کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب بیفور سیتی ،من کار به نوسانات بالا پایین ندارم بازار بنظرم دوسه سال بالای خاصی نداره واینو پول تیز وهوشمند فهمیده وخساپا را۹۰تومنشم من میبینم حالا کار ندارم این وسط یه بالایی هم بانوسان روش انجام بدن وخیلی از سهمهای دیگ،،باید محتاط بود
سلام
ارادت
چقد خوبه این اختلاف نظرها با حفظ احترام و حق نظر مقابل
به نظرم خگستر هم کف 170 رو حداقل تاچ میکنه
نظرم این بود که یه بالای 20 درصدی داشته باشیم بعد بریم پایین مثل اینکه بالایی نداریم فعلا
ارادت
خگستر ممکنه کف قبلی را تاچ کنه ولی چون رشد بالاتری از بقیه داشت میتونه 190 پائین تر نیاد و کل راه رفته را برنگرده
در این بازار از نمادهای کوچک و تند و تیز میشه کم کم ریسک کرد
بازیگران دارند سیگنال هائی از برخی گروه ها صادر میکنند
چند نمونه از منفی کامل تا مثبت کامل روز کاری قبل داشتیم . ثشاهد که همون روز گفتم یکیش بود
امروز ثپردیس زا از منفی کامل تا مثبت کامل بردند . البته این الان به چشمم خورد بازم هست
خمحرکه 87% اصلاح است و اینجا اخر کارش است . خریدش بدون ریسک است
الان خمهر نزدیک منفی کامل خریدم
کپشیر از صف فروش جزئی که جمع شد
باید پله ای وارد شد . نقد کامل نمیشه بود . یه روز بازار برگرده و جون بگیره و هم وزن 370 هزار را حفظ کنه بعید نیست دیگه نشه این قیمتها خرید البته نه هر نمادی
سلام
ارادت
چقد خوبه این اختلاف نظرها با حفظ احترام و حق نظر مقابل
به نظرم خگستر هم کف 170 رو حداقل تاچ میکنه
نظرم این بود که یه بالای 20 درصدی داشته باشیم بعد بریم پایین مثل اینکه بالایی نداریم فعلا
سلام....فردا پس فردا میتونه برگرده و تا ۲۳۰ بره و بعدش بره پایین تر از اون تارگتی که گفتی...
ارادت
خگستر ممکنه کف قبلی را تاچ کنه ولی چون رشد بالاتری از بقیه داشت میتونه 190 پائین تر نیاد و کل راه رفته را برنگرده
در این بازار از نمادهای کوچک و تند و تیز میشه کم کم ریسک کرد
بازیگران دارند سیگنال هائی از برخی گروه ها صادر میکنند
چند نمونه از منفی کامل تا مثبت کامل روز کاری قبل داشتیم . ثشاهد که همون روز گفتم یکیش بود
امروز ثپردیس زا از منفی کامل تا مثبت کامل بردند . البته این الان به چشمم خورد بازم هست
خمحرکه 87% اصلاح است و اینجا اخر کارش است . خریدش بدون ریسک است
الان خمهر نزدیک منفی کامل خریدم
کپشیر از صف فروش جزئی که جمع شد
باید پله ای وارد شد . نقد کامل نمیشه بود . یه روز بازار برگرده و جون بگیره و هم وزن 370 هزار را حفظ کنه بعید نیست دیگه نشه این قیمتها خرید البته نه هر نمادی
این سهمایی که برگشت زدن ببینین اکثرا کف رو زدن بعد برگشتن
همین خودرو کف رو باید میزد 155 احتمالش هست برگرده
ولی ما مارگزیده شدیم از قرمز و منفی میترسیم
به قول شما نمیشه کامل نقد موند ولی انتخاب سهم هم مهمه
مثلا من شناختی روی ثشاهد ندارم نقطه برگشتش برام مبهم بود ریزش زیاد برام دلیل منطقی نیست
حق زهراوی که اینقدر تاکید شد 300 خریدش خیلی کم ریسک است ، حق ها هاپولی شد میلیون میلیون با کدهای درشت و الان با این وضعیت بازار رفت بالای 500 و به نظرم دیگه تثبیت میشه بالای 500 . اگر همینطور بمونه خرید حقش 25% سود تا همین الان داره . تا ببینیم 3 ماه دیگه سهم چند باشه ولی همین 500 حفظ بشه 25% سود را داره
عرض کرده بودم زهراوی با شاخص 296 هزاری رسیده بود به 460
این روزهای تلخ به نظرم تا یک هفته دیگه به پایان برسه . نیمه ابان . شاید هم همین هفته به پایان برسه دیگه خیلی شورش در اومده
حق زهراوی که اینقدر تاکید شد 300 خریدش خیلی کم ریسک است ، حق ها هاپولی شد میلیون میلیون با کدهای درشت و الان با این وضعیت بازار رفت بالای 500 و به نظرم دیگه تثبیت میشه بالای 500 . اگر همینطور بمونه خرید حقش 25% سود تا همین الان داره . تا ببینیم 3 ماه دیگه سهم چند باشه ولی همین 500 حفظ بشه 25% سود را داره
عرض کرده بودم زهراوی با شاخص 296 هزاری رسیده بود به 460
این روزهای تلخ به نظرم تا یک هفته دیگه به پایان برسه . نیمه ابان . شاید هم همین هفته به پایان برسه دیگه خیلی شورش در اومده
حق دزهراوی رو خریدم فقط به خاطر شناختت نسبت به حق ها
البته 312 خریدم
من خودم هیچ شناختی نداشتم ازش
این سهمایی که برگشت زدن ببینین اکثرا کف رو زدن بعد برگشتن
همین خودرو کف رو باید میزد 155 احتمالش هست برگرده
ولی ما مارگزیده شدیم از قرمز و منفی میترسیم
به قول شما نمیشه کامل نقد موند ولی انتخاب سهم هم مهمه مثلا من شناختی روی ثشاهد ندارم نقطه برگشتش برام مبهم بود ریزش زیاد برام دلیل منطقی نیست
ریزش زیاد برای منم دلیل نمیشه . این که دلیل اماتوری است و خیلی ها را بیچاره کرد ولی من معتقدم در بورس ایران بالاتر از 87% اصلاح ممکن نیست و نبوده
و اما خگستر ... اگر میخواست به 170 برسه با این وضعیت بازار الان باید 100 میل صف فروش میشد . با توجه به اینکه بقیه خودروهائی کف های قبلی را تاچ کردند . حتی سایپا 1 تومن هم رفت زیر کف قبلی
اگر سایپا 130 شود خگستر هم 170 تا 175 را مجدد می بینه
و اما خگستر ... اگر میخواست به 170 برسه با این وضعیت بازار الان باید 100 میل صف فروش میشد . با توجه به اینکه بقیه خودروهائی کف های قبلی را تاچ کردند . حتی سایپا 1 تومن هم رفت زیر کف قبلی
اگر سایپا 130 شود خگستر هم 170 تا 175 را مجدد می بینه
درود و ارادت بر رفیق قدیمی. امیدوارم با گذر از تلخی های چند ماه قبل کامل روبراه باشی.
سایپا راهی تا 130 نداره و اصلا 148 و 130 اونچنان فرقی اینجاها ندارن و یک محدوده هستند. خساپا اگه تایید بشه که کف قبلی تو محدوده 150-155
شکسته میشه اون 130 رو می بینه و چه بسا پایین تر !
در رابطه با 87 درصد اصلاح و این که بیشتر از این اصلاح ممکن نیست هم البته یک برداشت حسی هست کما اینکه لپارس تا نزدیک 90 درصد هم رفت .
ولی کلیت فرمایش شما از نظر تاریخی درسته و تا حالا از این محدوده حدود 90 درصد بیشتر نداشتیم اما اینکه منبعد آیا نخواهیم داشت اصلا قابل پیش بینی نیست.
همون خمحرکه 87درصدی از آخر مهر 98 تا آخر تیر 99 (نه ماه)بیشتر از 27 برابر شد حالا اگه الان ها یک هشتم شده هنوز هم کماکان جایی بر نمی خوره !!
در مورد خگستر هم نوشته 28 شهریور : در این بازار هیچ غیر ممکنی نداریم !!
نظر