقتی میگیم بورس بازیه احتمالات است، و شرطبندی روی احتمال قوی تر! خود این حرف یعنی شانس بسیار در آن دخیل است! اصلا احتمال هم معنی شانس است!

لذا اگر با در نظر گرفتن مطالب فوق شما پوزیشنی گرفتید و مطابق نظرتان بازار پیش رفت ، همانقدر که شما در محاسبه احتمال قوی تر موفق بوده اید، همانقدر هم خوش شانس بوده اید!!!:D همه اعتبار را به خودتان و نبوغ تان پیوند ندهید! (بعد آدم را خر ورمیداره! ریسکهای خفن ناخواسته میکنی و بدبخت میشی:D شدم که میگما!!!)

و برعکس اگر پوزیش را با ضرر میبندید همانقدر که در براورد احتمال برتر ناموفق بوده اید ، بدشانسی هم آورده اید ، پس خیلی از خودتان ناامید نشوید!!!

به جز اینها که عرض کردم! راه دیگری وجود ندارد! هیچ راه دیگری نیست:D
                  آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/08/01, 23:01.
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3441

وسهرمز دقیقه اول شروع بازار 70 میلیون حجم زد! هر حقوقی بتونه کرسی های هیئت مدیره این شرکتهای استانی غولپیکر رو تصاحب کنه ! بار و بندیل 7 پشتش رو خواهد بست. خوشا به سعادتشون

تکشا هم قیمت دیروز تا امروزش 5درصد نوسان مثبت داد
                    آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/08/02, 08:14.

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                      توجه کردید چه کولاکی کرد بکهنوج و ونیرو؟؟ هر دو وقتی نوشتم 3منفی بودند

بکهنوج از 3منفی با70میلیون حجم صف خرید شد!!

ونیرو از 3منفی تا 3مثبت رفت و در صفر تابلو بسته شد!!

فردا یه سهم میگم با دید مجمع نقدی برای 10درصد سبد و برای افراد صبور و با حوصله که با تحلیل و نظر خودشان بررسی کنند
                      بنظرم تیپیکو با دید بلند مدت و مجمع و صبوری با حد زیان 1700 تومان قابل بررسی هست شنبه هفته اینده نیز برای مجمع متوقف میشود با مسئولیت خودتان بررسی کنید الان هم متعادل و کمی منفی هست
                      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• MOSTAFAVI
                        ستاره‌دار(1)
                        • Jun 2012
                        • 5633

خرید یک پله دکپسول

تعداد سهام :300 میلیون سهم
                        فروش دکپسول در بهار :74.8میلیارد تومان
                        سود بهار: 27.3 میلیارد تومان
                        سود هر سهم: 91 تومان
                        حاشیه سود:36%
                        پیش بینی فروش 9 ماهه :210.4 میلیارد تومان
                        موجودی مواد اولیه در پایان بهار:65 میلیارد تومان/:.Heart.:/
                        آخرین ویرایش توسط MOSTAFAVI؛ 2021/08/02, 08:58.

نظر

• لیورپول
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 547

با سلام و احترام
                          آقا سید 3 ماهه 136 تومان سود داده

نظر

• MOSTAFAVI
                            ستاره‌دار(1)
                            • Jun 2012
                            • 5633

در اصل توسط لیورپول پست شده است View Post
                            با سلام و احترام
                            آقا سید 3 ماهه 136 تومان سود داده
                            اون با سرمایه 200 میلیونیه.محاسبات من با سرمایه 300 میلیونیه/:.Heart.:/

نظر

• محمدرضا 87
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1522

خرید یک پله شاوان از صف فروش.

نظر

• ذوالقرنین
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 273