امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

هنوزم کسی هست که پول بده برای آموزش و تحلیل و تکنیکال و ... برای کار در این رانتخونه
    گند رانت و فساد سازمان یافته بیش از پیش همه جا را گرفته

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4097

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
      سلام

فروش بهپاک به دلیل فعال شدن حدضرر میان مدتی
      فروش دحاوی
      فقط صندوق کهربا و دشمیح دارم
      دخالت در کار شما نباشه فقط یه سوال ، بهپاک را امروز فروختی ؟

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4097

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

هنوزم کسی هست که پول بده برای آموزش و تحلیل و تکنیکال و ... برای کار در این رانتخونه
        گند رانت و فساد سازمان یافته بیش از پیش همه جا را گرفته
        اموزش و تحلیل که هیچی حداقل یه چیزی یاد میگیری هر چند در اکثر موارد در این بازار به درد نمیخوره ، خیلی ها سال قبل و حتی بعد از مرداد و سقف ، پول به کانالها و سیگنال دهی و فروش جزوه و اموزش نوسان گیری و کوفت و زهر مار میدادند اونم در حد 3 میلیون تا 5 میلیون و عده ای کلاش زدند به جیب پول های میلیاردی

نظر

• کوهیار
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2014
          • 76

با درود خدمت دوستان و بزرگواران.

خرید کلوند فروس ثاخت ثامان.

نظر

• سپهر کلهر
            عضو فعال
            • Feb 2019
            • 578

شاید 42 درصد سود در این سهم نهفته باشد.خودتان فیبونانچی بندازید رو سهم. شاید فیبوی من اشتباه باشد.

نظر

• سعید محتشم
              عضو عادی
              • Jul 2015
              • 239

خرید ثاخت

نظر

• window
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 242

در اصل توسط سعید محتشم پست شده است View Post
                خرید ثاخت
                180تومان!!! بااین بازارزیاده، احتمالا میره برای محدوده 120

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3750

امروز نقد کردم ...که چارشنبه برا هایما ثبت نام کنم...اگر موفق بشم البته ....خیلی زور به ادم میاد از کره ای مدل بالا بیای برسی به چینی بزک دوزک شده ...حسنی کجایی...

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4097

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    امروز نقد کردم ...که چارشنبه برا هایما ثبت نام کنم...اگر موفق بشم البته ....خیلی زور به ادم میاد از کره ای مدل بالا بیای برسی به چینی بزک دوزک شده ...حسنی کجایی...
                    درود بهتری شکر خدا ؟
                    s5 یا s7 ? ثبت نام کنی برا فروش یا زیر پا ؟ ثبت نامش چند در میاد ؟

نظر

• بورس باز قهار
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 1979

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      دخالت در کار شما نباشه فقط یه سوال ، بهپاک را امروز فروختی ؟
                      از دیروز در حال فروش بودم میانگین 510 خروج زدم و فعلا حمایت مهمش 450 تومانه ، وقتی شبندر 570 تومنه صف فروشه ، بهپاک دیگه و سایر نمادها حرفی ندارن
                      الان پتروشیمی ها جز گرانترین سهام بزرگ حساب میشن وگرنه اکثر نماد بنیادی شاخص ساز اومد تو محدوده 4 تا 5 ولی اینها بین 7 تا 9 هستند

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3750

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        درود بهتری شکر خدا ؟
                        s5 یا s7 ? ثبت نام کنی برا فروش یا زیر پا ؟ ثبت نامش چند در میاد ؟
                        سلام و ارادت ...واقعیتش ..دیروز دوباره ...اخر شب که کلاب هاوس بودم ..این حالت بهم دست داد..اما به لطف راهنمایی شما و دیگر دوستان ..این بار تقریبا هوشیارتر بودم و دارو دم دست بود ..بعد نیم ساعت ..وصعیتم بهتر شد و این شد که صب تصمیم گرفتم نقد بشم و حداقل یه ماشین حالا پایین تر بتونم جایگزین کنم ..این قدر فشار عصبی بهم نیاد.‌..اگر ماشینم رو داشتم ..ضررهای اینجا کمتر اذیتم می کرد هایما ...s7پلاس..۶۷۵ تومان ...تحویل سه ماهه .بدون محدودیت ثبت نام و پلاک .....البته ببینیم نمایندگی ها اجازه میدن به دیگران برسه یا نه ..سودی هم نداره ..بیرون ۸۰۰تومان نمیخرن این رو ..دو سه تا ادم بتونه نوسان ۵ درصدی بگیره از بورس تو سه ماه .بهتر ازین کار هست ....البته مالی نیست ..!!فقط از ایرانی ها بهتر هست!!..ولی بیرون هم کره ای مدل پایین سالم گیرم نیامد..اسپورتیج ۲۰۱۰..الد سانتافه ۲۰۰۷..و سورنتو ۲۰۰۸..تو این رنج قیمت هستن ..میدونم که این بازار برگشت خوبی خواهد زد ..اما ..دیگه سلامتی و آرامش روانی مهم تر هست ...با سرمایه کمتری ...ادامه میدم اینجا رو ...

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4097

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          سلام و ارادت ...واقعیتش ..دیروز دوباره ...اخر شب که کلاب هاوس بودم ..این حالت بهم دست داد..اما به لطف راهنمایی شما و دیگر دوستان ..این بار تقریبا هوشیارتر بودم و دارو دم دست بود ..بعد نیم ساعت ..وصعیتم بهتر شد و این شد که صب تصمیم گرفتم نقد بشم و حداقل یه ماشین حالا پایین تر بتونم جایگزین کنم ..این قدر فشار عصبی بهم نیاد.‌..اگر ماشینم رو داشتم ..ضررهای اینجا کمتر اذیتم می کرد هایما ...s7پلاس..۶۷۵ تومان ...تحویل سه ماهه .بدون محدودیت ثبت نام و پلاک .....البته ببینیم نمایندگی ها اجازه میدن به دیگران برسه یا نه ..سودی هم نداره ..بیرون ۸۰۰تومان نمیخرن این رو ..دو سه تا ادم بتونه نوسان ۵ درصدی بگیره از بورس تو سه ماه .بهتر ازین کار هست ....البته مالی نیست ..!!فقط از ایرانی ها بهتر هست!!..ولی بیرون هم کره ای مدل پایین سالم گیرم نیامد..اسپورتیج ۲۰۱۰..الد سانتافه ۲۰۰۷..و سورنتو ۲۰۰۸..تو این رنج قیمت هستن ..میدونم که این بازار برگشت خوبی خواهد زد ..اما ..دیگه سلامتی و آرامش روانی مهم تر هست ...با سرمایه کمتری ...ادامه میدم اینجا رو ...
                          اوکی موفق باشی . خوبیش اینه که 3 ماهه میدونی 1 سال بانکی را دیگه حداقل میده
                          والا برگشت خوبی از این بازار هم نه به دار است و نه به بار . کسی چمیدونه . همون ارامش و سلامتی را بچسب که غنیمت است

ایرانی ها که در زندگی پر استرس و مشکلات روحی روانی و اضطراب سر امد دنیا هستند و اینو امار مراجعات و مصرف دارو میگه و خود وزارت بهداشتشون هم قبول داره ، ولی به جرات میشه گفت در یک سال و اندی گذشته بخش بزرگی از جامعه به جمع ناراحتی های اعصاب و روان افزوده شد و دیگه گل بود به سبزه اراسته شد و این بخش بزرگ اکثرشون از همین متضررین بورس هستند

من کسی را میشناسم که اخر مرداد سال قبل سهمی که 35% ریخته بود را قصد خرید داشت . میگفت 35% ریخته دیگه چقدر میخواد بریزه !!! نظرم مساعد نبود این کارو بکنه ولی 100 میلیون پول ریخت کارگزاری ( پول جدید اورد و سهامدار از قبل هم بود )
                          خودم در واتساب برا کارگزارش تصویر فیش ها را فرستادم
                          اون موقع قصد خرید ماشین داشت ولی گفت حالا صبر میکنم . بجز سهام قلیش ، همین 100 میل الان شده 40 و ماشینی که میتونست بخره و قصد داشت ولی نکرد الان شده 140

با این وضعیت دیگه جسم و روح و روان و خواب و خوراک و ارامش برا کسی می مونه ؟

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

امام علی(علیه السلام) می‌فرماید: ««یا بُنَیَّ إِیَّاکَ وَ ظُلْمَ مَنْ لَا یَجِدُ عَلَیْکَ نَاصِراً إِلَّا اللَّهَ؛ بترس از ظلم کردن به کسی‌که غیر خدا، یاوری ندارد».در تاریخ و سرگذشت اقوام، از «آه مظلوم» و تأثیر فوری و آنی آن سخن فراوان رفته است،
                            این آه و نفرین از سوی فرد ناتوانی که یار و یاوری ندارد ویران‌گر و نابودکننده‌تر است.
                            امام علی(علیه السلام) می فرماید: «یا بُنَیَّ إِیَّاکَ وَ ظُلْمَ مَنْ لَا یَجِدُ عَلَیْکَ نَاصِراً إِلَّا اللَّهَ؛ بترس از ظلم کردن به کسی‌که غیر خدا، یاوری ندارد». (الکافی،ج ۲، ص ۳۳۱ ) و نیز از امام سجاد(علیه السلام) نقل شده که فرمود: «پدرم در لحظات آخر عمر عزیزش و در آن شرایط سخت روز عاشورا، مرا در آغوش گرفت و فرمود: تو را به آن‌چه پدرم نزدیک وفاتش به من فرمود وصیت می‎کنم و آن این است که: «پسر عزیزم، از ظلم به کسی‌ که یاوری جز خدا ندارد، بپرهیز»

نظر

• nahamya
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 629

نمودارها بیشتر به پولبک میخوره
                              باید ببینیم فردا اوضاع چطوره
                              نوسان که نتونستم امروز بگیرم برای وسکرد دست دست کردم پرید

هنوز نگاه منفی هست ولی امیدوارم بازار با قدرت برگده چند درصد بالاتر سوار میشم
                              impulsive_wave

نظر

• m-ha
                                عضو عادی
                                • Jun 2012
                                • 176

امروز از ساعت 8.45 چند اردر در کف قیمتی در یک نمادی گذاشتم.هیچکدوم رو قبول نمیکرد و نمیفرستاد.نهایتا اردر ساعت 01-9 نشست تو سیستم.اما خودشان تو کف برداشتن.الان +4 هست...فسادددددX-(
                                لعنت و فغان هم بر بازیگران کیسون....X-(سهمی که امید داشتیم از 1000 رد بشه رو به زیر 700 کشوندن

نظر

در حال کار...
                                X