کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرم این مدل از اعلام خرید و فروش ابهامات بزرگی دارد ...
شما چند درصد از سبد را از سهم مورد نظر خریده اید یا فروخته اید ؟!
این فروم زمانی رونق خواهد گرفت که یک اسکرین شات هم از پرتفوی قرار دهید ...
بنده این روش شفافیت را همین جا استارت میزنم ...
اگر بقیه دوستان شفاف و همراه با اسکرین شات اعلام کردند من هم ادامه خواهم داد ...
درود
منم قبلا با این مدل اعلام خرید فروش چندان موافقتی نداشتم هرچند بودنش بهتر از نبودش است ( اعلام ها منظورمه ) و هنوزم مورد نقد است ولی دو نکته :
اعلام خرید فروش های اینجا اکثرا با دید نوسانی است و موضوع مهم تر اعلام برای روزی است که انجام میشود یعنی همین امروز اعلام میشه و خرید فروش همین امروز بوده ، نه خرید فروش های روز های قبل
شفافیت شما خوبه ولی ایا امروز خریدید ؟ مسلما فاسمین را از قبل دارید چون امروز قابل خرید نبود
درود
منم قبلا با این مدل اعلام خرید فروش چندان موافقتی نداشتم هرچند بودنش بهتر از نبودش است ( اعلام ها منظورمه ) و هنوزم مورد نقد است ولی دو نکته :
اعلام خرید فروش های اینجا اکثرا با دید نوسانی است و موضوع مهم تر اعلام برای روزی است که انجام میشود یعنی همین امروز اعلام میشه و خرید فروش همین امروز بوده ، نه خرید فروش های روز های قبل
شفافیت شما خوبه ولی ایا امروز خریدید ؟ مسلما فاسمین را از قبل دارید چون امروز قابل خرید نبود
سلام و عرض تسلیت مجدد ...
تصویر پرتفوی یعنی شما چه وزنی به کدام سهم داده اید ...
این می تواند راهنما و کلیدی باشد برای تحقیق بیشتر خوانندگان ...
خرید روز چهارشنبه بود ...
امروز هیچ خرید و فروشی نداشتم ...
عرض کردم شفافیت خوبه و باعث میشه مطلب ارزش خواندن و تحقیق داشته باشه ...
یک نفر 2000 تا سهم x و y میخره و اینجا اعلام میکنه , ایا به این خرید باید وزن بدهیم ؟!
شفاف تر اعلام کنیم ...
بخشی از لیست خرید بنده در روز کاری قبل ( 1400/7/21 )
...هیچی ...هم نقد داشتم هم اعتبار میشد بگیرم ..اما دیگه بازار و سهامی که مد نظرم بود مثبت بودن...نه میشد میانگین کم کنی نه بخری ....منتظر باشیم ببینیم چی میشه ...
...هیچی ...هم نقد داشتم هم اعتبار میشد بگیرم ..اما دیگه بازار و سهامی که مد نظرم بود مثبت بودن...نه میشد میانگین کم کنی نه بخری ....منتظر باشیم ببینیم چی میشه ...
فردا بازارو میدن بنظرم. هنوز نزول تموم نشده. با دلار ۲۷ تومنی شاخص باید زیر یک میلیون باشه. بازار ریسک های سیستماتیک خیلی خیلی بزرگی داره مهمترینش کاهش رانت انرژی صنایع.
اینکه فرمودید ضرر سنگینی کردم...یا به موقع نقد کردم..این فرمایشات شما دقیق نیست :D بیخیال! پرونده سابق من هم اهمیت نداره دم نقدی..:D
منتهی در فقره عجله!
من دارم میگم خریدارم به شرطی که پا بده! :D
سهامی که مدنظرم بوده ، دیر هم شاید شده:D
من که بعید میدونم به قیمت خریدهای هفته قبلم بتونم هفته بعد هم خرید داشته باشم!
هرچند نمادهای زیادی همچنان منفی میخورن ولی در سهام زیادی هم مهمونیه بزخری به سرعت ! تموم میشه به نظرم!
هفته دیگه نوسان داریم در بورس در حد لالیگا:D
والا ما امروز تا جایی که میشد عجله هم کردیم مثلا:D
بجز 5دقیقه اول بازار که تونستم مقداری کزغال بخرم
بقیه واچ که داشتم، رو فقط از پشت سر لشکر خریداران هرچی دویدیم نشد! خرید بیشتر پا نداد:D
بازار امروز تخلیه فشار هیجان فروش هفته پیش بود، انتظار ندارم شرایط امروز بازار، در فردا و فرداها هم به همین ترتیب تکرار بشه
در کل همانطور که دیروز گفتم این هفته من خریدارم، منتها دیگه بدون عجله:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر