کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تازه اینا وقتی حساسیت برانگیزتر میشه که بدونی طرفت یه آدم معمولی نیست و هزار تا قرینه و شاهد وجود داره که اگه اصلا آیدی یه نهاد یا ارگان نباشه...دست کم رشته محکم ارتباطی به بچه های بالا داره..حالا بیای عکس پرتفوت رو هم بذاری براش...هویتت رو هم در بیاره...مگه سرت درد میکنه؟
.
. باس در جواب گفت "برو عامو...خودتی"
جناب بهرام ، وزن سبد کوچک ترین دلیلی بر این نیست که درست عمل کردیم یا غلط
بارها و بارها بوده دوستانی که گفتند سنگین فلان سهم را خریدم یا فول و تک سهم فلان شدم و قطعا خرید اشتباهی بوده
وزن سبد ارتباط 100% و مستقیم به تشخیص من و شما و دیگری دارد . چه ارتباطی دارد که من نوعی چقدر خریدم و ایا درست عمل کردم یا نه و چه ارتباطی دارد به تصمیم گیری برای دیگران ؟
ممکنه من 1 میلیون سهمی بخرم که باید 200 میلیون میخریدم
ممکن هم است 500 میلیون بخرم و اصلا نباید 1 دانه سهم خرید میکردم
حالا بیام بگم فلان درصد خریدم که مثلا چی ؟ مثلا ملاک تشخیص بر ای دیگران باشد
من و شما مسئول دیگران نیستیم و دیگران هم مسئول رفتارهای بورسی من و شما نیستند . این تاپیک بیشتر گزاره های خبری را ارائه میکنه . تصمیم گیری با خردمندان است
با عرض معذرت این روش شما بیشتر جو سازی و تنش در این تاپیک ایجاد میکنه
من بودم به این روش و تاکید بر ان ادامه نمیدادم
ارسال کامنت های بلند بالا و تصویر برداری و سند و مدرک از پرتفوی و درصد سبد چه حاصل ؟ کاری بیهوده و اتلاف وقت و رفتن روی اعصاب دیگران
شما هنوز اصل موضوع این تاپیک را رعایت نمیکنید
این تاپیک چه کردید روزانه است نه ارائه سند و مدرک از روزهای قبل
جناب بهرام ، وزن سبد کوچک ترین دلیلی بر این نیست که درست عمل کردیم یا غلط
بارها و بارها بوده دوستانی که گفتند سنگین فلان سهم را خریدم یا فول و تک سهم فلان شدم و قطعا خرید اشتباهی بوده
وزن سبد ارتباط 100% و مستقیم به تشخیص من و شما و دیگری دارد . چه ارتباطی دارد که من نوعی چقدر خریدم و ایا درست عمل کردم یا نه و چه ارتباطی دارد به تصمیم گیری برای دیگران ؟
ممکنه من 1 میلیون سهمی بخرم که باید 200 میلیون میخریدم
ممکن هم است 500 میلیون بخرم و اصلا نباید 1 دانه سهم خرید میکردم
حالا بیام بگم فلان درصد خریدم که مثلا چی ؟ مثلا ملاک تشخیص بر ای دیگران باشد
من و شما مسئول دیگران نیستیم و دیگران هم مسئول رفتارهای بورسی من و شما نیستند . این تاپیک بیشتر گزاره های خبری را ارائه میکنه . تصمیم گیری با خردمندان است
با عرض معذرت این روش شما بیشتر جو سازی و تنش در این تاپیک ایجاد میکنه
من بودم به این روش و تاکید بر ان ادامه نمیدادم
ارسال کامنت های بلند بالا و تصویر برداری و سند و مدرک از پرتفوی و درصد سبد چه حاصل ؟ کاری بیهوده و اتلاف وقت و رفتن روی اعصاب دیگران
شما هنوز اصل موضوع این تاپیک را رعایت نمیکنید
این تاپیک چه کردید روزانه است نه ارائه سند و مدرک از روزهای قبل
درود ...
خرید و فروش ها بیشتر امروز بود , نه روز قبل ...
درست می فرمایید ...
اگر به نظر شما روی اعصاب کسی راه رفته ام , از شما و خوانندگان تاپیک پوزش می طلبم ...
اگر به نظر شما روی اعصاب کسی راه رفته ام , از شما و خوانندگان تاپیک پوزش می طلبم ...
موفق و سلامت و تندرست و شاد باشید ....
بدرود
خواهش میکنم . کامنت های بلند، اگر نمودار از سهم یا تحلیل باشد مشکلی ندارد ولی تصاویر از پرتفوی در تاپیک فرق دارد . نه چندان مورد لزوم است و همین که کمی رو اعصاب است و نوشته های دیگران تحت تاثیر قرار میدهد
بله بالای نمودار نوشته بودید که امروز بوده ، حالا یاد به دلیل تصاویر بلند بالای شما و نقل قول که کرده بودید من ندیدم یا بعد ویرایش کردید
مشکل تصویر از پرتفوی همینه که نوشته ما گم میشه
همین که بگید چیکار کردید کفایت میکنه
فوقش اصرار هم بر درصد پرتفوی باشه میشه عددی نوشت فلان درصد از پرتفوی فلان سهم . نوشته شسته رفته بهتر در دید قرار میگیره تا زیرش تصاویر بلند بالا باشه
خدای نکرده قصد خط و نشان کشیدن ندارم . من فقط پیشنهاد میدم . سوء برداشت نشه . نهایتا شما مختار کار خود هستید
درود. از بزرگواران عذرخواهی میکنم که وارد بحث میشوم. لطفا اینقدر به رفتارهای جناب بهرام حساس نشوید، مثل سایر کاربران ایشان هم یک پیشنهاد دادند، دوستان نقد خود را نسبت به پیشنهاد ایشان مطرح فرمودند، به نظرم ادامه ی آن بحث سودی نداره. مثلا در مورد پیشنهاد جناب بهرام، من نوعی خرید و فروش روزانه ندارم، صرفا دارم صبر میکنم که از ضرر شهریور بیرون بیام اما دلیلی نداره که به ایشون چیزی بگم، چون ایشون از روی حسن نیت پرتفوشونو به اشتراک گذاشتن و برای خیلی از کاربران اطلاع از پرتفوی و ورود خروج ایشون مفید هم هست، وگرنه نیازی به اثبات چیزی ندارن. یا نظرات جناب b4 نشان دهنده ی درک و دانش بالای ایشون نسبت به بازاره، و من نوعی کم دانش در این بازار استفاده میکنم. حسن نیت و آگاهی ایشون هم بر کسی پوشیده نیست. خواهشی که من کمترین جسارتآ از بزرگواران دارم اینه که در کنار این اختلاف نظرها که کاملا طبیعیه، یه خورده با هم بیشتر کنار بیایم. شرایط بازار اعصاب برامون نذاشته، حق دارین
درود. از بزرگواران عذرخواهی میکنم که وارد بحث میشوم. لطفا اینقدر به رفتارهای جناب بهرام حساس نشوید، مثل سایر کاربران ایشان هم یک پیشنهاد دادند، دوستان نقد خود را نسبت به پیشنهاد ایشان مطرح فرمودند، به نظرم ادامه ی آن بحث سودی نداره. مثلا در مورد پیشنهاد جناب بهرام، من نوعی خرید و فروش روزانه ندارم، صرفا دارم صبر میکنم که از ضرر شهریور بیرون بیام اما دلیلی نداره که به ایشون چیزی بگم، چون ایشون از روی حسن نیت پرتفوشونو به اشتراک گذاشتن و برای خیلی از کاربران اطلاع از پرتفوی و ورود خروج ایشون مفید هم هست، وگرنه نیازی به اثبات چیزی ندارن. یا نظرات جناب b4 نشان دهنده ی درک و دانش بالای ایشون نسبت به بازاره، و من نوعی کم دانش در این بازار استفاده میکنم. حسن نیت و آگاهی ایشون هم بر کسی پوشیده نیست. خواهشی که من کمترین جسارتآ از بزرگواران دارم اینه که در کنار این اختلاف نظرها که کاملا طبیعیه، یه خورده با هم بیشتر کنار بیایم. شرایط بازار اعصاب برامون نذاشته، حق دارین
ممنون از نام بردن من و نگرش شما که البته لیاقت ان را ندارم . من هیچ درک و دانشی ندارم . اگر هم چیزی میدونم حاصل سابقه و خاک خوردن در کازینو است
بحث فراتر از این حرفهاست که واردش نمیشم چون تنش افرین میشه . فقط این که بهرام خان یه نمه خودشیفتگی پیدا کرده تا جائی که فکر میکنه هر کی در روزنامه و سایت های دیگر و کانال ها و ... حتی روزنامه دنیای اقتصاد مطلبی میزنه از رو دست ایشون بوده !!!!!!!!! نمیشه براحتی از کنار این مسائل گذشت و این طرز فکر باعث میشه از دریچه دیگری به دیگران بنگره
این مسائل و انتقادها هم توانمندی کسی در زمینه ای را زیر سوال نمیبره . به هر حال هر کسی مورد نقد است حتی افراد مورد علاقه شما
یکی از مشکلان ایرانی های غیور اینه که دوست ندارند به افراد مورد علاقشون کسی بگه بالای چشمت ابروست
الان همین نقد به بهرام ... هر کی دیگه بود شما لب باز نمیکردید . غیر از اینه ؟
الان هم نقد دوستانه بود که شک ندارم نظر بسیاری است که لزومی نیست بر تصویر برداری که به شدت مورد علاقه بهرام است به هر طریقیش . تصویر از حرفهای ارشیوی دیگران و پرتفوی و مناظر و ...
کنار اومدن یه شرطش هم اینه نظر دیگران برامون مهم باشه
این تصائویر از پرتفوی هم قبلا و ماه ها قبل کمی زیر سوال بود حالا بگذریم ....
به فعالست بهرام در این تاپیک هم شخصا علاقمندم ولی با روشی که از دید بالا به پائین به دیگران نباشه و خودشیفتگی که عرض شد نقشی نداشته باشه
با سلام و درود از شجاعت و صداقت بهرام خان نامدار بابت ارائه تحليلها و پرتفوي سرمايه گذاري بسيار سپاسگزارم.
بنده هم روزانه خريدوفروش نمي كنم و بهيچ وجه كار خودم را ملاك درست رفتار در بورس نمي دانم،
از ديرباز اينگونه عادت كرده ام و شايد بايستي در اينكار تجديد نظر بكنم.
وليكن علاقمند بودم به وضوح شاهد رفتار مابقي معامله گران بورس
باشم كه اينكار را جناب بهرام خان بخوبي انجام دادند.
از نظر اينجانب ادامه اينكار ايشان هيچ مشكلي ندارد و يقينا مي تواند قدرت انتخاب ما را در بازار
افزايش بدهد.
كما اينكه ايشان در كانال خودشان اينكار را مي كنند و مزاحمتي براي ديگران ندارد.
خواهش بنده ادامه دادن اين موضوع مي باشد.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
ممنون از نام بردن من و نگرش شما که البته لیاقت ان را ندارم . من هیچ درک و دانشی ندارم . اگر هم چیزی میدونم حاصل سابقه و خاک خوردن در کازینو است
بحث فراتر از این حرفهاست که واردش نمیشم چون تنش افرین میشه . فقط این که بهرام خان یه نمه خودشیفتگی پیدا کرده تا جائی که فکر میکنه هر کی در روزنامه و سایت های دیگر و کانال ها و ... حتی روزنامه دنیای اقتصاد مطلبی میزنه از رو دست ایشون بوده !!!!!!!!! نمیشه براحتی از کنار این مسائل گذشت و این طرز فکر باعث میشه از دریچه دیگری به دیگران بنگره
این مسائل و انتقادها هم توانمندی کسی در زمینه ای را زیر سوال نمیبره . به هر حال هر کسی مورد نقد است حتی افراد مورد علاقه شما
یکی از مشکلان ایرانی های غیور اینه که دوست ندارند به افراد مورد علاقشون کسی بگه بالای چشمت ابروست
الان همین نقد به بهرام ... هر کی دیگه بود شما لب باز نمیکردید . غیر از اینه ؟
الان هم نقد دوستانه بود که شک ندارم نظر بسیاری است که لزومی نیست بر تصویر برداری که به شدت مورد علاقه بهرام است به هر طریقیش . تصویر از حرفهای ارشیوی دیگران و پرتفوی و مناظر و ...
کنار اومدن یه شرطش هم اینه نظر دیگران برامون مهم باشه
این تصائویر از پرتفوی هم قبلا و ماه ها قبل کمی زیر سوال بود حالا بگذریم ....
به فعالست بهرام در این تاپیک هم شخصا علاقمندم ولی با روشی که از دید بالا به پائین به دیگران نباشه و خودشیفتگی که عرض شد نقشی نداشته باشه
بزرگوارید جناب b4. سلامت باشید. ما هم به حضور همه ی عزیزان در تاپیک علاقه مندیم. فکر میکنم جناب بهرام هم چون قبلا حرف هایی شنیدند، سعی در رفع ابهامات دارن. توصیه های جناب بهرام هم از سر دلسوزیه. بهر حال همه ی ما تو زندگی گاهی بخاطر پیش بینی هامون کیف میکنیم، صحبت ایشونم اینجور بوده. اگه حکومت و جراید و رسانه های ما از مردم جلوتر بودن که وضع ما این نبود.
خود زندگی اینقدرام جدی نیست، به هم اینقدر سخت نگیریم
بزرگوارید جناب b4. سلامت باشید. ما هم به حضور همه ی عزیزان در تاپیک علاقه مندیم. فکر میکنم جناب بهرام هم چون قبلا حرف هایی شنیدند، سعی در رفع ابهامات دارن. توصیه های جناب بهرام هم از سر دلسوزیه. بهر حال همه ی ما تو زندگی گاهی بخاطر پیش بینی هامون کیف میکنیم، صحبت ایشونم اینجور بوده. اگه حکومت و جراید و رسانه های ما از مردم جلوتر بودن که وضع ما این نبود.
خود زندگی اینقدرام جدی نیست، به هم اینقدر سخت نگیریم
ممنونم لطف دارید
در حکومت و جراید و مشکلاتشون ... که شکی نیست ولی اینکه من نوعی فکر کنم همگان مخشون تعطیله و حرفهای مرا در حال تکرار هستند و مطالبشون زا از رو دست من کپی میکنند جای بسی سوال و خیلی چیزای دیگر است . مرز خودشیفتگی در نوردیده شده است و وارد فاز های دیگر میشود
این دو موضوع متفاوت است که شما هم ظاهرا در حال تائید هستید که همگان مخ تعطیل هستند و دنباله روی در ذکر مطالب و مفاهیم از این نام ایدی در یک سایت مجازی هستند !!!
جسارت به شما نشه ولی همواره بدین گونه است که افرادی که ظاهرا خواهان ادامه نیافتن بحثی هستند ، خواسته یا ناخواسته خودشان اتش بیار معرکه میشوند و بحث را کش میدهند حتی ناخواسته
ممنونم لطف دارید
در حکومت و جراید و مشکلاتشون ... که شکی نیست ولی اینکه من نوعی فکر کنم همگان مخشون تعطیله و حرفهای مرا در حال تکرار هستند و مطالبشون زا از رو دست من کپی میکنند جای بسی سوال و خیلی چیزای دیگر است . مرز خودشیفتگی در نوردیده شده است و وارد فاز های دیگر میشود
این دو موضوع متفاوت است که شما هم ظاهرا در حال تائید هستید که همگان مخ تعطیل هستند و دنباله روی در ذکر مطالب و مفاهیم از این نام ایدی در یک سایت مجازی هستند !!!
جسارت به شما نشه ولی همواره بدین گونه است که افرادی که ظاهرا خواهان ادامه نیافتن بحثی هستند ، خواسته یا ناخواسته خودشان اتش بیار معرکه میشوند و بحث را کش میدهند حتی ناخواسته
خواهش میکنم. والا من از صحبتای ایشون چنین استنباطی نکردم که بخواهند بگویند همگان توانایی تعقل ندارند و در اشتباه هستند! خودم هم قصد کش دادن قضیه رو نداشتم. دستتون درد نکنه بابت تشبیهی که در مورد من زدید! ظاهرا میخواهید همه ی مخالفان رو از میدان به در کنید! روز خوش
نظر