کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سرمایه شرکت 36 میلیارد تومن و
بهار : فروش 536.3 میلیارد تومن و سود 50 میلیارد تومن و سود هر سهم 139 تومن و حاشیه سود خالص9% .
فروش تیرماه شرکت 202 میلیارد تومن و فروش مرداد 187 میلیارد تومن بوده.اگر فروش شهریور هم حدود 200 میلیارد تومن باشه انتظار دارم شرکت در 6 ماهه اول سال حداقل 280 تومن سود بسازه.
این شرکت در هرماه 5 تا 6 برابر سرمایه اولیه اش فروش داره;) ارزش بازار شرکت 2612 میلیارد تومنه و نسبت P/S شرکت 1.65
و اما دارایی های این شرکت از نظر زمین و ساختمان هم دیدنیه
خرید یا بهتره بگیم بازخرید وصنا از صف فروش (پله اول)
تکمیل خرید وصنا طی روزهای آتی با میانگین زیر 700تومن رو مناسب میدونم.
فقط همین!
بقیه اش تماشا:D
تماشا هم نداره...بقیه اش انتظار:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
فکر کنم آه سانی منو گرفت !!!تو مادیرا رفتم تو ضرر...صفش جمع نشد ..امیدوارم فردا و پس فردا هم منفی کامل بخوره یه میانگین اساسی بتونم کم کنم !!شرمنده خودم نشم !!اخر کدوم آدم عاقلی ماشینش رو نقد می کنه بیاره تو بورس !!
فکر کنم آه سانی منو گرفت !!!تو مادیرا رفتم تو ضرر...صفش جمع نشد ..امیدوارم فردا و پس فردا هم منفی کامل بخوره یه میانگین اساسی بتونم کم کنم !!شرمنده خودم نشم !!اخر کدوم آدم عاقلی ماشینش رو نقد می کنه بیاره تو بورس !!
کار بدی نکردی فقط باید تبدیل به چینی میکردی نه سهام. حالا هم دیر نشده بفروش تبدیل به تیگو ۸ بکن، ۱۶۰۰
خرید یا بهتره بگیم بازخرید وصنا از صف فروش (پله اول)
تکمیل خرید وصنا طی روزهای آتی با میانگین زیر 700تومن رو مناسب میدونم.
فقط همین!
بقیه اش تماشا:D
تماشا هم نداره...بقیه اش انتظار:D
مسخره صف خرید شد:D
نخواستیم بابا...همه رو دادم صف خرید
بریم به زندگی مون برسیم
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
کار بدی نکردی فقط باید تبدیل به چینی میکردی نه سهام. حالا هم دیر نشده بفروش تبدیل به تیگو ۸ بکن، ۱۶۰۰
...باید ببینمش...شاید تونست نظرم رو نسبت به چینی ها تغییر بده ..واقعیتش تیگو۷ رو سوارشدم ...چندروزی..تو جاده و ترافیک و شیب هم تستش کردم ولی به نظرم ...خوب نیومد ..شاید این یکی تونست نظرمو جلب کنه
نظر