امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط ابشار پست شده است View Postمن از دوماه پیش که نقد شدم وصندوق رفتم واینجاهم گفتم سوای سودی که گرفتم بکمار،،این دوماه اگه توبازار میموندم باتمام تجربه ناقصم ونوسانگیریم حداقل ۲۰پرصد کل سرمایم رفته بود خداراشکر نموندم ودوماه توصندوقم والانم هشتاد درصد نقو وتوصندوقه وبیس درصد پورتفو بورس شده پولمون راسخت دراوردیم راحت تو این کشور بی قانون نباید از دست بدیم تاجایی که امکان داره،،همع باید مراقب هم پول هم سلامتیمون باشیم من فقط نوسانگیری میکردم کم سهامداری کردم ولی واقعا دیدم نمیشه طرفمون معلوم نیس کیه رباطه یا....که دوماه پیش نقد کردم وهمچنان نقد میمونم واین ۱میل سهم بورس راهم بچشمم خوش اومد ببینیم تااخربازار وی میشه
نظر
-
واقعا شگفت اور است این میزان عدم اقبال به این بازار به اصطلاح سرمایه
این عدم تمایل به خرید و حجم کم معاملات یعنی چی؟ یعنی اگر توافق شد میخواد بازم بریزه که این بازار مثل لاش مرده شده و بوی تعفن میده ؟
دیگه داره از خودم بدم میاد با این کار و وقت تلف کردن . چه خون دلهائی که 16 ماه است از گلومون پائین نرفت ؟ خدا وکیلی تحمل این همه استرس به چند برابر سرمایه مون می ارزید ؟ واقعا ارزش داشت ؟
یک سال و نیم عمر ارزنده را سوزوندیم پای این لجنزار با اینکه میدونستم بورس تهران چه شخصیتی داره و مثل دیگر دوستان باختیم
با این همه ریزش منتظرند توافق بشه و بازم بریزه !!!
این عدم اقبال نشانه دیگری نداره
بورس هم حداقل برای دولت قبلی اهمیت بیشتری داشت و چون خودش دعوت به این لجنزار کرده بود باز 20% مسئو.لیت قبول میکرد . این یکی دیگه تبدیلش کرده به لاشه خر مرده
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postواقعا شگفت اور است این میزان عدم اقبال به این بازار به اصطلاح سرمایه
این عدم تمایل به خرید و حجم کم معاملات یعنی چی؟ یعنی اگر توافق شد میخواد بازم بریزه که این بازار مثل لاش مرده شده و بوی تعفن میده ؟
دیگه داره از خودم بدم میاد با این کار و وقت تلف کردن . چه خون دلهائی که 16 ماه است از گلومون پائین نرفت ؟ خدا وکیلی تحمل این همه استرس به چند برابر سرمایه مون می ارزید ؟ واقعا ارزش داشت ؟
یک سال و نیم عمر ارزنده را سوزوندیم پای این لجنزار با اینکه میدونستم بورس تهران چه شخصیتی داره و مثل دیگر دوستان باختیم
با این همه ریزش منتظرند توافق بشه و بازم بریزه !!!
این عدم اقبال نشانه دیگری نداره
بورس هم حداقل برای دولت قبلی اهمیت بیشتری داشت و چون خودش دعوت به این لجنزار کرده بود باز 20% مسئو.لیت قبول میکرد . این یکی دیگه تبدیلش کرده به لاشه خر مرده
نظر
-
در اصل توسط ابشار پست شده است View Postمن از دوماه پیش که نقد شدم وصندوق رفتم واینجاهم گفتم سوای سودی که گرفتم بکمار،،این دوماه اگه توبازار میموندم باتمام تجربه ناقصم ونوسانگیریم حداقل ۲۰پرصد کل سرمایم رفته بود خداراشکر نموندم ودوماه توصندوقم والانم هشتاد درصد نقو وتوصندوقه وبیس درصد پورتفو بورس شده پولمون راسخت دراوردیم راحت تو این کشور بی قانون نباید از دست بدیم تاجایی که امکان داره،،همع باید مراقب هم پول هم سلامتیمون باشیم من فقط نوسانگیری میکردم کم سهامداری کردم ولی واقعا دیدم نمیشه طرفمون معلوم نیس کیه رباطه یا....که دوماه پیش نقد کردم وهمچنان نقد میمونم واین ۱میل سهم بورس راهم بچشمم خوش اومد ببینیم تااخربازار وی میشه
بهترین کار رو کردید و نسبت به بقیه خودتون رو سالها جلو انداختید
اکثر سهمها همیشه فرصت خرید میدن فرصت فروش به راحتی خیلی وقتها نمیدنبارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Postروی بازار تمرکز نداری معامله نزن بشین کنار .....باقی سرمایت هم دود میشه میره هوا
نظر
-
در اصل توسط ابشار پست شده است View Postخزایی جون تمرکز نداشتیم که نقدنمیکردم تاراحت حداقل ببست درصد سرمایه دود بشه تمرکز داشتم که نقد کردم بورس هم اخر نفس زدنشه امروز یافردادنهایت،،،پایین ترم رفت که نون ریسکمو خوردم ضرریاسود،،،شماهم برکت را بپا تا۱۸۵۰و۱۴۸۰راه داره پایین بیاد،،خپاییش بگین شما یا سایر فعالین که این دوماه تمرکز داشتین چقدر سود کردین گفتم خداییش بگین،،باز من سود دوماه صندوق راگرفتم که کم هم نیس،،باز بنازم به صداقت جناب نمایه،،صادقانه میگه من باضرر از کاما بیرون زدم،،بعید میدونم کسی سودی کرده باشه یه سهمو نگین میانگین فعاایت دوماهتون،،خداییش گفتم صادقانه بگینآخرین ویرایش توسط وحید خزایی؛ 2021/11/30, 11:46.
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postخرید یک پله شاوان
بر اساس اعلام خود شاوان شرکت در ۶ ماهه دوم با مفروضات نفت ۶۷ دلاری و دلار ۲۳۵۰۰ تومانی سود شاوان ۳۳۷۱ تومان میشود . امروز شاوان رو در قیمت ۱۲۹۰۰تومان فروختن یعنی با سود برآوردی خود شرکت p/e حدود ۳.۷ واحد!
البته بماند که دو ماه از شش ماهه دوم هم قیمت نفت حوالی ۸۰ دلار بود و دلار نیما هم حدود ۲۴ هزار تومان هست.
رنج منفی میزنن سهم با p/e 3 رو که ۶۰۰ درصد افزایش سرمایه از انباشته هم داره منفی ۴ ۵ میفروشن عجب.
نظر
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postقمار
مقداری فسا ۱۰۳ تومنی جمع کردیم
بازم مقدار استانی های زیر ۴۵ تومنی اضافه کردیم
شهریور 98 این قیمت بوده موقعی که شاخص مرز 300 هزار بود
منم امروز یا فردا میخرم
احتمالش کمه ولی هست که پروژه اش کنند هر چند از خودش که بگذریم وضعیت گروهش هم جالب نیست . در مجموع و سر جمع همون قمار است که گفتی
نظر
نظر