امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

درود

بهرام خان اسکرین شات از پرتفو چیزی نشون نمیده!

من نقد هستم ولی همین الان میتونم یک اسکرین شات از پرتفو نشون بدم توش ۱۵ تا سهم! اشتباه نکنم حدود ۸۰ درصدش رایان سایپاس با ۲۰۰ تا دونه سهم خب این چی رو شفاف میکند؟ نشون میده من فول سهم هستم ۸۰ درصد پولمم ولساپاس؟

یا اگر بحث مچ گیری است! من میتونم بیام اینجا بگم فلان سهم خریدم در حالی که در حال فروش هستم بعد هم یک اسکرین شات که از قبل تهیه کردم اینجا آپلود کنم.

به نظرم زیاد دنبال این داستان ها نباشیم.

هرکی پست میذاره خودش میداند و وجدانش

به نظر من اعلام خرید و فروش در تایم بازار کفایت میکند.

خیلی مواقع من بعد از اعلام خرید دوستان میرم یک بررسی ریزی میکنم ببینم سهم اوضاع و احوالش چگونه است. شده سهم در واچ لیست رده دوم و سوم من بوده فراموشش کردم! میارمش تو واچ لیست اول

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
      درود

بهرام خان اسکرین شات از پرتفو چیزی نشون نمیده!

من نقد هستم ولی همین الان میتونم یک اسکرین شات از پرتفو نشون بدم توش ۱۵ تا سهم! اشتباه نکنم حدود ۸۰ درصدش رایان سایپاس با ۲۰۰ تا دونه سهم خب این چی رو شفاف میکند؟ نشون میده من فول سهم هستم ۸۰ درصد پولمم ولساپاس؟

یا اگر بحث مچ گیری است! من میتونم بیام اینجا بگم فلان سهم خریدم در حالی که در حال فروش هستم بعد هم یک اسکرین شات که از قبل تهیه کردم اینجا آپلود کنم.

به نظرم زیاد دنبال این داستان ها نباشیم.

هرکی پست میذاره خودش میداند و وجدانش

به نظر من اعلام خرید و فروش در تایم بازار کفایت میکند.

خیلی مواقع من بعد از اعلام خرید دوستان میرم یک بررسی ریزی میکنم ببینم سهم اوضاع و احوالش چگونه است. شده سهم در واچ لیست رده دوم و سوم من بوده فراموشش کردم! میارمش تو واچ لیست اول

درود ...

ساعت و عدد شاخص را ملاحظه بفرماییید ...

و موجودی نقد بنده ...

مدافع ...

قبول کن شفاف نیستیم ...

اما کارت عالی بود ...چرا ؟

چون شما
      نوری تاباندی به نکته ی مهمی و نشان دادی عدم شفافیت از آنی که بنده هم فکر می کردم بیشتر است ...

99 درصد نقد باشند و یک درصد فول سهم ... !

شفافیت را شما بهتر تعریف کردید ...

آخرین کامنت بنده در این تاپیک با اسکرین شات از موجودی نقد و ساعت گرفتن اسکرین شات و عدد شاخص کل

.

نظر

• dornaa
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1468

امروز رفتم بهشت زهرا به قبرم سر زدم وبرای خودم فاتحه خوندم

چرا: چون کم کم باید اماده بشم

نظر

• ارادت
          عضو فعال
          • Jul 2017
          • 2268

سلام استاد نامدار
          بنده آماتورم. تو بورس هستم اما هیچ وقت دنبال آموزش نبودم چون اعتقادی ندارم/:.nono.:/تنها باورم روند بازاره..هم لحظه ای هم....باور کنید حتی یک دقیقه آموزش ندیدم (شفافیت)
          جسارت منو ببخشید بنظرم بهتر بود بعد پاسخ 62566 که شهامت به خرج دادین بیخیال میشدین.چون موضوع مجددباز شد خواستم نظریک مبتدی هم بدونید.بنظر من قراردادن اسکرین شات دلیل بر گنج بودن ارزش خوندن مطلب رونق گرفتن فروم یا داشتن شجاعت و شهامت یا کار هرکسی نبودن یا شفاف نبودن دوستان نداره..اگر اینا درست بودن و یکی از دوستان از روی دست شما و یا دیگر دوستان میخواست خرید کنه الان فاسمین و کترام روی هم 15 درصد در ضرر بود اصلا هم مهم نیست از فردا هردو قفل صف خرید بشن...البته مجبور بود فاسمین حدود 1800 بخره چون نمیدادن...بنظرم پرتفوی یک مسئله صددرصد خصوصیه..من شهامت و کمک به رونق گرفتن تاپیک را در این میبینم که شب قبل یا قبل از خرید اسم سهم علت خرید با اعلام حدضرر و مقاومت و....اعلام بشه...یا سهامی که در مسابقه هفتگی اعلام میشه با دوستان بررسی کنید و یک الی..از سهام برتر را با دلیل معرفی کنید برا ورود با رعایتهای لازم...اگر جواب بده ایمان دارم اکثر دوستان به مرور منتظر سیگنال مورد نظر هستن.ونقدینگی بیشتر وارد اون سهم میشه و......ببخشید چون بیشتر بلد نیستم ادامه نمیدم..
          بازم عذرخواهی در جمع اساتید نظرم را گفتم

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
            سلام استاد نامدار
            بنده آماتورم. تو بورس هستم اما هیچ وقت دنبال آموزش نبودم چون اعتقادی ندارم/:.nono.:/تنها باورم روند بازاره..هم لحظه ای هم....باور کنید حتی یک دقیقه آموزش ندیدم (شفافیت)
            جسارت منو ببخشید بنظرم بهتر بود بعد پاسخ 62566 که شهامت به خرج دادین بیخیال میشدین.چون موضوع مجددباز شد خواستم نظریک مبتدی هم بدونید.بنظر من قراردادن اسکرین شات دلیل بر گنج بودن ارزش خوندن مطلب رونق گرفتن فروم یا داشتن شجاعت و شهامت یا کار هرکسی نبودن یا شفاف نبودن دوستان نداره..اگر اینا درست بودن و یکی از دوستان از روی دست شما و یا دیگر دوستان میخواست خرید کنه الان فاسمین و کترام روی هم 15 درصد در ضرر بود اصلا هم مهم نیست از فردا هردو قفل صف خرید بشن...البته مجبور بود فاسمین حدود 1800 بخره چون نمیدادن...بنظرم پرتفوی یک مسئله صددرصد خصوصیه..من شهامت و کمک به رونق گرفتن تاپیک را در این میبینم که شب قبل یا قبل از خرید اسم سهم علت خرید با اعلام حدضرر و مقاومت و....اعلام بشه...یا سهامی که در مسابقه هفتگی اعلام میشه با دوستان بررسی کنید و یک الی..از سهام برتر را با دلیل معرفی کنید برا ورود با رعایتهای لازم...اگر جواب بده ایمان دارم اکثر دوستان به مرور منتظر سیگنال مورد نظر هستن.ونقدینگی بیشتر وارد اون سهم میشه و......ببخشید چون بیشتر بلد نیستم ادامه نمیدم..
            تا الان،از سرمایه گذاری در بورس ، سود کردید یا ضرر؟

نظر

• ارادت
              عضو فعال
              • Jul 2017
              • 2268

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
              سلام بزرگوار
              این سوال هم میتونه خصوصی باشه تا حدی مثل ارایه پرتفوی
              من بورس باز نیستم الان هستم ممکنه ماهها نباشم.بخاطر کارم و....
              هیچ وقت نمیتونم جواب این سوال را بدم..چون سرمایه ام ناچیزه..اکثر ضررهام 5 یاکمتر از 5 درصد بودن
              بخاطر........هیچ وقت دنبال این نبودم که الان در سود یا ضرر هستم..
              اما اگه سرمایه دار و در سود 500 درصدی بودم مطمئن باشین جواب سوال شمارا نمیدادم چون صلاح نبود بخاطر شرایط موجود.
              ارادتمندم

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

سلام استاد نامدار
                در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                سلام بزرگوار

هیچ وقت نمیتونم جواب این سوال را بدم..چون سرمایه ام ناچیزه..اکثر ضررهام 5 یاکمتر از 5 درصد بودن

اما اگه سرمایه دار و در سود 500 درصدی بودم مطمئن باشین جواب سوال شمارا نمیدادم چون صلاح نبود بخاطر شرایط موجود.

ارادتمندم

درود ..

ارادت دارم
                خدمت جناب ارادت ...

گاهی اوقات طوری می نویسند که
                چاره ای جز پاسخگویی باقی نمی ماند ...

تمام سهامی که بنده تحلیل زده ام روی حمایت تکنیکالی بوده اند ...

پاسخی
                شفاف به آقاسید دادید ( خصوصی است و جواب نمی دهم و صلاح نبود و پرتفوی شخصی است و ... )

دیگر عرضی ندارم ...

متشکرم
                .

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4105

درود بر همگی
                  بهرام خان لطفا اینقدر رو اسکرین شات مانور ندید دردی درمون نمیکنه . هر سهمی را کافیه ذکر کنید و نقاط حمایتیش را اعلام کنید و یه توضیحی مختصر هم بدید . تقریبا نمونه همون چیزی که در تاپیکتون هست ولی خلاصه تر
                  هدف من و سایر دوستان اینه که این تاپیک شسته رفته تر باشه و کامنت ها طولانی نباشه . به حضورتون هم ادامه بدید . همگی در کنار هم و بخصوص این روزهای تلخ هم درد باشیم بهتر است تا با تنش بگذرانیم

بگذریم ... بازم یاس و ناامیدی دوستان در کامنتها را دیدم
                  دقیقا مثل جناب سهامیاب منم مرداد و شهریور سال گذشته نقد شده بودم و پولم را حتی بانک گذاشته بودم الان 100% جلوتر بودم
                  راستش من 1% هم فکر نمیکردم با موندن و سالها تجربه اینقدر دم به تله بدهم و چنین بلائی به سرم بیاد

چند ماه اول هم تا اذر خوب عمل کرده بودم . درصد کمی افتاده بودم ولی تا 20 اذر بازم دقیقا برگشتم سر جای اول با شاخص 2 میلیونی و همین باعث شد طمع کنم و بگم خب 4 ماه از ریزش بازار گذشت و من با نوسانات و نموندن با هیچ سهمی ، هنوز ضرر ندادم ، پس خوبه بمونم و حتی سود هم بکنم . چرا برم ؟ و نرفتن همانا و ... هم درد شدن با دیگر دوستان از نظر روحی و یاس همانا

همانطور که میدانید برای من در 2 ماه گذشته اتفاقات ناگواری هم رخ داد و مزید بر علت هستم و دردم مضاعف . خیلی باید تلاش کنم وارد فاز افسردگی نشم چون علایمش داره میاد . باید سخت مقاومت کنم
                  کوزه گر از کوزه شکسته ...
                  من سال قبل اواسط ابان فکر میکنم عضو این سایت شدم

همون اوائل عضویتم در چند کامنت نظراتم چندان خوش بینانه به این بازار مکاره به اسم بورس تهران نبود . گول خوردم و فکر کردم زرنگ بازی میتونم در بیارم و حتی سود هم بکنم
                  چندین کامنت داشتم و نظرم این بود و هنوزم هست که بورس ایران یه دوره شکوفائی داره در حد چند ماه و بعد میپکه به مدت حداقل 3 سال . این ذات بورس ایران است

بعد که میپکه هیچ دلیلی هم که نباشه باید بپکه . یعنی میپوکنن . یعنی این قانون بورس ایرانه . اصلا دلیل نمیخواد . مافیا پولشو در اوج میبره و با این پول حداقل 3 سال کار داره و بعد بازم دوباره میاره اینجا . پکیدنش باید طولانی باشه تا مافیا و رانتی و ... همه جانبه سود کنه . سود اینجا را حفظ کنه و ببره جای دیگه بازم سود کنه و عاقبت بعد چند سال بیاره بازم اینجا . این رسم و ذات و قانون بورس تهران است

دروه شکوفائی اخریش که منتج به شاخص 2 میل شد ، 2 سال طول کشید نه چند ماه ، دلیلش هم این بود که یه دوره کشدار و طولانی تورم زا داشتیم و چاق شدن بورس توسط حاکمیت و دولت و این اخری را طولانی تر کرد . اگر این چاق کردن نبود شکوفائی هم به 1 سال نمیکشید
                  سال 98 کوچک ها بیشتر رشد داشتند و بزرگان کمتر ولی اصلا فکر نمیکردم که هم زونی ها و غیر شاخص سازها به این روز بیفتند که با شاخص تکون نخورند یا کمتر بالا بیاند و با هر ریزش در شاخص به سمت کف های جدید تر بروند واقعا فکر نمیکردم

هر چقدر هم کوچک تر ها در سال 98 رشد کرده باشند ولی اون موقع شاخص 200 تا 500 بود از ابتدای سال تا اخر سال 98 . واقعا برای اولین بار است می بینم که شاخص و کف های بسیاری از سهام هیچ همخوانی با هم ندارند . اولین بار است می بینم نیمی از بازار با شاخص 300 تا 400 در حال معامله اند

دلائل را بگذاریم کنار که اینا زیاد باد شدند و سود سازیشون خوب نیست و تجدید ارزیابی بودند و .. مهم اینه که تضاد وحشتناکی بین تناسب شاخص و قیمتها و دسته بندی های سهام کوچک و بزرگ رخ داده
                  علت زیان های سنگین اکثر دوستان همینه که طرف سابقه سهم را دیده و میگه خب این سهم با شاخص 500 هزار اول سال 99 یا اخر 98 داره معامله میشه و میره میخره . چطور باید حدس بزنه که این قیمت میخواد تا مهر و ابان 98 هم بریزه و حتی شهریور و مرداد 98 !!!!

زهراوی یکیش ، با احتساب افزایش سرمایه کمی که داشته ، رفته به قیمت شهریور 98 .ولساپا یکی دیگه . خب در این حد بی مزگی
                  القصه .. اکثر این زیان ها سر همین موضوع است

آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/10/25, 08:29.

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

سلام بزرگوار
                    ارادتمندم
                    من نه شما رو می شناسم و نه سود و ضرر شما برام مهمه. فکر نمی کنم این موضوع برای دیگران هم مهم باشه .از این جهت سوال کردم تا مشخص بشه، آیا فقط با اتکا به روند بازار و بدون هیچ تحلیل دیگه ای ،میشه سود کرد یا نه؟
                    خوش باشید

نظر

• dornaa
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1468

بااینکه 15درصد توضررم

درحال لذت بردن از بازار

نظر

• arsenal2009
                        عضو فعال
                        • Jun 2015
                        • 356

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                        بااینکه 15درصد توضررم

درحال لذت بردن از بازار
                        چه لذتی می بری شما ؟

نظر

• dornaa
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1468

در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Post
                          چه لذتی می بری شما ؟
                          همیشه تواین چند ساله بورس الگوبرای دیگر بازارها بود

انشالله بقیه بازار ها ازجمله مسکن هم ازبورس تبعیت کنند

البته من مسکن دارم دلم برای این جونها میسوزه

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

باید منتظر بود تا اصلاح بازار تمام بشه فعلا خرید جایز نیست و حرام است !!!

نظر

• azad.
                              عضو فعال
                              • Jun 2019
                              • 962

خواندن دو رکعت نماز وحشت واجب بر من قربته علی الله

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

من امسال اول تیرماه مجددا وارد بازار شدم و امروز با سود کمی بیشتر از25% کاملا نقد شدم.
                                اگه وضعیت بهتر بشه مجددا وارد خواهم شد.

نظر

در حال کار...
                                X