امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3143

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

نظر

• AIDIN90
      ستاره‌دار (21)
      • May 2011
      • 1061

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
      منم یه پله رو ۱۰۳ خریدم بنطرت تا کجا میره؟
      وسدید ۱۰۳ خریدم کسی نگاشم نمیکرد فعلا تو ده روز۲۰ درصد سود داد همچنان سهامداری
      حرهشا هم تو واچم هستش با این ارزش بازار جمع بشه از خجالتش درمیام
      آخرین ویرایش توسط AIDIN90؛ 2021/11/21, 09:49.

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4107

غپینو 32 میلیون صف
        اسکرین شات هم لازم نیست

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4718

وسینا اضافه کردیم !

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4107

کاما 792 افزوده شد
            790 فکر میکنم تهش باشه

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4107

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
              درود ....

اتفاقا شفافیت یعنی همین ...

به قول
              b4 فضای مجازی است و شفافیت معنی ندارد ....!!

حال شما ثابت کنید هرچه نوشته اید از خرید یا فروش ، مختص امروز بوده ...!!

ثابت کنید ...

خوانندگان از کجا بدانند امروز خریده اید ؟!

شاید امروز که در
              فضای مجازي اعلام خرید میکنید، ، در دنیای واقعی در حال فروش باشید ...!! و بالعکس ...

شفافیت در این تاپیک نزدیک به صفر ...

۳ روز نیستم ، می گویند بنویس ...

می نویسم ، حمله می کنند ...!!
              معذرت الان این کامنت را خوندم
              من نگفتم فضای مجازی شفافیت معنی ندارد . البته اینم میتونه باشه ولی هدفم این نبود . شما نظر مرا مصادره به مطلوب کردید
              منظورم این بود که در فضای مجازی چه لزومی به این همه تاکید و اثبات و من درست گفتم و شما نادرست گفتید داره که شما در پیش گرفتید ، نه اینکه الزاما شافیت نداشته باشد . اینی هم که شما میگی امکان پذیر است . بله ممکنه قبلا خریده و امروز میگه خریدم و حالات مختلف همش میتونه درست باشه . اینم حالت کلی میگم . منظورم شخص خاص محترمی از ایدی های این تاپیک نیست

اصلا یه موضوع دیگه . مگر قرار است کامنت های اینجا وحی منزل برای کسی باشد ؟ مگر حکم دادگاه و قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل است که لازم الجرا باشد ؟ مگر قرار است مبنای خرید فروش دیگران باشد . این همه کانال و محیط های تلگرامی و غیره در مورد بورس هست و اکثرا زیر ابی و غیر شفاف است

حالا شفافیت هم 100% به اثبات برسونیم . مگر چیزی عوض میشه ؟ مثلا من با شفافیت قطعی بگم فلان سهم را فلان درصد سبد خریدم اون وقت همه چی حله ؟ اگر کسی مرا قبول نداشته باشه یا کلا نسبت به نظرات خرید فروش اعلامی اینجا بی اهمیت باشه چه فرقی به حالش داره که شفاف باشیم یا غیر شفاف ؟

کامنت های اینجا فقط گزاره خبری است و اعلام چیکار کردم . در طول روز صدها هزار سهامدار خیلی کارها میکنند . فقط و فقط حدود 10 نفرشون یا کمی کمتر و بیشتر اینجا کاراشون را اعلام میکنند . این چه مبنائی برای چه کسی میتونه باشه که گیر بدیم حتما و حتما با شفافیت باشه و سند و مدرک ؟ کلا بورس یه کلاف سر به تو است و کل نظراتش هم همین است

اجازه بدیم هر کی نظرشو بده و بعد دادگاهی نشه . یکی رو سود سازی و بنیاد در حال حاضر تاکید زیاد داره و معتقد است خودروئی ها ریزش تا فلان جا دارند چون به بی بنیادها فعلا اعتقاد نداره
              شما خودتون همون 9 ابان وا دادید و در جواب من که گفتم کف را شکستند ، گفتید سایپا تا 120 میریزه !!! از کجا معلوم کسی با همین نظر خودتون نفروخته باشه ؟ اگر مبنا را بر این اساس قرار بدیم که اعلام های شما میتونه برای عده ای تاثیر گذار باشد

حالا دست بر قضا از یکی دو روز بعد خودروئی ها را میزنند زیرش و پروژه میکنند . الان باید کسی که نظرش اون بوده و گفته تا 100 و زیر 100 در بلند مدت میریزند به مسلخ برد و به میخ کشید که تو بودی اینو گفتی و دیدی من درست گفتم و شما اشتباه ؟ من خدائیش سر در نمیارم این کاری که شما میکنید چرا و به چه علت است ؟
              و در نهایت مگر میشه این قمار خونه را پیش بینی کرد ؟ از کجا معلوم شاید سایپا ریخت تا همونجا . فقط تنها امیدواری اینه که فعلا این گروه خیلی تاثیر گذار هستند و به این دلیل میتونه این نظر نقض شود

حمله کردنها را من مسبب اصلیش خودتون میدونم . رویه شما چنگی به دل نمیزند . نوعی اعتیاد دارید بهرام خان به ریپلای و من اینو گفتم و سند رو کردن برای تخطئه دیگران و تصویر برداری از نظرات دیگران و استفاده از ان برای اهداف خاص ... چی بگم والا اصلا جالب نیست این رفتارها . دلخور نشید ولی اصلا و ابدا و تحت هیچ شرایطی به فردی پخته در سن و سال شما نمیخوره
              مدتی این روش را کنار بگذارید نتیجه را تست کنید راه دوری نمیره . برای ترک اعتیاد به این روشها هم از هر جائی و هر موقع شروع کنید دیر نیست
              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/11/21, 14:31.

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3143

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3753

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                  درود ....

اتفاقا شفافیت یعنی همین ...

به قول
                  b4 فضای مجازی است و شفافیت معنی ندارد ....!!

حال شما ثابت کنید هرچه نوشته اید از خرید یا فروش ، مختص امروز بوده ...!!

ثابت کنید ...

خوانندگان از کجا بدانند امروز خریده اید ؟!

شاید امروز که در
                  فضای مجازي اعلام خرید میکنید، ، در دنیای واقعی در حال فروش باشید ...!! و بالعکس ...

شفافیت در این تاپیک نزدیک به صفر ...

۳ روز نیستم ، می گویند بنویس ...

می نویسم ، حمله می کنند ...!!
                  بهرام خان این صحبتا رو بزار کنار!!!الان به نظر شما ماشین بگیرم یا سهام ؟؟

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1468

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    بابا یک ماشین بگیر خودت و ما رو خلاص کن

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

امید آزاد ، یار دیرینه ...

اگر توافق بشه ماشین بالای چندانی نخواهد داشت ...

اگر میخواهی دوباره با زیان خارج بشی ، سهام بی خیال شو ...
                      .

نظر

• baran
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 703

بجای ماشین سهام خودرو سازی بخر که به نوعی هم خودرو و هم سهام خریده باشی

نظر

• ali_nostro
                          ستاره‌دار (34)
                          • Feb 2017
                          • 863

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          معذرت الان این کامنت را خوندم
                          من نگفتم فضای مجازی شفافیت معنی ندارد . البته اینم میتونه باشه ولی هدفم این نبود . شما نظر مرا مصادره به مطلوب کردید
                          منظورم این بود که در فضای مجازی چه لزومی به این همه تاکید و اثبات و من درست گفتم و شما نادرست گفتید داره که شما در پیش گرفتید ، نه اینکه الزاما شافیت نداشته باشد . اینی هم که شما میگی امکان پذیر است . بله ممکنه قبلا خریده و امروز میگه خریدم و حالات مختلف همش میتونه درست باشه . اینم حالت کلی میگم . منظورم شخص خاص محترمی از ایدی های این تاپیک نیست

اصلا یه موضوع دیگه . مگر قرار است کامنت های اینجا وحی منزل برای کسی باشد ؟ مگر حکم دادگاه و قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل است که لازم الجرا باشد ؟ مگر قرار است مبنای خرید فروش دیگران باشد . این همه کانال و محیط های تلگرامی و غیره در مورد بورس هست و اکثرا زیر ابی و غیر شفاف است

حالا شفافیت هم 100% به اثبات برسونیم . مگر چیزی عوض میشه ؟ مثلا من با شفافیت قطعی بگم فلان سهم را فلان درصد سبد خریدم اون وقت همه چی حله ؟ اگر کسی مرا قبول نداشته باشه یا کلا نسبت به نظرات خرید فروش اعلامی اینجا بی اهمیت باشه چه فرقی به حالش داره که شفاف باشیم یا غیر شفاف ؟

کامنت های اینجا فقط گزاره خبری است و اعلام چیکار کردم . در طول روز صدها هزار سهامدار خیلی کارها میکنند . فقط و فقط حدود 10 نفرشون یا کمی کمتر و بیشتر اینجا کاراشون را اعلام میکنند . این چه مبنائی برای چه کسی میتونه باشه که گیر بدیم حتما و حتما با شفافیت باشه و سند و مدرک ؟ کلا بورس یه کلاف سر به تو است و کل نظراتش هم همین است

اجازه بدیم هر کی نظرشو بده و بعد دادگاهی نشه . یکی رو سود سازی و بنیاد در حال حاضر تاکید زیاد داره و معتقد است خودروئی ها ریزش تا فلان جا دارند چون به بی بنیادها فعلا اعتقاد نداره
                          شما خودتون همون 9 ابان وا دادید و در جواب من که گفتم کف را شکستند ، گفتید سایپا تا 120 میریزه !!! از کجا معلوم کسی با همین نظر خودتون نفروخته باشه ؟ اگر مبنا را بر این اساس قرار بدیم که اعلام های شما میتونه برای عده ای تاثیر گذار باشد

حالا دست بر قضا از یکی دو روز بعد خودروئی ها را میزنند زیرش و پروژه میکنند . الان باید کسی که نظرش اون بوده و گفته تا 100 و زیر 100 در بلند مدت میریزند به مسلخ برد و به میخ کشید که تو بودی اینو گفتی و دیدی من درست گفتم و شما اشتباه ؟ من خدائیش سر در نمیارم این کاری که شما میکنید چرا و به چه علت است ؟
                          و در نهایت مگر میشه این قمار خونه را پیش بینی کرد ؟ از کجا معلوم شاید سایپا ریخت تا همونجا . فقط تنها امیدواری اینه که فعلا این گروه خیلی تاثیر گذار هستند و به این دلیل میتونه این نظر نقض شود

حمله کردنها را من مسبب اصلیش خودتون میدونم . رویه شما چنگی به دل نمیزند . نوعی اعتیاد دارید بهرام خان به ریپلای و من اینو گفتم و سند رو کردن برای تخطئه دیگران و تصویر برداری از نظرات دیگران و استفاده از ان برای اهداف خاص ... چی بگم والا اصلا جالب نیست این رفتارها . دلخور نشید ولی اصلا و ابدا و تحت هیچ شرایطی به فردی پخته در سن و سال شما نمیخوره
                          مدتی این روش را کنار بگذارید نتیجه را تست کنید راه دوری نمیره . برای ترک اعتیاد به این روشها هم از هر جائی و هر موقع شروع کنید دیر نیست
                          پس همونطور که خودت نوشتی، سعی کن کاری که کردی رو بنویسی.. با دانش اشتباهت، تریدهای دیگران و قضاوت نکن. چون ممکنه روی تصمیماتشون اثر بزاره.
                          میتونی از کسی بپرسی چرا وگردش خریدی..ولی نمیتونی بگی اشتباه کردی خریدی..چون تو نمیتونی بفهمی یه نفر با چه هدفی خرید کرده... وگرنه خدا میزاره تو کاسه بی سوادیت

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 1656

درود
                            بعدازمدتها دوری از بورس ایران دارا یک و بیمه آسیا وارد شدیم
                            سبدمون شد توسن ازقبل داشتیم دارایک و آسیا عزیز
                            به نظرم هیچ بازاری مثل ارزهای دیجیتال سود نمیده
                            امروز آسیا قیمتش دیدم دست ب خرید زدیم وگرنه بازار نمیزارن بالابره فکرمیکنن جلوتورم با این کار میگیرن...
                            بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3753

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                              بابا یک ماشین بگیر خودت و ما رو خلاص کن
                              یکی تو راهه....ازین لگن های چینی ...!!دو سه ماهه تحویل میدن ...باب دندون شما ...توربو ...!!همونا که رمپ پارکینگ‌رو باید دنده عقب بری بالا !! توزمستونم کولش کنی که تو برف گیر نکنه !!!

نظر

• dornaa
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1468

یکی تو راهه....ازین لگن های چینی ...!!دو سه ماهه تحویل میدن ...باب دندون شما ...توربو ...!!همونا که رمپ پارکینگ‌رو باید دنده عقب بری بالا !! توزمستونم کولش کنی که تو برف گیر نکنه !!!
                                من یکی از این چینی هاش توربو رو6ساله دارم

راضی راضیم

نظر

در حال کار...
                                X