امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    امروز خواستم ..کلا خارج بشم..ته مانده سهام رو بزارم برا فروش ...اولا که فروش نمی رفت ..دوما دیدم چه گندی زدم !! پول ماشین مدل ۲۰۱۵ رو اوردم تو بورس...الان با پولی که مونده مدل ۲۰۰۸ رو هم نمیتونم جایگزین کنم !!تو یه ماه!! ..۷ سال عقب افتادم !!حسنی بیا با ماشین از روی من رد شو !!بابت همه بی توجهی به هشدارهات از خودم شرمنده ام !!
    من خودم به هشدارهای خودم توجه نکردم قربونت، سخت نگیر. لامذهبا ادم رو مسخ میکنن تو بورس نا خوداگاه میبینی با همه احتیاط هایی که میکنی بازم به ساز اونها رقصیدی.

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1469

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      امروز خواستم ..کلا خارج بشم..ته مانده سهام رو بزارم برا فروش ...اولا که فروش نمی رفت ..دوما دیدم چه گندی زدم !! پول ماشین مدل ۲۰۱۵ رو اوردم تو بورس...الان با پولی که مونده مدل ۲۰۰۸ رو هم نمیتونم جایگزین کنم !!تو یه ماه!! ..۷ سال عقب افتادم !!حسنی بیا با ماشین از روی من رد شو !!بابت همه بی توجهی به هشدارهات از خودم شرمنده ام !!
      حیف اون ماشین حسنی که از روت رد شه

ناقلا نکنه که میخواهی با گرفتن دیه ضررهاتو جبران کنی/:.yead.:/

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3763

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
        حیف اون ماشین حسنی که از روت رد شه

ناقلا نکنه که میخواهی با گرفتن دیه ضررهاتو جبران کنی/:.yead.:/
        فکر بدی هم نیست !!!قبلش برم بیمه عمر بگیرم!!!

نظر

• دفتردار
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 858

من امروز سهگمت گرفتم.
          گزارش 6 ماهه غروب روی کدال آمد. 116%+

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
            من هیچوقت اینقدر ناامید نبودم. ضرر من اونقدر بزرگ و سنگینه که هیچ جوره و هیچ جایی دیگه نمیتونم جبرانش کنم. هرچی هم بدوم و بخوام سودی بیارم رو ضررهام، تورم با سرعت بسیار بیشتری از من سبقت میگیره .
            من از نظر روحی و درونی خیلی قوی بودم اما چنان احساس شکست و حقارت میکنم که به چه دلیل و عنوانی اینهمه مدت موندم؟! در بورس موندم. در مملکت موندم. ساکت موندم، منفعل موندم... من دیگه خیلی وقته نمی تونم از درون شاد باشم و این روی زندگی خودم و محیط و خانواده ام هم تاثیر بدی گذاشته !
            دل من هم پره دوست عزیر ...دیگه دارم اوردوز میکنم!
            درود

تنها نیستید دقیقا از لحاظ روحی و روانی شبیه هم هستیم.

بعد ۲۰ سال سابقه بورسی و تجربه افتضاح دهه ۸۰ و ناراحتی بابت استفاده نکردن از اون تجربه بعد شروع ریزش بازار از مرداد سال قبل

البته دو هفته ای هست تقریبا نقد کامل شدم صرفا مترصد گرفتن نوسان کوچک برای گذران زندگی هستم. البته اولویت اولم حفظ پول مانده است.

یاد سی سی کام (دکتر سهند) به خیر تو اون روزهای دهه ۸۰ که شبیه چنین روزهایی بود میگفت باید اولویت حفظ پول باشد بعد کسب سود

نظر

• Samk
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 447

خرید شبصیر...

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4719

فکر می کردم تو این دو ماه اخیر فقط من ضرر سنگین کردم !! امروز کامل نقد شدم ! حداقل این ته مانده سرمایه را هدر ندهیم ! اما م بینم اغلب دوستان همقطار هستند!!! این نشون می دهد که یکجای کار می لنگد و ربطی به سهامداری ما ندارد !!! یکی سر گردنه نشسته و کاروانها را لخت می کند

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                  من خودم به هشدارهای خودم توجه نکردم قربونت، سخت نگیر. لامذهبا ادم رو مسخ میکنن تو بورس نا خوداگاه میبینی با همه احتیاط هایی که میکنی بازم به ساز اونها رقصیدی.
                  جناب حسنی من فکر می کردم فقط منم که به هشدارهای خودم بی توجهم ،پس شما هم مثل من همین مشکل رو دارید.نمی دونم بقیه هم همین جورند یا نه؟/:.negaran.:/

نظر

• فین
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1158

خب می بینم که جمع همه افراد ناامید جمع است. مخصوصا سابقه دارها !!!!!!!!! بورس مثل زندگی است. بالا و پایین زیاد دارد. اصلا ناامید نشوید و مدیریت سرمایه را همیشه لحاظ کنید و یک نکته مهم هیچوقت هیچوقت هیچوقت بطور کامل از بازار خارج نشوید حتی اگر شده است 5 درصد سهام را نگه دارید. خود من الان 70 درصد نقد و 30 درصد سهام هستم. بازار اگر پایین تر بیاید 10 درصد دیگر به سهام اضافه می کنم. با این بازار بورس به همه جا رسیده ام و از این به بعد هم باز همین بازار را با مدیریت سرمایه دنبال می کنم. هیچ بازاری تاکید می کنم هیچ بازاری ( به جز بازارهای رمز ارز و فارکس که ریسکهای مخصوص به خود را دارد ) به پای بازار بورس نمی رسد. در بلند مدت بورس در بازدهی همه بازارها را جا می گذارد.

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                      قرار دادن اسکرین شات از پرتفوی شهامت و شجاعت می خواهد ...

کار هرکسی نیست ...

یک تصویر بگذار ...

اگر شهامت دارید ....
                      درود

کجا شجاعت میخواد؟؟ اتفاقا باعث زیان بیشتر به افراد بیشتر میشود!!!

شما وقتی این تصمیم اسکرین شاتی گرفتید دقیقا من به این فکر بودم که اصلا مبحث سهام نیز نباید بالا اورد که چه سهمی دارم بازاری که نمیشه تحلیل کرد شما با فلاکت یه

سهم پیدا میکنی فرداش ماینر کشف میشه همه صف فروش میشوند بعد خودت رو جمع میکنی سهم بهتر پیدا میکنی مینویسی ساختمان بورس پلمپ میشه

وقتی دستهایی در بازار هست برای بی اعتبار کردن ان و بزیر کشیدن ان همین غم غصه ها و غم و غصه سبد خودت کافیه و دیگه نیازی نیست زیان به بقیه سرایت داد!!

الان کترام با 80درصد سبد چی شد؟ 1- بازیان فروختم 2- رفتم در زیان!!! علت منفی شدن جو بازار به علت پلمپ ساختمان بورس.. وگرنه تحلیل نقص نداشت که!!

من خودم الان 7تا نمادسهم و حق تقدم متوقف دارم فقط!! بقیه هم سهمهای دیگه فول سهم!! بیای بنویسی اینهفته یا فردا بازار منفیه همه فکر میکنند طرف نقد شده!! کی میتونه نقد بشه انهم با این قوانین غیب شدن نمادها برای مدتهای طولانی؟
                      آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/10/24, 10:58.
                      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

جالبه قیمت سهم ها صفر هم بشه تکنیکال براش یک موجی کندلی پرچمی چیزی پیدا میکنه تا توجیه کنه قیمت ها طی یکسال ۶ برابرم شده بود همینطور!
                        فکر کنم برای وضعیت فعلی تکنیکال الگو کم بیاره و مجبور بشه الگوی پا روی گلوی جورج فلوید (به اختصار الگوی جفتک) را برای توجیه وضعیت اختراع کنه/:.winksmiley02.:/
                        تعریف درست تکنیکال در ایران: توجیه فساد سازمان یافته و رانت و سفته بازی دولتی با ابزار ریاضی و خط و خطوط
                        به طور قطع میتونم بگم خواسته یا ناخواسته این تکنیکالیست ها حتی بیشتر از شعار همه چیز را به بورس بسپارید سرمایه های مردم را در اوج به رانتخونه هدایت کردند.
                        آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/10/24, 11:04.

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          جالبه قیمت سهم ها صفر هم بشه تکنیکال براش یک موجی کندلی پرچمی چیزی پیدا میکنه تا توجیه کنه قیمت ها طی یکسال ۶ برابرم شده بود همینطور!
                          فکر کنم برای وضعیت فعلی تکنیکال الگو کم بیاره و مجبور بشه الگوی پا روی گلوی جورج فلوید (به اختصار الگوی جفتک) را برای توجیه وضعیت اختراع کنه/:.winksmiley02.:/
                          تعریف درست تکنیکال در ایران: توجیه فساد سازمان یافته و رانت و سفته بازی دولتی با ابزار ریاضی و خط و خطوط
                          به طور قطع میتونم بگم خواسته یا ناخواسته این تکنیکالیست ها حتی بیشتر از شعار همه چیز را به بورس بسپارید سرمایه های مردم را در اوج به رانتخونه هدایت کردند.
                          درود همین علمی که شخمش زدی تا یاد نگیری این بازار یکریال بهت نمیده اگر هم بده دوبرابرش ازت برمیداره بدون این علم هم اگر بری در بازار ارز دیجیتال یا فارکس 3روزه کال مارجین میشی و سکته رو میزنی....

عرض بنده این نیست که بازار خوبه ها!! اما بازار برای افرادی که تا دندان مسلح در تحلیل بنیادی و تکنیکال و تابلو خوانی نیستند بدتر است

اگر میشد یه دیتایی هم از رفتار وزرا و نماینده های مجلس و مسئولان سازمان هم داشت عالی میشد و زیانها کمتر میشد!!

علت کاهش کارایی تکنیکال در نسبت بازار خودمان با بازار جهانی همین نکته است وگرنه خود علم نقص ندارد...
                          آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/10/24, 11:36.

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

من هم راجع به کارایی تکنیکال در بورس رانتی و دستوری ایران گفتم. خدا را شکر از وقتی متوجه این موضوع شدم خیلی جلو ضرر را گرفتم.
                            اونقدر غرق تکنیکال و تحلیل شده بودیم که دزدی ها در روز روشن را نمیدیدیم.
                            صد تومن ازمون میزنن و ما دنبال سود یک تومنی با تکنیکال هستیم.
                            بدون ابزار تکنیکال و فقط با شناخت دزدها، طی چند هفته اخیر همه جا گفتم هر مثبتی را فقط بفروشید و کسانی که فروختند الان میتونن ۱۰ درصد پایینتر و در روزهای آینده حتی پایینتر جایگزین کنند. اگر به امید تکنیکال نشسته بودم الان به جای نقد بودن داشتم حرص میخوردم.
                            کار به بقیه ندارم ولی ضربه ای که تا حالا تکنیکال در بورس به من زده خیلی بیشتر از سودش هست.
                            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/10/24, 12:09.

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                              با سلام و درود

از شجاعت و صداقت بهرام خان نامدار بابت ارائه تحليلها و پرتفوي سرمايه گذاري بسيار سپاسگزارم.

بنده هم روزانه خريدوفروش نمي كنم و بهيچ وجه كار خودم را ملاك درست رفتار در بورس نمي دانم،

از ديرباز اينگونه عادت كرده ام و شايد بايستي در اينكار تجديد نظر بكنم.

وليكن
                              علاقمند بودم به وضوح شاهد رفتار مابقي معامله گران بورس

باشم كه اينكار را جناب
                              بهرام خان بخوبي انجام دادند.

از نظر اينجانب ادامه اينكار ايشان هيچ مشكلي ندارد و يقينا مي تواند قدرت انتخاب ما را در بازار

افزايش بدهد.

كما اينكه ايشان در كانال خودشان اينكار را مي كنند و مزاحمتي براي ديگران ندارد.

خواهش بنده ادامه دادن اين موضوع مي باشد.
                              در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                              درود

کجا شجاعت میخواد؟؟ اتفاقا باعث زیان بیشتر به افراد بیشتر میشود!!!

شما وقتی این تصمیم اسکرین شاتی گرفتید دقیقا من به این فکر بودم که اصلا مبحث سهام نیز نباید بالا اورد که چه سهمی دارم بازاری که نمیشه تحلیل کرد شما با فلاکت یه

سهم پیدا میکنی فرداش ماینر کشف میشه همه صف فروش میشوند بعد خودت رو جمع میکنی سهم بهتر پیدا میکنی مینویسی ساختمان بورس پلمپ میشه

وقتی دستهایی در بازار هست برای بی اعتبار کردن ان و بزیر کشیدن ان همین غم غصه ها و غم و غصه سبد خودت کافیه و دیگه نیازی نیست زیان به بقیه سرایت داد!!

الان کترام با 80درصد سبد چی شد؟ 1- بازیان فروختم 2- رفتم در زیان!!! علت منفی شدن جو بازار به علت پلمپ ساختمان بورس.. وگرنه تحلیل نقص نداشت که!!

من خودم الان 7تا نمادسهم و حق تقدم متوقف دارم فقط!! بقیه هم سهمهای دیگه فول سهم!! بیای بنویسی اینهفته یا فردا بازار منفیه همه فکر میکنند طرف نقد شده!! کی میتونه نقد بشه انهم با این قوانین غیب شدن نمادها برای مدتهای طولانی؟

درود ...

فعلا فقط
                              آقا سید شجاعت خودش را ثابت کرد ...

شفافیت نداریم
                              ( اعترافش مقداری سخت است برای کاربران غیرشفاف )

بعد از درخواست بنده کاملا مشخص شد
                              اکثریت طالب شفافیت نیستند ...

بازار
                              بدتر از این روزها را هم به خودش دیده و دلیل نمی شود ما شفاف نباشیم ...

سخن اصلی بنده این بود که : سهم x را خریدم یا فروختم بدون هیچگونه تحلیل تکنیکال یا فاندامنتال , ارزش و وزنی ندارد ...

شما هم بهتره یک بار
                              اسکرین شات از تحلیل ها یا پرتفوی قرار دهید تا خوانندگان استفاده کنند ...

عدد صرف دادن بدون درج اسکرین شات هیچ
                              چذابیتی ندارد ...

برای
                              اکثریت خاموش خوانندگان سایت قطعا جالب است که بدانند کاربران این سایت چه رفتار معاملاتی دارند

( حتی برای خودتان هم جالب است ولی نمی خواهید و صلاح نمی دانید اقرار کنید )

.

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                من هم راجع به کارایی تکنیکال در بورس رانتی و دستوری ایران گفتم. خدا را شکر از وقتی متوجه این موضوع شدم خیلی جلو ضرر را گرفتم.
                                اونقدر غرق تکنیکال و تحلیل شده بودیم که دزدی ها در روز روشن را نمیدیدیم.
                                صد تومن ازمون میزنن و ما دنبال سود یک تومنی با تکنیکال هستیم.
                                بدون ابزار تکنیکال و فقط با شناخت دزدها، طی چند هفته اخیر همه جا گفتم هر مثبتی را فقط بفروشید و کسانی که فروختند الان میتونن ۱۰ درصد پایینتر و در روزهای آینده حتی پایینتر جایگزین کنند. اگر به امید تکنیکال نشسته بودم الان به جای نقد بودن داشتم حرص میخوردم.
                                کار به بقیه ندارم ولی ضربه ای که تا حالا تکنیکال در بورس به من زده خیلی بیشتر از سودش هست.
                                تکنیکال را رعایت نکردی یا درست اموزش ان ندیدی فکر میکنی که با تحلیل تکنیکال معامله کردی در حالیکه اصول ان رعایت نکردی!!

چند نکته ان مینویسم 1- در بازار نزولی نباید در بازار بود وگرنه زیان میکنی!! 2-قبل از خرید سهم شاخص کل را تحلیل کنید اگر نزولی است صبر کنید تا کف یا حمایت مهم ان پیدا شود

3. سهمی که میخرید شاخص صنعت ان را تحلیل کنید که نزولی نباشد 4. قبل از خرید واگرایی را دقیق محاسبه کنید5- حجم معاملات و ورود و خروج نقدینگی را محاسبه کنید.

اصول ورود به بازار یا ورود به سهام یه بار مفصل تر نوشته بودم نمیدونم کجاست الان!!

البته من خودم گاهی اوقات مثل الان !! حداقل 3تای انرا رعایت نمیکنم اما شما که میخوای امروز بخری بعد میبینی 10درصد رفته در زیان دلهره بگیری و بفروشی باید هر 5تا را رعایت کنی!!!

خودم یکی دو ماه پیش پترو جهرم خریدم در 150 هر روز منفی بود رفت تا 118تومان هرکه بود با ضرر خارج شده بود محدوده 120تا 125 حسابی میانگین کم کردم بعد رفته تا 158 و در سود حسابی در همین بازار منفی اما نفروختم بعد برگشته 145 تومان

چون استراتژی خرید با دید 5ساله داشتم

گاهی هم فرصتهای خرید میده این بازار که در نقاط حمایتی باید وارد شد و استراتژی بلند مدت داشت وگرنه در استراتژی کوتاه مدت مشخصه که داره میاد پایین!!!در چارت حمایتها که میشکند کاملا مشخصه ..........

در دوتا بازار میشه فقط سود کرد بخصوص سود کوتاه مدت با هر ابزار و علمی که دارید بازار افقی و رنج و بازار صعودی.....
                                آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/10/24, 12:31.

نظر

در حال کار...
                                X