کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام بورس رو بخاطر کرونا تعطیل کردن ک کمی از آمار فوت شده ها کم بشه ولی خب تاثیری نداره چون این جریان ب شدت سیاسی شد و خیلی ها هم جریان رو فهمیدن ولی خدا کنه کمی از آمار فوت شده ها کمتر بشه چون خیلی اوضاع خراب شده فقط باید امیدوار بود
سلام گول امروز رو بنظرم نخورید شاخص سازا رو امروز و فردا باید آب کنیم بریم تو پایه ها با این مصوبه کاهش مبناهای پایه بنظر بازار دار نامحسوس شیفت میکنه کم کم ...شاید سفته بازی و قیمتهای بالای هم بعضی سهام پایه در آینده نزدیک ببینن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
آسید اگه منتظر گزارشات مرداد هستی رو پتروها زوم کن برق از کله ات میپرونن مخصوصا شاراک و بوعلی
به نمودار گروه و مقاومت و این.......ها هم توجه نکن
به نظر من هم پتروشیمی ها گزارش خوبی خواهند داشت اما اگه گزارشات فولادی ها و سیمانی ها و ... خوب نباشه و بازار ریزشی بشه،احتمال ریزش پتروشیمی ها هم (هر چند کمتر از شاخص) وجود داره.ولی در کل با شما موافقم@};-
فروش سپید به صف خرید و سبک کردن برخی سهم ها در صف خرید جهت تعادل بخشی به سبد برای اضافه کردن نمادهای دیگر
خرید مجدد کفپارس در ادامه خریدهای چند روز اخیر
البته اجازه داده نشد قیمت مدنظرم که پایینتر بود انجام بشه و درصورت رشد قیمت بالاتر خریدم رو در این سهم تکمیل نمیکنم و همین تعداد فعلی فعلا هستم تا براساس شرایط و قیمت نمادهای دیگر مدنظر تصمیم گرفته بشه.
نظر