کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خرید تاپیکو در 13700 ریال.البته با توجه به نمودارش و حقوقی های نوسانگیر زرنگش فکر میکنم کف قیمت باشه و میتونه تا 14700 نوسان بده!باید منظر موند!
دوستان عموما سهمی که روزانه خریده اند را اینجا اعلام میکنند.
ولی بشخصه خیلی اهل خرید وفروش کوتاه مدتی نیستم:D
نوسانگیری در بازه های چند روزه هنری است که من ندارم:D
معمولا بلد نیستم کمتر از یکی دو سال سهامداری کنم :D
بعضیا ولی ماشالا هر روز میخرن میفروشن کلی هم سود میکنن. خوشبحالشون:D
لکن هفته گذشته بخش کوچکی از سبد که برای نوسان فروخته بودم جایگزین کردم. و همچنان در حال بهینه کردن و افزایش سهام سبد هستم.
و امروز یک عالمه وصنای 560تومنی اضافه کردم:D
سودش رو امسال 240تومن تعدیل کرد. هرچند فقط یک روز صف خرید موند
معمولا هم خوب تقسیم میکنه و بی غل و غش هم پول آدم رو میدن:D
از زیر 500 تومن دارم میخرمش
طبق روال 60 درصد سود رو تقسیم کنه میشه 145 تومن. یعنی پی به دی بازم زیر 4 هست!
خوب به جای اینکه ملت پولشون رو بزارن سپرده بانکی، این بی نوا تقریبا بدون ریسک 25درصد داره سالیانه سود تقسیم میکنه.
رشد سودآوری اش در آینده و تورم و رشد قیمت سهم و بقیه چیزها هم اشانتیون سرمایه گذار:D
بجز پست فوق که حدود یک ماه قبل اینجا نوشته ام، چیز دیگری در این تاپیک در رابطه با خرید و فروش ننوشته و نمینویسم.
ولی به هر حال....
اگر به درد کسی میخوره، بخصوص اگر کسی نظری داره و البته بدون قبول هیچگونه مسئولیتی :
از اول این هفته حدودا دو سوم وصنا را با میانگین 890 تومن فروختم.
با یک سوم باقیمانده ترجیج دادم سهامداری کنم. احیانا بعد از تثبیت بالای 950 تومن و یا در حمایت محدوده 750 تومن ورود مجدد را بررسی میکنم.
لسرما پله دوم خرید انجام دادم و میانگینم رو دارم میارم بالا:D خوشبحال اونایی که در بازار میتونن میانگین کم کنن:D
کزغال خرید پله اول را انجام و در دست اقدام میباشد
بخش درازمدت سبد یا حقهای خریداری شده و ...که هیچی! اینا که قابل عرض نیست:D
مانا باشید.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
بجز پست فوق که حدود یک ماه قبل اینجا نوشته ام، چیز دیگری در این تاپیک در رابطه با خرید و فروش ننوشته و نمینویسم.
ولی به هر حال....
اگر به درد کسی میخوره، بخصوص اگر کسی نظری داره و البته بدون قبول هیچگونه مسئولیتی :
از اول این هفته حدودا دو سوم وصنا را با میانگین 890 تومن فروختم.
با یک سوم باقیمانده ترجیج دادم سهامداری کنم. احیانا بعد از تثبیت بالای 950 تومن و یا در حمایت محدوده 750 تومن ورود مجدد را بررسی میکنم.
لسرما پله دوم خرید انجام دادم و میانگینم رو دارم میارم بالا:D خوشبحال اونایی که در بازار میتونن میانگین کم کنن:D
کزغال خرید پله اول را انجام و در دست اقدام میباشد
بخش درازمدت سبد یا حقهای خریداری شده و ...که هیچی! اینا که قابل عرض نیست:D
مانا باشید.
سلام آقا مهدی
معرفی وصنا خیلی بدر بخور بود.
مخصوصا شفاف سازی امروز در مورد فروش اون
باز هم سهمی بنظرت ارزنده بود معرفی کن
مسئولیت بر عهده تصمیم گیرنده هست
دعای خیر بدرقه راه تمام دوستانی که بدون غرض و با نیت خیر در این سایت مطلب میزنن
خرید کحافظ در بازگشایی البته 50 هزار سهم ( ترسیدم )
امروز 9 هزار تا بوعلی خریدم 6180 تومان جلوی چشم باشه فکر کنم کف سهم با این گزارش 5900-6000 تومان باشه
فروش کحافظ در 480 تومان
خرید دحاوی دیروز 834 تومان و امروز 810 تومان ( ارزش بازار خنده دار از گرروه دارویی با سود تحلیلی 85-100 تومان )
کهربا که در سبد پابرجا است و نوسان روزانه
دتماد 20 درصد پرتفوی با میانگین 4880 تومان ( از 5200 اوردیم تا اینجا )
بهپاک دیروز 780 فروختم امروز 750 گذاشتم جاش
بوعلی هم روزهای گدشته فروختم
دشیمیح هم فعلا تو سبد است
خروج از کحافظ که چند روز پیش موقع بازگشایی خرید شده بود.
قصد خرید مجدد کرازی در منفی4داشتم که محقق نشد و فاذر هم منفی میخواستم اضافه کنم(چند روز پیش درحدود 130 تومان خرید شده) اونهم نشد.
آمدم سراغ برخی از سهم ها که دارم و در منفی تعدادی بهشون اضافه کردم. بهپاک/آسیا بخاور و پتایر تا از این منفی بی نصیب نمانم...
فولای خریدم. تا دیروز قفل بود. بنظر امروز فرصت ورود داد تو منفی. حجم خوبی هم زده. یه مقدار سهم دست به دست بشه مجدد قفل بشه بنظرم
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر