کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوست عزیز و گرامی جناب B4city...@};-
این یکی دو روزی که نبودم! راستش را بخواین کار پرمشغله ای داشتم! خصوصآ دیروز که بیش از 40 معامله خرید و فروش انجام دادم و دائم در حال مکالمه با کارگزارم بودم و حقیقتش اصلآ وقت نکردم به اینجا سر یزنم
شاید باورتون نشه! بنده توی این بازار به یک عقیده اعتقاد راسخی دارم و اون اینه که بیشتر دست بده دارم تا دست بگیر! یعنی وقتی میبینم خریداران واسه یک سهمی مثل ثاخت صف 66 میلیونی بستند! با علم به اینکه فردا و روزهای آینده تو قیمت بهتری بتوانم بفروشم! اما یک مرحله ارزان خریدم رو حتمآ میفروشم تا هم من سود معقولی دشت کنم و هم خریدار به قیمتی که واسش مطلوب هستش بخره و اون هم توی خریدش سود کنه! توی ثپردیس هم همینطوره! من یه مرحله خرید 517 تومانی داشتم که امروز دادم رفت. از قدیم گفتن پای سفره غذا که نشستیم چند لقمه مانده به اینکه کاملآ سیر شویم! از سر سفره بلند شویم و تا خرخره شکم خود را از غذا پر نکنیم! با ارزانتر خریدن و ارزان فروختن دو طرف به لقمه نانی میرسند! و بسوزه این پدر طمع که بخوایم تو پیک قیمتها فقط فروشنده باشیم و تو کف کف هم خریدار... برای من این بازار مثل یک نوع نون قرض دادن و نون قرض گرفتن از کسی یا کسانی معنا داره و نه بیشتر من اگه یک قرص نان تو این بازار به کسی قرض بدهم! یقینآ همین بازار 10 برابرش رو به من عوض خواهد داد. به تجربه 25 ساله این بهم کاملآ ثابت شده. مهمترین فاکتورهای اصلی در این بازار و شاید بگم تنها راز موفقیت در همین کنترل دو احساس ترس و طمع هستش! زمانی که همه در حال فروش هستن باید مرحله ای خرید تا اون کسی که فروشنده هستش کمتر ضرر کنه و بلعکس... نظر کاملآ شخصی و ای بسا کاملآ اشتباه
درود دوست نازنین . نبودی چند روز /:.rolleyessmileyani البته منم نبودم
ثپردیس که هنوز قیمت نخورده چطور فروختی در استانه بالا /.:biggrinsmiley.:/ در رنج بازگشائی و مچینگ است
سهرمز با اینکه امروز صف خرید بست! اما مرحله دوم فروشم رو نخوام زد چون با رفتار بازیگرش کاملآ آشنا هستم! در این مورد خاص باید کمتر نانی به این بازیگر قرض داد:D امروز به نظرم فروشی نیست
سلام دوست عزیز و گرامی جناب B4city...@};-
این یکی دو روزی که نبودم! راستش را بخواین کار پرمشغله ای داشتم! خصوصآ دیروز که بیش از 40 معامله خرید و فروش انجام دادم و دائم در حال مکالمه با کارگزارم بودم و حقیقتش اصلآ وقت نکردم به اینجا سر یزنم
...
مهمترین فاکتورهای اصلی در این بازار و شاید بگم تنها راز موفقیت در همین کنترل دو احساس ترس و طمع هستش! زمانی که همه در حال فروش هستن باید مرحله ای خرید تا اون کسی که فروشنده هستش کمتر ضرر کنه و بلعکس... نظر کاملآ شخصی و ای بسا کاملآ اشتباه
انشا.. عاقبت بخیر بشوید
ما هم که از نظرات و راهنمایی های شما استفاده میکنیم بسیار ممنون و سپاسگزاریم
[COLOR=#ff0000][B]مرکز اُتیسم فریحا[/B] [/COLOR]/:.Heart.:/، [COLOR=#b22222]تنها [/COLOR]مرکز مجوز دار غربالگری اختلال طیف اتیسم مجوزدار شهر تهران ، غربالگری ، ارزیابی و تشخیص بصورت [COLOR=#ff0000][B]رایگان[/B][/COLOR]/.:blinksmiley.://:.Heart.:/
غپینو اینبار کمی اذیتمون کرد! با اینکه تا حالا توی این سهم من 7 مرحله خرید داشتم! اما هنوز بهم هیچ فرصت فروشی نداده! جز چنتا نوسانات کوچیک! امروز یه مرحله تو قیمت آستانه بالا گذاشتم واسه فروش البته فکر نکنم فروش بره!
نظر