امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • nahamya
    عضو فعال
    • May 2014
    • 629

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    منم اگر خاطرتون باشه 2 بار خرید داشتم ولی خب حس کردم فایده نداره و روند معاملاتیش را خوب ندیدم یه بار سر به سر و یه بار هم با سود جزئی ردش کردم همون روزی که خلاف جهت بازار که منفی بود ولی این مثبت بود و حس کردم زور زیادی است
    شاید بشه با همین جبران ضرر کرد
    تا کجا میاد به نظرتون ؟

اره
    به نظرم تا 650 حداقل جا داره
    کف کانال نزولی میشه خدود 580
    impulsive_wave

نظر

• وحید خزایی
      عضو فعال
      • Jul 2020
      • 1260

ما برعکس رفتار میکنیم.....بازار میگه سهم فقط خودرویی ،خگستر ۲۷۰ طلای ناب.....من میگم برکت ۲۰۰۰ تومانی که بازار بهش میگه سهم خانمان سوز ، من میگم کدمای ۷۳۰۰ که بازار بهش میگه سوپر حباب..../.:biggrinsmiley.:/

نظر

• فرهنگ سازان
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2014
        • 692

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
        عجیب جای قشنگیه کدمای ۷۳۰۰....عجب سوپر فرصتیه
        درود

اتفاقا اصلا جای قشنگی نیست. حمایت خیلی قدری رو رو به پایین منفجر کرده و به قول جناب b4کف نامشخص داره

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4107

حتاید 480 کم ریسک است بعید میدونم بشکنه

نظر

• nahamya
            عضو فعال
            • May 2014
            • 629

هنوز داغی بازار مونده
            اگر شبندر خط گردن رو بشکنه یا فولاد زیر 960 تثبیت بشه خودشو نشون میده
            شپنا هم امروز داره کاناشو از دست میده
            impulsive_wave

نظر

• وحید خزایی
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 1260

این یکی دو روزه ماشین زیر پا رو هم میفروشیم ....ته حساب هامون هم خالی می‌کنیم /:.coolsmiley02:./
              ماشین رو تبدیل میکنیم به کدما خخخ
              .
              واسه شروع کیمیا رو به کدما تبدیل کردیم

نظر

• ali salehi
                عضو عادی
                • Feb 2014
                • 222

یه سهمی هست قیمت تعدیل شده الانش با ده سال قبل پنج و نیم برابر سود واسه سهامدارش بوده ، یعنی اگه کسی این سهم رو سال 90گرفته باشه و هیچوقت نفروخته باشه پنج و نیم برابر تو سوده
                سهمی که میگم از اواسط 97موج صعودی خودشو شروع کرد و در عرض دو سال 40برابر شد ، حدود 30درصد شناورش تو قیمتهای بالا خالی شد
                الان چه اتفاقی افتاده ؟
                سهم 80درصد ریزش داشته و در 8ماه شده حدود 20درصد از شناوری که تخلیه شده رو سهامدار اصلی با کدهای خاص جمع آوری کرده
                اگه تو کف قیمت ده پونزده درصد شناورم جمع آوری بشه با پتانسیلهایی که داره قطعا میتونه پروژه بشه و یه رشد جانانه بکنه
                اگه تونستید کشف کنید چه سهمی هست بی سروصدا بخرید اگر نه که منتظر باشید تا وقتی موعدش شد اسمشو بگم

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4107

با توجه با افشای خوب خمحرکه به نظرم خریدش با توجه به جو خراب گروهش خوب باشه
                  اگر بسته نبود یه مثبت دیگه هم خورده بود و الان در منفی دوبله داره معامله میشه
                  بررسی کنید

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4107

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                    با توجه با افشای خوب خمحرکه به نظرم خریدش با توجه به جو خراب گروهش خوب باشه
                    اگر بسته نبود یه مثبت دیگه هم خورده بود و الان در منفی دوبله داره معامله میشه
                    بررسی کنید
                    مثبت شد

نظر

• National
                      عضو فعال
                      • Nov 2018
                      • 630

خرید سیمرغ در منفی ۵

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

دیشب با یه آدم خیر رفتیم بازدید از یه بیمار،بیمار مردی 53 ساله است که با زن و دو تا بچه اش زندگی می کنه ، یه خونه 50 متری داره.کل درآمدش 700هزار تومنه که از کمیته امداد می گیره به اضافه 180 هزار تومن یارانه.
                        بیماری عجیبی داشت می گفت ریه اش حباب سازه!!!، من که خیلی سر در نیاوردم ، 6 بار ریه اش رو عمل کرده بودن .دکتر متخصص ریه گفته بود ، به علت درد شدید در ناحیه دست و قفسه سینه باید بری متخصص قلب ،تو رو معاینه کنه.این بنده خدا هم به علت بی پولی عذاب می کشید.
                        همون دیشب کمی کمکش کردیم ، امروز هم مدارکش رو فرستادم برای چند نفر ، ببینم میشه برای این بنده خدا کمی کمک جمع کرد یا نه.دیدن آدم عیالوار مریض بی پول که نمی تونه به درستی نفس بکشه و از درد به خودش می ناله واقعا عذاب آوره.
                        می خواستم مدارک بیماری و معالجاتش رو اینجا هم بگذارم ولی به دلایلی منصرف شدم.

نظر

• MNB1984
                          عضو فعال
                          • Jan 2020
                          • 376

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
                          بازی کثیفی که همتی با سرمایه مردم عوام راه انداخت بشدت نامردی بود...
                          از موقع تبلیغ سهم شروع به فروش کردن و تا اوج قیمت به خلق الله انداختن و دوباره ریزش شروع شد...
                          منظورم اینه که اینا تا سهم هاشون رو جمع نکنن بازار برنمیگرده...
                          برای نمونه در شپنا از تاریخ 13/03/99 دولت شروع به عرضه کرده و تا اوج قیمتی میلیاردی عرضه ادامه داشته...
                          به محض قطع عرضه سهام شروع به نزول کرده...
                          همتی برد بالا و دوباره اورد پایین به همین سادگی
                          پس با این اوصاف شپنا حداقل تا 1300 شارپی خواهد ریخت و در ادامه تا 700 تومن بصورت فرسایشی میریزه تا سهم دوباره جمع آوری بشه و بازی از نوع شروع بشه...

تابلو با تریدر حرف میزنه فقط باید نشونه رو پیدا کرد...
                          خواه فردا خواه یکسال بعد..منطق باید بر بازار حاکم بشه همین و بس...
                          بازار در حباب بسر میبره و p/e بازار بایست به زیر 7 سقوط کنه ... یا یک ماه دیگه یا یکساله دیگه...اینکه فول سهم باشیم و همش امید بدیم خودفریبی بیش نیست بلکه باید دنبال این باشیم کجا اشتباه کردیم...
                          فملی و فولاد پالایش ها و خودرویی ها و جدیدا معدنی هها حبابن!!
                          شپنا به این نرخ دلار و نفت و کرک اسپرد در خوشبینانه ترین حالت بیشتر از 1600 نمیارزه... در حالی که داره با حمایت 2700 قیمت میخوره...
                          من بگم خودم فول سهمم و به محض سر بسر شدن اعصابم رو راحت میکنم..
                          وارد خوردرویی ها حتی اگه گفتن 1000 تومن میشه نشید...
                          هر بازی یک تایم خودش رو داره قرار نیست همیشه تو بازی باشیم... بازی که داره تموم میشه برید استراحت تا گیم بعدی...
                          80 درصد بازار حبابه و ریسک نگهداری داره
                          گول این کانالای تلگرامی رو نخورید که میگن در کف وارد و در سقف خارج شید :فقط یک دسته معامله گر وجود داره که میتونه تو کف قیمتی وارد شده و در سقف قیمتی خارج بشه:معامله گر دروغگو!!
                          پ.نوشت: بنده فول سهمم
                          با سلام و درود
                          واقعیت اینه که 80 درصد بازار حباب محضه...
                          هنوز یادمون نرفته چند ماهه پیش پی بر ای فولاد و فملی و ...زیر 5 بود و الان داره بالای 30 میشه!!!یعنی حباب محض!!!
                          بازار سقوط خواهد کرد با همین شاخص سازها...
                          و منطق بر بازار بر خواهد گشت البته در قیمت های معقول و نسبت های پی بر ای مناسب...
                          فولاد خودرو فملی بانک ها همگی سقوط خواهند کرد...
                          ارزش یک چیزه قیمت یک چیزه دیگر...
                          سهمی بخرید که قیمت به سود معقول داشته باشه
                          با سلام
                          جالب اینه که خودم میدونستم بازار کله میشه ولی بازهم وارد این بازی میشدم!!! مثلا بتونم سودی کنیم این وسط.فقط اعصابمون خرد شد.!
                          بعضی جاها دراین یک سالونیم سود کردیم بعصی جاها ضرر.فقط مشکل این بود از تورم جا موندم.همین.
                          دو تا سناریو داریم!
                          یا قیمتها ارزنده هست و میشه گفت مناسب برای خرید
                          یا سناریوی بدتر که میشه بازار میخواهد حباب منفی بگیره! تا کجا اینو نمیدونم ... همونطور که سقف نداشت پس کفی هم نداره!
                          این هم ابر پیش بینی من! البته سوای اونجاهایی که اشتباه و ضرر کردم!
                          من خیلی گولاخم با این سوپر پیشبینی هام!

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

چون شب جمعه هست کمی کار دینی بکنیم،

لعن و نفرین نوعی عکس العمل در برابر ظالم به شمار می‌رود که فرد مظلوم زبان به شکوه باز کرده و از خدا می‌خواهد تا رحمت دنیوی خود را از ظالم قطع کرده و او را با مرگی هر چند زود به کام جهنم بکشاند.

تقدم لعن بر سلام می تواند اشاره و تأکیدی بر یک واقعیت دینی باشد.

بنابر اصل اخلاقی، برای خودسازی، اول باید پلیدی ها را از خود دور کرد و بعد خوبی ها را جلب کرد.
                            موارد لعن در قرآن و زیارت عاشورا بیش از سلام می باشد. تقدم لعن بر سلام، همانند تکرار بیشتر لعن می تواند اشاره به این واقعیت باشد که لعن از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ چرا که به طور عادت در بیان مطالب، آن مطلبی که از اهمیت بیشتری برخوردار می باشد هم بیشتر تکرار می شود و هم مقدم بر سایر مطالب ذکر می شود.

لعنت بر کسانی که به مردم و کشور ظلم می کنند،
                            لعنت بر دروغگویان،
                            لعنت بر عاملان تورم و گرانی،
                            لعنت بر کسانی که بازار سرمایه را به محل فساد سازمان یافته و نابودی سرمایه های مردم تبدیل کردند.

و دعای خیر برای کسانی که به مردم و کشور خدمت می کنند.
                            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/12/02, 09:21.

نظر

• MNB1984
                              عضو فعال
                              • Jan 2020
                              • 376

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                              چون شب جمعه هست کمی کار دینی بکنیم،

لعن و نفرین نوعی عکس العمل در برابر ظالم به شمار می‌رود که فرد مظلوم زبان به شکوه باز کرده و از خدا می‌خواهد تا رحمت دنیوی خود را از ظالم قطع کرده و او را با مرگی هر چند زود به کام جهنم بکشاند.

تقدم لعن بر سلام می تواند اشاره و تأکیدی بر یک واقعیت دینی باشد.

بنابر اصل اخلاقی، برای خودسازی، اول باید پلیدی ها را از خود دور کرد و بعد خوبی ها را جلب کرد.
                              موارد لعن در قرآن و زیارت عاشورا بیش از سلام می باشد. تقدم لعن بر سلام، همانند تکرار بیشتر لعن می تواند اشاره به این واقعیت باشد که لعن از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ چرا که به طور عادت در بیان مطالب، آن مطلبی که از اهمیت بیشتری برخوردار می باشد هم بیشتر تکرار می شود و هم مقدم بر سایر مطالب ذکر می شود.

لعنت بر کسانی که به مردم و کشور ظلم می کنند،
                              لعنت بر دروغگویان،
                              لعنت بر عاملان تورم و گرانی،
                              لعنت بر کسانی که بازار سرمایه را به محل فساد سازمان یافته و نابودی سرمایه های مردم تبدیل کردند.

و دعای خیر برای کسانی که به مردم و کشور خدمت می کنند.
                              پرواز عزیر
                              بشخصه خودم به دعا و نفرین اعتقادی ندارم بنا به دلایل خودم
                              ولی اگر این لعنت گفتن ها کارساز بود الان بایست خیلی از کشورها به خاک سیاه نشسته بودند از هر روز مرگ گفتن ایرانی ها!!

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

پرواز عزیر
                                بشخصه خودم به دعا و نفرین اعتقادی ندارم بنا به دلایل خودم
                                ولی اگر این لعنت گفتن ها کارساز بود الان بایست خیلی از کشورها به خاک سیاه نشسته بودند از هر روز مرگ گفتن ایرانی ها!!
                                ولی خطاب بیشتر به کسایی هست که اتفاقا ظاهری هم شده به این چیزها خیلی اعتقاد دارند.
                                مثلا در اسلام دروغگویی از بزرگترین منکرات هست ولی در یک کشور اسلامی دروغ دیگه شده مثل آب خوردن. حداقل مسلمانی که دروغ میگه باید به لعن و نفرین اعتقاد داشته باشه، ما هم فرد خاصی را نام نمیبریم میگیم لعنت بر دروغگویان.
                                نکته دیگه هم اینکه تکنیکال و فاندامنتال و تحلیل و آموزش که جواب نداد مدتی لعن و نفرین کنیم ببینیم چی میشه :D
                                آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/12/02, 12:20.

نظر

در حال کار...
                                X