کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
2نوسان دیگر هم از پالایش گرفته شد جمعا 3بار که البته یکبار اولش که نوشته شد مبلغ نسبتا سنگین و درصد بالا شد و دوبار بعدی درصد و مبلغ کمتر
غگرجی هم نصفش رو مثبت1و صفر فروختم مابقی موند.
قصد خرید فسپا داشتم که قیمت مدنظرم اخر وقت نشد بخرم
جناب وحید شما فاذر رو فروختید درسته؟؟؟
من هنوز دارمش. کل بازار برگشته اما این ناخاله هنوز صف فروش سنگین داره.
تفاوتی نداره من سهامدارش باشم یا نه و این مورد تاثیری در تصمیمتان نباید داشته باشه
همون طور که قبلا هم گفته شد با بخشی نوسان میگیرم که اون قسمت رو بله فروختم چند روز پیش برای بار چندم نوسان داد و مجدد منتظر خریدم ولی بخش دیگرش رو همچنان در سبد دارم و نفروختم. به هرحال همه سبد قرار نیست لزوما در اون مقطع جواب بده.برای مثال خودم پتایر دارم که برخلاف سودهایی بسیار خوبی که قبلا بهم داده اما خریدهای این چند وقته اخیرم در این سهم اذیت کرده ولی بازار همینه باید صبر و تحمل بالا باشه.
یک علامت ؟ هم باشه کفایت میکنه!/.:biggrinsmiley.:/
تفاوتی نداره من سهامدارش باشم یا نه و این مورد تاثیری در تصمیمتان نباید داشته باشه
همون طور که قبلا هم گفته شد با بخشی نوسان میگیرم که اون قسمت رو بله فروختم چند روز پیش برای بار چندم نوسان داد و مجدد منتظر خریدم ولی بخش دیگرش رو همچنان در سبد دارم و نفروختم. به هرحال همه سبد قرار نیست لزوما در اون مقطع جواب بده.برای مثال خودم پتایر دارم که برخلاف سودهایی بسیار خوبی که قبلا بهم داده اما خریدهای این چند وقته اخیرم در این سهم اذیت کرده ولی بازار همینه باید صبر و تحمل بالا باشه.
یک علامت ؟ هم باشه کفایت میکنه!/.:biggrinsmiley.:/
علامت سوال دوس دارم /.:biggrinsmiley.:/ یکی غمه دو تا کمه سه تا که شد خاطر جمه =))=))=)) اینجاش و مدل یزدی ها گفتم
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
فروش 1/5 میلیون سهم رانفور باخرید5700 به صف خرید 7570 علی برکت الله
خدا بهتون برکت بده
ولی هر کی برای این سهم بزرگ صف میزده تو این قیمت ، دمش گرم
نمیدونم چی فکر میکنند سهامدار صف نشین
در حدود ۳ میلیارد شناوری و بنیادی انچنان قوی هم نداره ۳ ماهه ۸ تومن سود ساخته به زور شاید ۳۰ تومن بسازه
ارزش نداره اصلا و بسیار گرانه ،
واقعا برخی سهام دوباره دارن حباب میگیرن و این ریزش ها خوبه برای بازار
خدا بهتون برکت بده
ولی هر کی برای این سهم بزرگ صف میزده تو این قیمت ، دمش گرم
نمیدونم چی فکر میکنند سهامدار صف نشین
در حدود ۳ میلیارد شناوری و بنیادی انچنان قوی هم نداره ۳ ماهه ۸ تومن سود ساخته به زور شاید ۳۰ تومن بسازه
ارزش نداره اصلا و بسیار گرانه ،
واقعا برخی سهام دوباره دارن حباب میگیرن و این ریزش ها خوبه برای بازار
درعوض حقوقی قدر ونوسانگیر عالی داره باحفظ قیمت سهم
نظر