امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali salehi
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 222

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    واقعا شگفت اور است این میزان عدم اقبال به این بازار به اصطلاح سرمایه
    این عدم تمایل به خرید و حجم کم معاملات یعنی چی؟ یعنی اگر توافق شد میخواد بازم بریزه که این بازار مثل لاش مرده شده و بوی تعفن میده ؟
    دیگه داره از خودم بدم میاد با این کار و وقت تلف کردن . چه خون دلهائی که 16 ماه است از گلومون پائین نرفت ؟ خدا وکیلی تحمل این همه استرس به چند برابر سرمایه مون می ارزید ؟ واقعا ارزش داشت ؟

یک سال و نیم عمر ارزنده را سوزوندیم پای این لجنزار با اینکه میدونستم بورس تهران چه شخصیتی داره و مثل دیگر دوستان باختیم
    با این همه ریزش منتظرند توافق بشه و بازم بریزه !!!
    این عدم اقبال نشانه دیگری نداره
    بورس هم حداقل برای دولت قبلی اهمیت بیشتری داشت و چون خودش دعوت به این لجنزار کرده بود باز 20% مسئو.لیت قبول میکرد . این یکی دیگه تبدیلش کرده به لاشه خر مرده
    کجاش شگفت آوره ؟
    مسئله خیلی ساده س بورس از نیمه دوم 98حبابی شد بعدش سوپر حبابی شد فعلا سوپرحباب خالی شده اما همچنان حباب داریم
    ملاک ارزندگی سهام نه قیمت پرایده نه دلار نه چیز دیگه
    شرکت سوددهی معقول داشته و با افزایش قیمت ارز سودش بیشتر بشه رشد میکنه ، حالا بالعکس سوددهیش دچار خطر بشه خدای ناکرده زیانده بشه سهامدار بایستی متضرر بشه ، اگه دو سال قبل اینچیزا بود اما بازار بهش توجه نمیکرد دلیلش نقشه دولت بود واسه گیر انداختن نقدینگی سرگردان خطرناک ، بقول بورسیا همون پولای خنگ که با اولین سود جوگیر میشن خونه ماشین طلا کلیه و ووو میفروشن بازم سهام میخرن
    اون پولا سوخت رفت حالا شما با یه مشت شرکت درپیت فرسوده طرفی که بخش زیای از شناورشم آزاد شده ، حالا اگه فکر میکنی اینا به این ساده گی دوباره رشد میکنن بسم الله بخر بنداز یه گوشه سود کردی نوش جونت اما ضرر کردی غر نزن ، چون یه باتجربه باید روند رو بشناسه الان روند نزولیه و فقط با نوسانگیری لابلای ریزموجهای برگشتی میشه سود کرد

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
      کجاش شگفت آوره ؟
      مسئله خیلی ساده س بورس از نیمه دوم 98حبابی شد بعدش سوپر حبابی شد فعلا سوپرحباب خالی شده اما همچنان حباب داریم
      ملاک ارزندگی سهام نه قیمت پرایده نه دلار نه چیز دیگه
      شرکت سوددهی معقول داشته و با افزایش قیمت ارز سودش بیشتر بشه رشد میکنه ، حالا بالعکس سوددهیش دچار خطر بشه خدای ناکرده زیانده بشه سهامدار بایستی متضرر بشه ، اگه دو سال قبل اینچیزا بود اما بازار بهش توجه نمیکرد دلیلش نقشه دولت بود واسه گیر انداختن نقدینگی سرگردان خطرناک ، بقول بورسیا همون پولای خنگ که با اولین سود جوگیر میشن خونه ماشین طلا کلیه و ووو میفروشن بازم سهام میخرن
      اون پولا سوخت رفت حالا شما با یه مشت شرکت درپیت فرسوده طرفی که بخش زیای از شناورشم آزاد شده ، حالا اگه فکر میکنی اینا به این ساده گی دوباره رشد میکنن بسم الله بخر بنداز یه گوشه سود کردی نوش جونت اما ضرر کردی غر نزن ، چون یه باتجربه باید روند رو بشناسه الان روند نزولیه و فقط با نوسانگیری لابلای ریزموجهای برگشتی میشه سود کرد
      این روند نزولی بازهم ادامه داره؟ تا کجا؟

نظر

• جان کافی
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 890

باسلام وصبح بخیر
        امروز به فسبزوار اضافه می کنیم
        خرید تو منفی ها پتایر
        خرید لپارس از صف فروش
        فکر کنم شپنا یه سقوط آزاد رو پایین داشته باشه

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2440

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
          من از دوماه پیش که نقد شدم وصندوق رفتم واینجاهم گفتم سوای سودی که گرفتم بکمار،،این دوماه اگه توبازار میموندم باتمام تجربه ناقصم ونوسانگیریم حداقل ۲۰پرصد کل سرمایم رفته بود خداراشکر نموندم ودوماه توصندوقم والانم هشتاد درصد نقو وتوصندوقه وبیس درصد پورتفو بورس شده پولمون راسخت دراوردیم راحت تو این کشور بی قانون نباید از دست بدیم تاجایی که امکان داره،،همع باید مراقب هم پول هم سلامتیمون باشیم من فقط نوسانگیری میکردم کم سهامداری کردم ولی واقعا دیدم نمیشه طرفمون معلوم نیس کیه رباطه یا....که دوماه پیش نقد کردم وهمچنان نقد میمونم واین ۱میل سهم بورس راهم بچشمم خوش اومد ببینیم تااخربازار وی میشه

با سلام
          امروز هم با توجه به اینکه بازار منفی هست و شما نقد هستید 5 درصد دیگه سود کردید ماهی دو درصد هم سود صندوق درآمد ثابت میگیرید
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• ابشار
            عضو فعال
            • Apr 2013
            • 1426

فروش ۵۰۰۰۰۰بورس تقریبا درمنفی کامل وضررتقریبا چهل مبلیون دریک روز،،گفتم فعلا خرید جایزنیس وهمچنان احتمال میدم بورس امروز بورس برگرده ولی ریسک نکرده وفروختم،،،واین بیست درصد سهم رافرسادم صندوق درکناربقیه پولا،،بورس نیس که ،،،ضرروسود بکنار،،از عشقمون وکارمون که ۲۲سال باهاش لذت میبردیم با دوسال دسکاری به وه رپزی انداختنش،،بازار ازهمین شنبه سبزکامل یکی دوماهه بشه هم،،وارد هم بشم ،عین سابق دیگه حال نمیکنه ادم از بورس وکارش،،که ولله من یکی عاشق کارم بودم پ۲۳ساله فقط کارم بورس بوده وبورس بازی ولی حیف،،،،

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4115

کدما چی شد
              کف کجاست ؟

نظر

• وحید خزایی
                عضو فعال
                • Jul 2020
                • 1260

کدما چی شد
                کف کجاست ؟
                عجیب جای قشنگیه کدمای ۷۳۰۰....عجب سوپر فرصتیه

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4115

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                  تکنیکش چی میگه ؟ فعلا که رفته در کف جدید و نا مشخص برای تهش که ببینیم کی به نفت میرسه . کجا بخریم خوبه شما که مدتی روش فعال بودی

نظر

• nahamya
                    عضو فعال
                    • May 2014
                    • 629

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
                    فروش کاما با ضرر

کاما رو با ضرر تقریبا ده درصدی فروختم روی منفی 2 دیروز
                    ولی جلوی ضرر رو هرجا بگیریم منفعته
                    از دیروز تا الان 7 درصد کمتر ضرر کردم
                    impulsive_wave

نظر

• وحید خزایی
                      عضو فعال
                      • Jul 2020
                      • 1260

تکنیکش چی میگه ؟ فعلا که رفته در کف جدید و نا مشخص برای تهش که ببینیم کی به نفت میرسه . کجا بخریم خوبه شما که مدتی روش فعال بودی
                      شخصا سردرد گرفتم ،تا صبح‌خوابم نمیبره از بین کدما و برکت کدوم رو انتخاب کنم که در نهایت برکت رو انتخاب کردم....هفته بعد بازار حال و هواش عوض میشه.....هر منفی زیر پایانی امروز بخوره فرصت خریده محضه.....واقعا استفاده کنید از این فرصت ها که دیگه گیر نمیاد

نظر

• ali salehi
                        عضو عادی
                        • Feb 2014
                        • 222

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                        کدما یه سهم سوپر سوپر حبابی بود در عرض دو سه سال قیمتش 100برابر رشد کرد ، بعد از تبدیل سهم به بالن یه افزایش سرمایه از آورده دادن ، با یه کلک کهنه قیمت سهم اصلی رو بالا نگه داشتن تا مردم گول بخورن حق تقدمای سهم رو بخرن ، مدتی که حق تقدما بلوکه بود تا جایی که تونستن رو سهم سفته بازی کردن در نهایت هر چی داشتن خالی کردن و با ثبت شدن افزایش سرمایه سهم رو رها کردن به حال خودش
                        این سهم هنوز حباب داره و تا تخلیه کامل پول خیلیا باید بسوزه

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4115

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
                          کاما رو با ضرر تقریبا ده درصدی فروختم روی منفی 2 دیروز
                          ولی جلوی ضرر رو هرجا بگیریم منفعته
                          از دیروز تا الان 7 درصد کمتر ضرر کردم
                          منم اگر خاطرتون باشه 2 بار خرید داشتم ولی خب حس کردم فایده نداره و روند معاملاتیش را خوب ندیدم یه بار سر به سر و یه بار هم با سود جزئی ردش کردم همون روزی که خلاف جهت بازار که منفی بود ولی این مثبت بود و حس کردم زور زیادی است
                          شاید بشه با همین جبران ضرر کرد
                          تا کجا میاد به نظرتون ؟

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11251

درود

سهم100تومن نهایت بسازه امسال با قیمت فعلی درمدل فعلی بازار حباب که چه عرض کنم .... بالن هست

نظر

• ابشار
                              عضو فعال
                              • Apr 2013
                              • 1426

کدما تا۳۸۰۰تا۴۵۰۰راحت راحت جاداره پایین بیاد حداقل،،برکت هم۱۸۵۰،ونتونه نگه داره۱۴۸۰،،مراقب این بازار اغشته به لجن باشین،،کارندارم شاید این وسطا یه بالای کم بخاد بازیگرش بزنه برای فریب افکار عموم

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4115

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                درود

سهم100تومن نهایت بسازه امسال با قیمت فعلی درمدل فعلی بازار حباب که چه عرض کنم .... بالن هست
                                درود
                                اون که درست محسن جان سوپر بالن است . از این دست زیاد داریم
                                من برا نوسان کوتاه مدت میگم

من زیاد تو نخ چند میسازه و این مسائل نیستم
                                همین ات و اشغالها هم می بینی که کوتاه مدت نوسان میدهند و بستگی به بازیگرها داره

همین چند ماه اخیر از همین دست بالن ها کم نبوده که نوسان های خوبی داده

نظر

در حال کار...
                                X