امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ابشار
    عضو فعال
    • Apr 2013
    • 1426

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

سی هزارتا فافزا خرید شده درمنفی ولابسا هم ۳۰۰۰۰درمنفی ولکما هم دیروز اخروقت فروختم بافلوله وفعلا نود درصد نقد

نظر

• ابشار
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 1426

فافزا منفی یاصفر بدن عالیه ولی فروشندش کمه

نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1189

خرید غالبر

نظر

• وحید خزایی
          عضو فعال
          • Jul 2020
          • 1260

.
          .
          خرید پتایر منفی کامل...بنظرم فردا بازار خوبی داریم....

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4097

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
            ساعت ۱۲ بعد می‌خوام پتایر جمع کنم(۱۵ درصدی شاید داشته باشه)....کاما رو‌ سر به سر دادیم رفت ...(کیمیا دو سه روز اصلاح کنه سوئیچ میکنیم روش)
            پتایر در رشد قبلی شاخص از 1100 تا 1580 ، فقط 20% با هزار ناز و ادا رشد داشت و به نظرم گزینه خیلی خوبی نباشه اونطور که شما تصور دارید در حد 15% رشد . حالا هم که کف جدید زد طی چند روز گذشته
            هر چند p/e گول زننده ای داره . در واقعی و قابل تکرار بودن سود امسال هنوز بررسی نداشتم
            شاید یکی از دلایل این باشه که هنوزم تعدیل شده اش با توجه به افزایش سرمایه بالاست و ریزش زیادی از سقف مرداد سال قبل نداره

نظر

• وحید خزایی
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 1260

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              پتایر در رشد قبلی شاخص از 1100 تا 1580 ، فقط 20% با هزار ناز و ادا رشد داشت و به نظرم گزینه خیلی خوبی نباشه اونطور که شما تصور دارید در حد 15% رشد . حالا هم که کف جدید زد طی چند روز گذشته
              هر چند p/e گول زننده ای داره . در واقعی و قابل تکرار بودن سود امسال هنوز بررسی نداشتم
              شاید یکی از دلایل این باشه که هنوزم تعدیل شده اش با توجه به افزایش سرمایه بالاست و ریزش زیادی از سقف مرداد سال قبل نداره
              سلام ،ظهر بخیر....تکنیکالی خریدمش.....انتظارم‌ اینه بازار فردا قشنگ باشه...

نظر

• dornaa
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1468

امروز ماشین تارا رو بردم تعمیرگاه مرکزی

چون موقع سرویس اولیه اش رسیده بود

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

...دوستان...عزیز...در بازار...خرسی..بشدت در تریدتان...تشکیک..کنید..یعنی قبل هر ترید..چند بار از خودتان..دلیل تریدتان را بپرسید...خودتان..قانع...شدید..ترید..کنید...
                  در همین..بازار سهم..هایی که فاند..مناسبی داشتند...ضرری نزدند..حتی رشد هم...داشتند....
                  خطرناک..ترین...دششمن..یه تریدر....عادته....یعنی چی...یعنی ..من..نوعی بیام...به یه فرم..از بازار عادت..کنم...مثلا به..بازا ر گاوی...در این..حالت...احتمال بالا...با ریزشی 10..تا 15 درصدی...سنگین..میانگین..کم..میکنید...و..نقدینگی بر فنا..میره...و...یا به بازار خرسی....انوقت...سهم..نمیخرید..و سودی نمیکنید....
                  اگر تکنیکال ترید صر هستید....حد ضرر از نان..شب واجب تره....اگر فاند ترید صرف...هستید...باید..حتما...فاند..و پی بر ایی ..سهم..مدنظرتان...با پی بر ایی مناسب ...روز بازار بخواند...مثلا..اگر بازار پر رونقه....8..تا 10..هم..فاندی محسوب میشه....ولی در بازار ..نافرم...پی بر ایی 5..6...از بسیار از ضررهای سنگین..نجاتتان..میدهد...

یادتان..نره..هنر اصلی تریدر....سیو...و..حراست از سودهای بدست امده است...
                  اکثریت دوستان...فروم...سمت..استادی بر من....دارند///و...متن..فوق فقط جهت..دوستانیست..که...تازه..وارد...این..بازار...بشد ت..کینه توز شده اند...
                  ارادتمند..همگی...
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                    امروز ماشین تارا رو بردم تعمیرگاه مرکزی

چون موقع سرویس اولیه اش رسیده بود
                    دادا تو این سن و سال، خونه نیاوران. تارا چیه دیگه؟ یکم به خودت برس پولا رو نزار واسه ورثه، بکش بیرون پولا رو از اوراق حداقل یه چینی واسه خودت بخر که هم خیر دنیا رو ببری هم عقبا رو، هم استفاده کنی هم سودش از اوراق بیشتره.

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                      عضو فعال
                      • Mar 2020
                      • 1075

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                      ...دوستان...عزیز...در بازار...خرسی..بشدت در تریدتان...تشکیک..کنید..یعنی قبل هر ترید..چند بار از خودتان..دلیل تریدتان را بپرسید...خودتان..قانع...شدید..ترید..کنید...
                      در همین..بازار سهم..هایی که فاند..مناسبی داشتند...ضرری نزدند..حتی رشد هم...داشتند....
                      خطرناک..ترین...دششمن..یه تریدر....عادته....یعنی چی...یعنی ..من..نوعی بیام...به یه فرم..از بازار عادت..کنم...مثلا به..بازا ر گاوی...در این..حالت...احتمال بالا...با ریزشی 10..تا 15 درصدی...سنگین..میانگین..کم..میکنید...و..نقدینگی بر فنا..میره...و...یا به بازار خرسی....انوقت...سهم..نمیخرید..و سودی نمیکنید....
                      اگر تکنیکال ترید صر هستید....حد ضرر از نان..شب واجب تره....اگر فاند ترید صرف...هستید...باید..حتما...فاند..و پی بر ایی ..سهم..مدنظرتان...با پی بر ایی مناسب ...روز بازار بخواند...مثلا..اگر بازار پر رونقه....8..تا 10..هم..فاندی محسوب میشه....ولی در بازار ..نافرم...پی بر ایی 5..6...از بسیار از ضررهای سنگین..نجاتتان..میدهد...

یادتان..نره..هنر اصلی تریدر....سیو...و..حراست از سودهای بدست امده است...
                      اکثریت دوستان...فروم...سمت..استادی بر من....دارند///و...متن..فوق فقط جهت..دوستانیست..که...تازه..وارد...این..بازار...بشد ت..کینه توز شده اند...
                      ارادتمند..همگی...
                      هیچ سرمایه گذاری بهتر از سرمایه گذاری روی آرامش نیست
                      و سهم حقیقتا فاندی (نه به ظاهر فاندی) آرامش میده به آدم...
                      ادرس کانال تلگرامی ام:
                      https://t.me/afkarboursei

نظر

• dornaa
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1468

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                        دادا تو این سن و سال، خونه نیاوران. تارا چیه دیگه؟ یکم به خودت برس پولا رو نزار واسه ورثه، بکش بیرون پولا رو از اوراق حداقل یه چینی واسه خودت بخر که هم خیر دنیا رو ببری هم عقبا رو، هم استفاده کنی هم سودش از اوراق بیشتره.
                        خداروشکر چینی هم دارم

تارا روبرای بچه ها توقرعه کشی گرفتم

نظر

• اسد-ص
                          ستاره دار(5)
                          • Feb 2011
                          • 667

خرید وبصادر -وتجارت - خودرو

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                            خداروشکر چینی هم دارم

تارا روبرای بچه ها توقرعه کشی گرفتم
                            ای پیرمرد پرحاشیه، میدونستم جایی نمیخوابی که زیرت اب بره :.thumbsupsmileyanim

نظر

• وحید خزایی
                              عضو فعال
                              • Jul 2020
                              • 1260

نقدینگی کمی دارم....که یا از صف فروش خصدرا یا کدما جهت نوسان برمیدارم....

نظر

• وحید خزایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2020
                                • 1260

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                                نقدینگی کمی دارم....که یا از صف فروش خصدرا یا کدما جهت نوسان برمیدارم....
                                از صف فروش کدمایی که برداشته بودم مثبت ۴ فروختم رفت...

نظر

در حال کار...
                                X