کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
داداش حواست هست؟ با بورس خودتو از سانتافه رسوندی به کویبک ها، اون کوییکم به نظرم از دست میدی اگه همینجوری ادامه بدی.
حال شما حال پوکر بازی هست که چند دست پشت سر هم میبازه و هر بار شرط رو بزرگ تر و پر ریسک تر میبنده. مواظب باش.
...میدونم که حق با شماست ...ولی واقعا نمیدونم اینبار چرا این همه ریسک و اشتباهات احمقانه رو با هم و پشت سرهم انجام دادم ...شاید ترکیب طمع و غرور ...و لجبازی ....بتونم یه جوری سر به سر بشم ...بورس رو می ذارم کنار...تو تمام دوره ای که بورس بودم این قدر بدبیاری نیاوردم
...میدونم که حق با شماست ...ولی واقعا نمیدونم اینبار چرا این همه ریسک و اشتباهات احمقانه رو با هم و پشت سرهم انجام دادم ...شاید ترکیب طمع و غرور ...و لجبازی ....بتونم یه جوری سر به سر بشم ...بورس رو می ذارم کنار...تو تمام دوره ای که بورس بودم این قدر بدبیاری نیاوردم
درود
جسارتا چه مقدار ضرر کردید منظورم چند میلیون با چقدر سرمایه ؟
این سری به موقع نقد کردی و خوب بود
سری قبل ضرر سنگینی کردی و تجربه شد پیشنهاد میکنم برا خرید هم خیلی عجله نکنی بازار بالای انچنانی نداره تا بودجه ۱۴۰۱
اینکه فرمودید ضرر سنگینی کردم...یا به موقع نقد کردم..این فرمایشات شما دقیق نیست :D بیخیال! پرونده سابق من هم اهمیت نداره دم نقدی..:D
منتهی در فقره عجله!
من دارم میگم خریدارم به شرطی که پا بده! :D
سهامی که مدنظرم بوده ، دیر هم شاید شده:D
من که بعید میدونم به قیمت خریدهای هفته قبلم بتونم هفته بعد هم خرید داشته باشم!
هرچند نمادهای زیادی همچنان منفی میخورن ولی در سهام زیادی هم مهمونیه بزخری به سرعت ! تموم میشه به نظرم!
هفته دیگه نوسان داریم در بورس در حد لالیگا:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
با سلام به دوستان بورسی
این هم توصیه و خیر خواهی من به یکی از
دوستان شکست خورده در بازار پایه با سهام
سفاسی ، غبهار و بایکا
سعی کن فقط سهمهای بنیادی
با بالاترین سود تقسیمی رو بخری و بندازی
یه گوشه و اصلا نگاشون هم نکنی
و هر سال تعداد سهامت و بیشتر و بیشتر بکنی
سهام بنیادی خوب مثل
گرم های طلا برای زرگری هستند
کار زرگر فقط اینه که گرم طلاش و هر روز اضافه تر کنه
تازه یه چیز جالب در مورد
سهمهای بنیادی دی پی اس دار
اینه که در موقع ریزش بازار
رفتارشون متفاوته و در مقابل
ریزش مقاومت میکنند
مثلا در زمان ریزش اگر سهمهای
دیگه 70 تا 80 درصد بریزند
اینها در زمان ریزش فوقش
20 تا 30 درصد میریزند
و به محض متعادل شدن بازار
عقب افتادگی خود را جبران میکنند
یعنی نوعی بیمه کردن سبد سهام برای ریزش بیشتر
من معمولا این جور مواقع معاملات رو به کل تعطیل میکنم، اگه تو سهمی گیر کنم دیگه خرید و فروش نمیکنم تا اون سهم به قیمت مورد نظرم برسه حتی اگه یک سال طول بکشه، ۲ بار تا حالا این اتفاق واسم افتاده یک بار تو ثاژن و این بار هم تو حفاری.
من معمولا این جور مواقع معاملات رو به کل تعطیل میکنم، اگه تو سهمی گیر کنم دیگه خرید و فروش نمیکنم تا اون سهم به قیمت مورد نظرم برسه حتی اگه یک سال طول بکشه، ۲ بار تا حالا این اتفاق واسم افتاده یک بار تو ثاژن و این بار هم تو حفاری.
...کاش این تصمیم ..رو اول می گرفتم به جای تزریق نقدینگی و ..فروش سهام..سودده ...و خرید و فروش زود به زود ..صبر می کردم
آقا این رفیقت رو به ما هم معرفی کن !!!چون ما هم استعداد غریبی در برباد دادن پول داریم !!!!بدترین قسمتش این هست از عید به اینور به هرکی مشاوره دادم !یا براش سهام گرفتم !!سرمایه اش حدود صد درصد رشد کرده !!!حالا به خصوص در زمینه خرید ماشین و ماشین سنگین !!و سهام!!ولی خودم سود که نکردم هیچی ..هم ماشینام رفتن ..هم حدقال ۲۰ درصد از پول ماشین ها که وارد بازار کردم تو ضررم !!حالا عدم النفع این مدت هم به کنار !!!نمیدونم حکمتش چیه !!!نمیدونم چرا وقتی بهشان فرابورس ...و فپنتا ..و شپدیس ۱۰ تومانی تومانی پیشنهاد دادم ..یا ثبت نام ماشین و خرید ماشین سنگین هایی که شرکت ها میارن گمرک بازرگان..خودم انجامش ندادم !!!!..پیشنهاد بوعلی ۴۷۵۰ بعد مجمع رو به کارگزارم دادم ...مقدار زیادی برا کد فامیلش خریده ...شاید حدود ۴۰ درصد و بیشتر تو سود باشه ..اون وقت خودمم خام شدم به حرف خود کارگزاره مادیرا گرفتم !!دست کم حدود ۲۰ درصد با سود اعتبار و کارمزد و افت قیمتش رفتم تو ضرر !!به قول یارو تا اینجامان رفتیم تو چیز ...!!!اخرین تیر ترکش رو هم نقد کردم برا این هفته ...بدترین جاش این هست که دور و بری ها فکر می کنن خیلی بارمان هست !!دیگه نمیدونن ...چه خبره !!!
من هم مثل شما هستم .
به هرکس پیشنهاد میدم سود میکنه ، بعد میگم ای کاش خودم هم خریده بودم
اما اون چیزهایی که خودم خریدم ، ضرر که نه ولی کمتر سود میکنه
یکی بود به شرایطش میخورد که تریلی داشته باشه ولی من نمیتونم تریلی داشته باشم
گفتم بخر ، الان کلی سود کرده . هم درامد داره و هم ارزش تریلی رفته بالا
امروز هم خرید داشتم تقریبا 60درصد نقدینگیم را دیروز و امروز سهام خریدم قیمتها جایی اومدن که واقعا نمیشه از خرید گذشت هفته دیگه هم بفروشند تو صف فروشها خرید میزنم
فروشهای سه شنبه و چهارشنبه واقعا توجیهی نداشت و قیمتها بسیار جذاب بودند
نظر