امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار خرد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 2323

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
    من امسال اول تیرماه مجددا وارد بازار شدم و امروز با سود کمی بیشتر از25% کاملا نقد شدم.
    اگه وضعیت بهتر بشه مجددا وارد خواهم شد.
    آقا سید شما دیگه چرا؟

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

چند تا سهم در منفی کامل خیلی کم خرید زدم، پاسا، غدام، ثاخت
      آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/10/25, 11:14.

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4102

شبندر را 601 و خگستر حدود 200 در این لحظات ملکوتی خریدیم
        فردا بازار جمع و جور میشه و با همینا میاد بالا تا هر جا بخواد بیاد

ات و اشغال خرید را فعلا ممنوع میکنیم . هم وزن هم داره به جاهای خوبی میرسه . دیگه به جائی رسیدیم که ارزوی 1 میلیون سود به دلمون مونده /:.negaran.:/ کی فکرشو میکرد

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
          آقا سید شما دیگه چرا؟
          بازار فعلا تحلیل بردار نیست .دلر 6 ماهه 405 تومن سود ساخته صف فروشه،ساروم 426 تومن سود ساخته اون هم همین طور،دتماد360 تومن سود ساخته و نمی خرندش ، شرانل هم با سود 406 تومنی خریدار نداره.و خیلی سهم های دیگه توی همین وضعیت گیر کردن.
          با خودم گفتم فعلا سودهای گذشته رو سیو کنم اگه بازار نشانه های برگشت از خودش نشون داد مجددا وارد میشم ،نداد هم فقط بازار رو دنبال می کنم@};-

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3751

امروز...حدود ساعت ۱۱.که داشتم بازار و اخبار رو دنبال می کردم ..مخصوصا گرانی دلار و خودرو رو..یهو درد شدیدی تو سینه ام احساس کردم ...اصلا نفسم در نمی آمد...نتونستم بشینم فرمان ...زنگ زدم اورژانس...تا رسیدن ...خیلی اذیت شدم..با خودم گفتم دیگه سکته کردم.دیگه اومدن ..بعد کلی معاینه و صحبت ..گفتن بهت شوک عصبی وارد شده و درد معده اس..نه قلب...اینم ...کار بود ما کردیم ...نمیدونم این چه بلاهت و حماقتی بود که دچارش شدم ...به حرف کارگزار ابله تر از خودم خام شدم ...هم ماشینم رفت هم سرمایه ..هم سلامتی و اعصابم...

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              امروز...حدود ساعت ۱۱.که داشتم بازار و اخبار رو دنبال می کردم ..مخصوصا گرانی دلار و خودرو رو..یهو درد شدیدی تو سینه ام احساس کردم ...اصلا نفسم در نمی آمد...نتونستم بشینم فرمان ...زنگ زدم اورژانس...تا رسیدن ...خیلی اذیت شدم..با خودم گفتم دیگه سکته کردم.دیگه اومدن ..بعد کلی معاینه و صحبت ..گفتن بهت شوک عصبی وارد شده و درد معده اس..نه قلب...اینم ...کار بود ما کردیم ...نمیدونم این چه بلاهت و حماقتی بود که دچارش شدم ...به حرف کارگزار ابله تر از خودم خام شدم ...هم ماشینم رفت هم سرمایه ..هم سلامتی و اعصابم...
              همیشه قرص الپروزولام ۰.۵ همراهتون باشه هر وقت احساس تنش عصبی کردید نصف ش رو یا یه دونه کامل رو بخورید.

منم قبلا پنیک شدید داشتم و مثل شما چند بار کارم به اورزانس کشید که خدا رو شکر اخرین بار با مصرف محدود این قرص مداوا شدم و خیلی تاثیر خوب داست فقط باید دقت کنید که قرص اعتیاد اور هست یه موقع زیاده از حد و کنترل نشده مصرف نکنید. الان شاید دو سه ماه یه دفعه قرص لازم میشم اونم نصفه

بعد که قرص تاثیر گزاشت بشینید فکر کنید ببینید اصلا صد میلیون دویست میلیون ارزش داره که ادم بخواد به خاطرش خودش رو به کشتن بده؟ یک بار برای همیشه حداکثر زیانی که از این محل میشه بهتون وارد بشه رو تصور کنید و فکر کنید همین الان کلش از دست رفته. دیگه رهاش کنید و بهش فکر نکنید.

نظر

• اشکان2010
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 684

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                همیشه قرص الپروزولام ۰.۵ همراهتون باشه هر وقت احساس تنش عصبی کردید نصف ش رو یا یه دونه کامل رو بخورید.

منم قبلا پنیک شدید داشتم و مثل شما چند بار کارم به اورزانس کشید که خدا رو شکر اخرین بار با مصرف محدود این قرص مداوا شدم و خیلی تاثیر خوب داست فقط باید دقت کنید که قرص اعتیاد اور هست یه موقع زیاده از حد و کنترل نشده مصرف نکنید. الان شاید دو سه ماه یه دفعه قرص لازم میشم اونم نصفه

بعد که قرص تاثیر گزاشت بشینید فکر کنید ببینید اصلا صد میلیون دویست میلیون ارزش داره که ادم بخواد به خاطرش خودش رو به کشتن بده؟ یک بار برای همیشه حداکثر زیانی که از این محل میشه بهتون وارد بشه رو تصور کنید و فکر کنید همین الان کلش از دست رفته. دیگه رهاش کنید و بهش فکر نکنید.
                بهترین پستی است که از جناب حسنی طی چندسال اخیر دیدم ...

همچنان توصیه های بورسی واقتصادی شون رو کاملا اشتباه میدونم!...

نظر

• ali salehi
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 222

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                  با مطالعه دقیق مطالب دوست و دشمنتان رو بشناسید
                  بازدید کننده های پروفایلم رو چک کردم آمار افزایشی و جالبی بود بنظر میرسه برخی اعضا آروم آروم مطالب من رو درک میکنن
                  قبلنم یکبار گفتم من دوست شما هستم و دارم به شما لطف میکنم یکی از دوستان فورا با طعنه جواب داد لطف نکن ، ایشون زودتر از بقیه متوجه حرفهای بنده شده بود چون ماهها قبل به pvمراجعه و سوالاتی مطرح کرده بود اما من جواب ندادم
                  بگذریم به معاملاتتون برسید منم فراموش کنید چون احتمالا برای مدتی طولانی فعالیتی در این سایت نخواهم داشت
                  مرحله اول سوزوندن نقدینگی انجام شده ، اما مرحله اصلی مونده
                  اون پولایی که سوخته پولای خنگ بوده ، از این به بعد باید پول شما بچه زرنگا بسوزه ، جوری میسوزونن که از هرچی بورسه زده بشید اونوقت میاید اینجا میبینید عین قبرستون شده ماهی یکبارم کسی رغبت نمیکنه مطلبی اینجاها بنویسه ، اونموقع یاد من میفتید
                  اونی که بفهمه میفهمه ، اونی که نفهمه هیچوقت نمیفهمه
                  با تله ذهنی دلار همتونو گیر انداختن
                  من خیلی تلاش کردم کمکتون کنم اما فایده ای نداشت
                  گلومو جر دادم تا به شما بفهمونم حباب ترکیده و تا تخلیه کامل فاصله داریم
                  مساله خیلی پیچیده نیست الگوی نزولی با ریزشهای 50تا 60درصدی تکمیل میشه پشت بندش برگشتهای 30تا50درصدی اتفاق میفته ،اونقدر این چرخه ادامه پیدا میکنه تا حباب کامل تخلیه بشه

نظر

• ali salehi
                    عضو عادی
                    • Feb 2014
                    • 222

سقفهای 99رو فراموش کنید اون قیمتها سوپر حباب بود کف سقف جدید رو بعد از ریزش و برگشت پارسال ملاک قرار بدید سهمهایی که ریزششون تکمیل بشه برگشتشون اتفاق میفته ، حالا میخواد تپکو باشه یا چیز دیگه ، سهمی که 60درصد بریزه 151درصد رشد نیاز داره تا سقف قبلی رو بزنه اما با شرایط فعلی نمیتونه بزنه یه برگشت فیک 30تا 50درصدی میزنه بعضیام با حمایت دولت صندوقها و چیزای دیگه ممکنه بیشتر بزنن مثلا 80_90درصد بالا بزنن ، شما اگر توانشو داری این لابلا با قبول ریسک نوسانتو بگیر ، نتونستی گریه زاری راه ننداز ،

نظر

• valifazl
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 29

ونوین فروختم وهامون خریدم

نظر

• Mehrsana
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1191

یه مدت خیلی فشار روانی روم بود و اذیت شدم اما یه مدت از بازار دور شدم و خیلی آروم شدم! باید توی این روزهای تلخ و سخت دووم آورد تا بشه لذت روزهای سبز بازارو بهتر فهمید! این فروشهای سنگین اوراق با سودهای بالا، نوید دلار ۴۰-۵۰ هزار تومنی رو در آینده نزدیک میده... بورس هم در میانمدت جبران همه این جاماندگیها رو خواهد کرد!

از یکی از حقیقیهای بزرگ بازار که الان چیزی حدود ۴۰۰ میلیارد تومان سهام داره پرسیدم شما نگران سرمایه ات نیستی؟! از پارسال تا الان حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان از اصل سرمایه ات پریده... این همه پول رو اوراق میخریدی یکساله ۲۰ درصد راحت روش میگرفتی!
                        گفت من این سرمایه رو توی همین بازار کسب کردم و با این همین رویه هم میرم جلو! همین تفاوت در دیدگاهها باعث سود و زیان در بازارهای مالی میشه!

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

گلومو جر دادم تا به شما بفهمونم حباب ترکیده و تا تخلیه کامل فاصله داریم
                          مساله خیلی پیچیده نیست الگوی نزولی با ریزشهای 50تا 60درصدی تکمیل میشه پشت بندش برگشتهای 30تا50درصدی اتفاق میفته ،اونقدر این چرخه ادامه پیدا میکنه تا حباب کامل تخلیه بشه
                          والا حباب داشت، منم فکر میکردم مثلا خودرو از ۸۰۰ تا ۲۰۰ تومن اصلاح کنه که اصلاح بزرگی هم بود و کسی هم باورش نمیشد انقد سهم اصلاح کنه، اما همینطور خشگل و مجلسی داره میره سمت ۱۰۰ تومن، اگه الان ۵۰ تومن هم بشه من دیگه تعجب نمیکنم. دیگه همچین اصلاحی انصاف نیست اونم تو اقتصادي با این تورم.

نظر

• dornaa
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1468

مگه چه دسته گلی به اب دادی تعریف کن ببینیم کجای کارگیره

دنیا که به اخرنرسیده

نظر

• dornaa
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1468

والا حباب داشت، منم فکر میکردم مثلا خودرو از ۸۰۰ تا ۲۰۰ تومن اصلاح کنه که اصلاح بزرگی هم بود و کسی هم باورش نمیشد انقد سهم اصلاح کنه، اما همینطور خشگل و مجلسی داره میره سمت ۱۰۰ تومن، اگه الان ۵۰ تومن هم بشه من دیگه تعجب نمیکنم. دیگه همچین اصلاحی انصاف نیست اونم تو اقتصادي با این تورم.
                              حسنی وقتی خودرو زیانده 2000 هزاردرصد یهوئی افزایش سرمایه داد و تو سهم اب بست ظلم نبود؟

نظر

• ali salehi
                                عضو عادی
                                • Feb 2014
                                • 222

شما با اینهمه تجربه باید توانایی تشخیص روند بازار رو داشته باشید ، ما الان در روند نزولی هستیم الگوی ریزش اکثرا 60_40عمل کرده
                                خساپا 600تومن سقف زد 60درصد ریخت حوالی 200 یکی دو مرتبه برگشتهایی داشته ، یکیش که اصلی بوده 60درصد بوده ، اگه اینو سقف دوم در نظر بگیریم یعنی قیمت 330تومن 60درصد ریزش میشه حوالی 130تومن تکمیل میشه و میتونه یه برگشت تا 200بزنه ، بعدش میتونه موج بعدی ریزش رخ بده آره میتونه بیاد زیر 100 حوالی 80تومن برگشت بزنه تا 120_30تومن
                                اینی که گفتم قطعی نیست ممکنه 60درصد ریزش بشه 70یا حتی 80بعدش برگشت اتفاق بیفته ، برای همین خریدها باید پله ای باشه

نظر

در حال کار...
                                X