امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4718

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در حال خرید غگل در منفی 2 و نیم !!

نظر

• سپهر کلهر
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 578

تا صف خرید فقط 237 هزار سهم تو سیستم هست.( مثبت کامل برای فروش گذاشتم.)
      فروشنده نداره.
      بررسی کنید بد نیست.

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4718

کمی هم غسالم منفی 1 خریدیم ! با توجه به خریدهای حقوقی شیرین عسل به نظر میاد همین جاها کف سهم باشه ! با اندک برگشت بازار امکان برگشت سریع ممکن خواهد بود .

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

من که ترجیح میدم خرید نکنم.

نسبت خریدار صندوق هایی مثل کمند و امین یکم هم چنان در حال افزایش

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

بنظر پیزد بدک نباشه...زیر 5000 بیاد میخرم..

افرا 2400 خریده بودم...1600 خارج شدم...امروز بالای 2100 صف خرید!/:.wacsmiley.:/
            فولاد 10730 خریدم...امروز 9970 خارج شدم..
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• بورس باز قهار
              عضو فعال
              • May 2020
              • 1979

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
              کمی هم غسالم منفی 1 خریدیم ! با توجه به خریدهای حقوقی شیرین عسل به نظر میاد همین جاها کف سهم باشه ! با اندک برگشت بازار امکان برگشت سریع ممکن خواهد بود .
              رادین درود
              نمیدونم چرا این همه خرید میکنی وقتی حجم معاملات پایینه و با ضررخارج میشی چرا میری دنبال سهام
              لاقل سهام شاخص ساز مثل پتروشیمی ها بخر تو برگشت خریدار دارن

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                بنظر پیزد بدک نباشه...زیر 5000 بیاد میخرم..

افرا 2400 خریده بودم...1600 خارج شدم...امروز بالای 2100 صف خرید!/:.wacsmiley.:/
                فولاد 10730 خریدم...امروز 9970 خارج شدم..
                حواست باشه پیزد گزارش سه ماهه دومش خوب نبود.
                سه ماهه اول با فروش 399 میلیارد تومنی 141 تومن سود ساخته بود و در سه ماهه دوم با فروش 514 میلیارد تومنی حدود 68 (حاشیه سودش پایین اومده)
                6ماهه اول امسال ،سود سازیش نسبت به سال گذشته2% هم کمتر شده

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4718

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                  رادین درود
                  نمیدونم چرا این همه خرید میکنی وقتی حجم معاملات پایینه و با ضررخارج میشی چرا میری دنبال سهام
                  لاقل سهام شاخص ساز مثل پتروشیمی ها بخر تو برگشت خریدار دارن
                  درود و تشکر از راهنمایی اتان
                  واقعیتش گروه پتروشیمی در زمان ریزش اخیر بازار چندان ریزشی نداشتند و بعضا رشدهای خوبی هم داشتند ! لذا من استراتژی ام اینه که سمت سهم هایی که اصلاح سنگین داشتند و مورد حمایت حقوقی و یا بازیگران قرار می گیرند هستم .
                  در هر صورت ممنون از یاداوری اتان

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                    حواست باشه پیزد گزارش سه ماهه دومش خوب نبود.
                    سه ماهه اول با فروش 399 میلیارد تومنی 141 تومن سود ساخته بود و در سه ماهه دوم با فروش 514 میلیارد تومنی حدود 68 (حاشیه سودش پایین اومده)
                    6ماهه اول امسال ،سود سازیش نسبت به سال گذشته2% هم کمتر شده
                    ممنون از راهنماییت..سید بزرگوار..
                    واقعیتش دلیل خریدم...حمایت 5000...افزایش سرمایه 500%...البته قصدم نوسان بود..نه سهامداری...فعلا بیخیال شدم....
                    اصلا نمیشه گوشه ای از...زیان را جبران کرد...مثل باتلاقی میمونه...که هر چی دست و پا میزنی...بیشتر فرو میری..
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• وحید خزایی
                      عضو فعال
                      • Jul 2020
                      • 1260

امروز قیمت ۵۵۰۰ کدما برداشتیم.....سبدمون کدما + برکت... بازار هفته دیگه رو خوب پیش بینی میکنم

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                        درود و تشکر از راهنمایی اتان
                        واقعیتش گروه پتروشیمی در زمان ریزش اخیر بازار چندان ریزشی نداشتند و بعضا رشدهای خوبی هم داشتند ! لذا من استراتژی ام اینه که سمت سهم هایی که اصلاح سنگین داشتند و مورد حمایت حقوقی و یا بازیگران قرار می گیرند هستم .
                        در هر صورت ممنون از یاداوری اتان
                        خوب شرکتهای پتروشیمی روندشون واقعا منطقی بوده وقتی خوب تولید میکنند خوب می‌فروشند و خوب سود می‌سازند و پی به ای متوسط ۵-۶ دارند حقوقی های خریدار دارند و نقد شوندگی بالا دلیلی برای افت قیمت هم ندارند
                        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• سهامدار 67
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 3441

خروج کامل از صندوق کارین و صندوق کمند و امین یکم

ورود کامل و برگشت به بازار و خرید و باز پسگیری یک زنبیل سهام با ضرر فروخته شده قبلی و شناسائی سود از محل نوسان معکوس و افزایش در تعداد سهم(مجموعآ 8 میلیون سهم)

خمحرکه 305 تومانی

خودروی 183 تومانی

غفارس 494 تومانی

صبای 585 تومانی

ثبهساز 144 تومانی

ثاخت 170 تومانی

عپینوی 213 تومانی

غسالم 265 تومانی

بکهنوج 96 تومانی

کامای 628 تومانی

چافست 760 تومانی

دحاوی 426 تومانی

لکمای 89 تومانی

غشهداب 237 تومانی

کپشیر 1049 تومانی

رانفور 320 تومانی

پلاسک 374 تومانی

ولصنم 335 تومانی

دتولید 710 تومانی

دزهراوی 408 تومانی

کی بی سی 1625 تومانی

قلرست 1433 تومانی

شپارس 685 تومانی

نظر

• dornaa
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1468

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                            خروج کامل از صندوق کارین و صندوق کمند و امین یکم

ورود کامل و برگشت به بازار و خرید و باز پسگیری یک زنبیل سهام با ضرر فروخته شده قبلی و شناسائی سود از محل نوسان معکوس و افزایش در تعداد سهم(مجموعآ 8 میلیون سهم)

خمحرکه 305 تومانی

خودروی 183 تومانی

غفارس 494 تومانی

صبای 585 تومانی

ثبهساز 144 تومانی

ثاخت 170 تومانی

عپینوی 213 تومانی

غسالم 265 تومانی

بکهنوج 96 تومانی

کامای 628 تومانی

چافست 760 تومانی

دحاوی 426 تومانی

لکمای 89 تومانی

غشهداب 237 تومانی

کپشیر 1049 تومانی

رانفور 320 تومانی

پلاسک 374 تومانی

ولصنم 335 تومانی

دتولید 710 تومانی

دزهراوی 408 تومانی

کی بی سی 1625 تومانی

قلرست 1433 تومانی

شپارس 685 تومانی
                            غیراز یکی دوسهم بقیه اش مفت نمیارزه باوجود سهم های گل بازار

نظر

• گرگین خان
                              عضو فعال
                              • Oct 2010
                              • 1095

الان که در حال تایپ این مطلب هستم، با غرور و افتخار اعلام میکنم که کارزار ما به مرز ۲۰ هزار امضا نزدیک شده است. این کارزار بیشتر از اینکه به نتیجه فکر کنه، می‌تونه اتحاد ما رو باهم نشون بده. طبیعی هست که من با بعضی از بندهاش مخالف باشم یا معتقد باشم باید بندهایی اضافه بشه اما مهمه که خواسته ها کامل اجرا بشه، نه اینکه قانون روی قانون بزارن و بقولی پویاش کنن. یه چیزی مثل قوانین گره معاملاتی و توقف ۲۰ و ۵۰ درصد که تقریبا هیچ‌وقت در منفی ها اتفاق نیفتاد و همیشه مبهم بود. بله، اون قانون روی قانون دیگه می‌شه شترگاو پلنگی که ما خواستارش نیستیم!

دو مثال می‌زنم که انتظار ندارم پذیرفته بشه. بسیاری از مشکلات و ایراداتی که ما به ناظر می‌گیریم با نبود دامنه نوسان حل می‌شه و تیم ناظرین بجای صرف وقت زیاد و نگرانی از بابت خرده کارهای من می‌تونن مفیدتر باشن و دامنه کارشون رو همانند نهاد SEC در آمریکا گسترش و هر حرکت پامپ اند دامپی رو رصد و باطل کنن و جریمه های سنگینی چون زندان براش ببرن. نظارت بر عملکرد حقوقی یا مدیری که بقصد اذیت مردم رنج منفی بزنه از جمله همین شرح وظایف خواهد بود.

بریم سراغ مثال؛ من سهمی‌‌ دارم که می‌دونم ارزنده است ولی در روزی بد توسط ناظر باز شده و در ۳۰ منفی مچ می‌شه. خب، ایرادی نداره.. دامنه بازه و براحتی و در روزهای کاری بعد شرایط بهتر می‌شه و بازار سهم رو برمی‌گردونه سرجای اولش! یا مثلاً منی که سهامدار عمده شرکت کوچکی هستم نباید ناراحت باشم، زیرا در اولین فرصت می‌تونم سهمم رو در نقطه اول ببینم، مگر اینکه شیاد باشم و ترجیح بدم با صف و جو دادن، خرد خرد و در روند، سهم بی‌ارزشم رو در پاچه مردم کنم که اون بحثش جداست!

مطرح می‌شه شاید سهم ارزنده رو بیارن ۵۰ درصد پایین. ببینید اینجا محل سود و کسب ثروته، نه لجبازی. که البته اگه لجبازی هم اتفاق بیفته ناظر کارآمد نهاد شبیه SEC باید بهش رسیدگی کنه. فرض کنید سهمی‌ که ۴۰ تومن سود داره و الان داره ۱۶۰ معامله می‌شه رو بیارن ۱۰۰ بفروشن. چه اتفاقی می‌فته؟ آیا ما این فرصت طلایی رو از دست می‌دیم؟ اینم در نظر بگیرید اونی که ۵۰ منفی می‌فروشه داره کار بسیار خطرناکی می‌کنه که ازش بعیده، چون بعدش باید پاسخگوی مقام ناظر، هیات مدیره شرکت و مجمع باشه ‌و ممکنه همون روز ظهر بیان دفترش و کت بسته ببرنش!

مهمترین نکته اینه که قرار نیست ما بدلیل مشکلاتی کوچک، فساد و کثیفی بزرگ بازار در این سالها، یعنی دامنه نوسان و سایر موارد ذکر شده در نامه رو نبینیم و برداشتنش رو بازهم به بهانه شرایط بازار سال‌ها به تاخیر بندازیم! ما در یکسال و نیم اخیر ریزش رو خوردیم، این بلایی که می‌تونست در زمانی کوتاه سرمون بیاد و بازار به حالت عادی و تعادل برگرده، بسیار کشدار و زمانبر شد و همین زمان ذهن بسیاری رو خسته و فرسوده کرد و عده بسیاری از این بازار رفتند یا در حال رفتن به سایر بازارها هستند.

در واقع ما با ابزار دامنه نوسان و کشدار کردن این ریزش و اصلاح، "اقبال" رو که مهمترین فاکتور برای هر بازاری است رو از بین بردیم و کاری کردیم پول‌ها از بورس به بازارهای دیگه برن!

اتفاق جالب دیگه‌ای که به محض اجرای این بندها در بازار می‌فته اینه که کلیک الکی و حجم معاملات کم می‌شه، بخش تحلیل و منطق بازار قدرت می‌گیره و البته این در ظاهر امر و در ابتدا شاید کمی‌ به ضرر کارگزاران باشه ولی با حرفه‌ای شدن افراد روال به حالت طبیعی و قبل برمی‌گرده.

بازار ۳ هفته گروگان نمادی به اسم خودرو است. فقط به این خاطر که دامنه داریم، می‌تونن هر روز رنج منفی بزنن و کل بازار رو منفی کنن. بازار ضعیفی که تا میخاد ی جونی بگیره با خودرو دستکاری می‌شه. خودرویی که می‌شد یکروزه و بدون دامنه متعادلش کرد. همه ما به درستی با قیمت گذاری دستوری دولت در بحث خودرو مخالفت می‌‌کنیم و معتقدیم قیمت رو باید عرضه و تقاضا تعیین کنه. تا حالا فکر کردید دامنه نوسان و حجم مبنا هم خودش ی‌جور قیمت گذاری دستوریه؟ یعنی به بازار می‌گن حق نداری بر اساس خرد جمعی بازار و عرضه-تقاضا و هر قیمتی که بازار رو به تعادل می‌رسونه تعیین کنی. باید در این محدوده که من می‌گم باشه و اتفاق بیفته!

بیایید و متحد باشیم تا منبعد کسی که می‌خاد سهم بی‌ارزشش رو ۲۰ برابر کنه و به مردم بندازه و در بره نتونه اینکار رو بکنه و اگه فکر می‌کنه سهم ۱۰۰ تومنی ۲۰۰۰ تومن می‌ارزه، خودش هزینه‌اش رو پرداخت کنه و تا ۲۰۰۰ تومنش رو بخره. بیاید امروز کمی‌ متحدتر باشیم. داشتم به جنبش "سافرجت" فکر می‌کردم، جنبش زنان لندنی در حدود سالهای ۱۹۱۰ برای کسب حق رای. سافرجت‌ها و کارها و نظراتشون مورد تایید همه نبود، گاهی بسیار تندرو بودن اما یه ویژگی مثبت داشتن که لازمه ما یاد بگیریم؛

اونا خستگی ناپذیر و متحد بودن
                              و تا سرحد مرگ پیگیر خواسته‌ها!

لینک کارزار :

نظر

• زار عی
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 434

سلام

اکثر سهام 50 تا 80 درصد افت قیمت داشته یقین بدانید گرگ ها نا محسوس در حال جمع آوری سهام هستند و در یک زمان مشخص سهام رو بالا می برند

فقط بدانید الان وقت فروش سهام نیست

شما بازار موازی را رصد فرمایید اگر زمین ملک خودرو طلا و ... 80 درصد ریزش داشته شما هم اقدام به فروش کنید

اشتباهی که اغلب ما سهامداران مرتکب می شویم این هست که تو قله ها از رو طمع خریداریم و تو کف ها از ترس می فروشیم این اشتباه بزرگ را کنار بگذاریم
                                هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                                هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

در حال کار...
                                X