کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دحاوی منم امروز دو مرحله میانگین 814 خریدم . مشکل اینه که هنوز در حال ریختن است و نمیدونیم کف کجاست !
تو مجچمع خود شرکت گفته امسال 85 تومان سود میسازیم این بدون حذف ارز 4200 تومانی و افزایش قیمت ها است
طبق سنوات گذشته فروش شرکت در پاییز و زمستان خیلی عالی تر بوده
در رشد دارویی ها قفل صف فروش بوده و رشدی نکرده که هیچ 30 درصد اصلاح کرده
کف کف سهم 750 خواهد بود ولی اینطور نشسته هر چی میذارن صف فروش برمیداره و حجم های خوبی هم 4 روز اخیر خورده زیر 800 بیاد سریع هم برمیگرده
فعلا داریم میخریم
بهپاک و دحاوی و دسبحان
خرید 743 تومان بهپاک ( کل سفارس برا من بود که همرو ندادن)
این چند روز اخیر، چند پله فروس خرید داشتم. خدا را شکر در بازار منفی،محکم و خوب معامله شده و قدرت خریدار بالاست.:)
بنیادی سهم قوی و گزارشان عالی و خوب است و رشد قابل توجه در فروش صادراتی و داخلی دارد.
عرضه اولیه فروسیلیس خمین هم در پیش است.
طبق شفاف سازی اطلاعیه شرکت، در همین اواخر دو مرحله افزایش نرخ از انجمن فروآلیاژ دریافت کرده.
درسته که ماهیت فعالیت فروس ( فروسيليس ايران ) با فباهنر کاملاً متفاوت است، اما نمیدونم چرا تحرکات فروس و نحوه گزارش دهی و عزم و اراده مدیران شرکت و قدرت خریداران به مانند فباهنر سال 96 است که یک رالی رشد صعودی قوی و بزرگ داشت.@};-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
۱۳۲ درصد از مطالبات و اورده... تو مجمع که گفتن تو نیمه دوم سال انجام قراره بشه...چون اینا اورده براشون اهمیت داره ..باید یه کاری بکنن در ابتدا کمتر کسی حاضر به پرداخت ۱۰۰ تومان باشه ...بعد که فرصت دوماهه تمام شد ...سهم رو اسانسوری بالا میبرن تا برا حراج حق تقدم ها جذابیت ایجاد بشه...
خرید یه پله دیگه وآیند
امروز مقداری لکما برای خریدش فروختیم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر