کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
_ فروش وسهرمز تو قیمت 66 تومن و سیو سود 40 درصدی مرحله اول فروش
_ فروش زکوثر تو صف خرید 5 میلیونی مرحله دوم فروش
_ خرید قجام از صف فروش 7 میلیونی مرحله سوم خرید
_ خرید و بازپسگیری مادیرای فروخته شده 766 تومانی هفته گذشته تو قیمت 736 تومان امروز(برگشت به خانه)
در انتظار خرید قچار تو قیمت آستانه پایین امروز
در انتظار خرید و بازپسگیری خمحرکه 377 تومانی مرحله آخر
در انتظار فروش چافست تو قیمت آستانه بالای امروز مرحله آخر فروش
سلام جنابi177177
روش معامله گری شما خیلی عالیه
و منحصر به فرد
من از این سبک معامله گری شما
خیلی خوشم میاد.
متاسفانه حدودآ دو ساعتی برق منزل ما رفت و من از رصد کلیت بازار غافل ماندم! الآن قشهد رو یه نیم نگاهی که کردم دیدم با اینکه حجم خوبی خورده! و این مدت همش تو صف فروش قفل بوده! ولی به نظرم فردا بشه تو قیمت پایین تر از امروز خریدش کرد! البته باید خوب بررسی بشه! فعلآ که رفت تو واچ لیست بنده ممنونم از راهنمائی به موقع تون متشکرم.
جالب اینجاست که هرچه عدد شاخص کل بالاتر میره سبد من منفی تر میشه
اینجوریشو دیگه ندیده بودیم/:.negaran.:/
دقیقا
بدجوری دارن بازیمون میدن به خدا
من سبدم منفی نمیشه.
اما عددش تکون هم نمیخوره. واقعا نمی دونم باید چیکار کنم.
اصلا نمیشه هم جابجایی انجام داد که بگیم بریم توی فلان سهم بهتره.
یه روز این قرمزه اون سبزه یه روز برعکس. و این میشه که برآورد سود سبد همیشه صفر هست.
چطوری میشه همچین چیزی اخه.
چرا روی شاخص منفی ها تأثیر نمیزاره و فقط مثبت ها تأثیر میزاره؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
دقیقا
بدجوری دارن بازیمون میدن به خدا
من سبدم منفی نمیشه.
اما عددش تکون هم نمیخوره. واقعا نمی دونم باید چیکار کنم.
اصلا نمیشه هم جابجایی انجام داد که بگیم بریم توی فلان سهم بهتره.
یه روز این قرمزه اون سبزه یه روز برعکس. و این میشه که برآورد سود سبد همیشه صفر هست.
چطوری میشه همچین چیزی اخه.
چرا روی شاخص منفی ها تأثیر نمیزاره و فقط مثبت ها تأثیر میزاره؟؟؟
با بیست درصد پورتفوت ریسک کن
[B][SIZE=3][COLOR=#b22222]i am nobody[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#ff8c00][/COLOR]
متاسفانه حدودآ دو ساعتی برق منزل ما رفت و من از رصد کلیت بازار غافل ماندم! الآن قشهد رو یه نیم نگاهی که کردم دیدم با اینکه حجم خوبی خورده! و این مدت همش تو صف فروش قفل بوده! ولی به نظرم فردا بشه تو قیمت پایین تر از امروز خریدش کرد! البته باید خوب بررسی بشه! فعلآ که رفت تو واچ لیست بنده ممنونم از راهنمائی به موقع تون متشکرم.
اینکه شاخص کل کلیت بازار را دقیق نشان نمیدهد که بدیهی است! از قدیم اینو میدونستیم:D
ولی میدانیم که شاخص کل نمادهای بزرگ را بیشتر نمایندگی میکند و در موج صعودی اخیر اکثرا این نمادها درگیر بودند.
طی این روزها نمادهای کوچک بیشتر مورد استقبال بازار قرار گرفته . بهبود شاخص هم وزن نسبت به شاخص کل هم تایید این رخداد است.
به شکل واضحی کلیت بازار در مدار صعودی است.
بنابراین دوستانی که سبدشان طی این روزها عملکرد مناسب ندارد، شاید بهتر است که به بهینه سازی سبد اقدام کنند که البته دقت و مهارت خاصی را میطلبد:D
ضمن اینکه بیشترین زیان را طی این روزها معامله گرانی متحمل خواهند شد که در تعویض سهامی که رشد نکرده اند درست عمل نکنند:D
چرا که همه بازار همجهت نیست!
و تعویض نادرست ممکن است زیان سنگین تری را باعث شود. و شیفت به نمادهای ارزنده که از رشد جامانده اند سودی بیشتر از میانگین بازار حاصل خواهد کرد:D
از این جهت اگر بگوییم این روزها بورس بسیار حرفه ای و سخت شده است، پربیراه نگفته ایم!!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
همه وسهرمزت رو فروختی جناب بورس باز قهار!؟ من هم امروز مجبور شدم برای تامین کسری بودجه صندوقم یه یخشش رو بفروشم و شناسائی سود کنم! اما هنوز اعتقادم بر این هستش که تا 74 تومان در گام اول میتونه صعود کنه... نظر شخصی
سلام باز هم زحمت لطفا یه نگاه به معاملات امروز وآیند بندازین .سپاس
وآیند امروز به فیبوی مهم 61.8 واکنش بسیار خوبی نشان داد و با قدرت تمام برگشت! البته بعد از این همه اصلاح قیمت داشتن! و حجم خوبی هم معامله شد و به عقیده من تا 1500 تومان جا برای رشد داره! البته تو بازه زمانی کوتاه مدت 3 الی 4 ماهه اگه امروز خریدین! مبارکتون باشه و اگه خرید نداشتین فردا میتونید واردش بشید... نظر شخصی
نظر