امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3441

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در دو هفته ای که گذشت تا همین امروز

_ فروش غپینو دو مرحله

_ فروش ثاخت یک مرحله

_ خروج کامل از قلرست صف خریدش را تا آخرین لحظه داشت ولی فروختم

_ خروج کامل از تلیسه

_ خروج کامل از شپارس

_ خروج کامل از ولصنم

_ فروش یک سوم بکهنوج توی سبد

_ خروج کامل از رانفور

_ خروج کامل از پلاسک

_ خرید ولصنم از صف فروش امروز مرحله اول بازپسگیری

و مترصد ورود مجدد

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
    خروج کامل از صندوق کارین و صندوق کمند و امین یکم

ورود کامل و برگشت به بازار و خرید و باز پسگیری یک زنبیل سهام با ضرر فروخته شده قبلی و شناسائی سود از محل نوسان معکوس و افزایش در تعداد سهم(مجموعآ 8 میلیون سهم)

خمحرکه 305 تومانی

خودروی 183 تومانی

غفارس 494 تومانی

صبای 585 تومانی

ثبهساز 144 تومانی

ثاخت 170 تومانی

عپینوی 213 تومانی

غسالم 265 تومانی

بکهنوج 96 تومانی

کامای 628 تومانی

چافست 760 تومانی

دحاوی 426 تومانی

لکمای 89 تومانی

غشهداب 237 تومانی

کپشیر 1049 تومانی

رانفور 320 تومانی

پلاسک 374 تومانی

ولصنم 335 تومانی

دتولید 710 تومانی

دزهراوی 408 تومانی

کی بی سی 1625 تومانی

قلرست 1433 تومانی

شپارس 685 تومانی
    آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2022/01/04, 13:55.

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
      امروز گند زدم

بجای دکمه خرید . فروش زدم

کلی سهام خوب رو فنا دادم
      باز خوب رانفور تو کف ده روز پیش نفروختید.

نظر

• سهامدار 67
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 3441

_ فروش غفارس یک مرحله

از قلم افتاده بود

_ فروش غپینو دو مرحله

_ فروش ثاخت یک مرحله

_ خروج کامل از تلیسه

_ خروج کامل از شپارس

_ خروج کامل از ولصنم

_ خروج کامل از رانفور

_ خروج کامل از پلاسک

و مترصد ورود مجدد

نظر

• حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو
          ستاره‌دار(4)
          • Dec 2013
          • 93

_ فروش غپینو دو مرحله

_ فروش ثاخت یک مرحله

_ خروج کامل از تلیسه

_ خروج کامل از شپارس

_ خروج کامل از ولصنم

_ خروج کامل از رانفور

_ خروج کامل از پلاسک

و مترصد ورود مجدد
          فروش ثاخت /.:blinksmiley.:/اونم توو روزی که مشخص شده فقط ارزش روز یک پروژه ش اندازه ی کل مارکتشه/:.ohno-smiley.:/
          بقیه پروژه هاشو پرتفوی بورسیشم اشانتیون

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3441

سلام دوست گرامی ...@};-

طبق لیست سبد خرید هفته های پیشم من ثاخت 170 تومانی خرید داشتم و 3 روز پیش یک مرحله تو قیمت 188 تومان فروش زدم حدودآ یک پنجم خریدی که تو این نماد داشتم منتظر خواهم ماند اگه پایینتر از قیمت فروشم بیاد پسش بگیرم. همیشه یادمون باشه: برای خرید هیچوقت دیر نیست اما برای فروش چرا ... نظر کاملآ شخصی و شما فرض بگیرید کاملآ اشتباه

ضمنآ هیچ توصیه ای به خرید یا فروش در هیچ سهمی ندارم و فقط لیست گردش حساب و معاملات خودم را برای دوستان نقل میکنم که مسلمآ عاری از خطای معاملاتی نیست

در اصل توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو پست شده است View Post
            فروش ثاخت /.:blinksmiley.:/اونم توو روزی که مشخص شده فقط ارزش روز یک پروژه ش اندازه ی کل مارکتشه/:.ohno-smiley.:/

نظر

• aavin2010
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 60

سلام بر جناب حبیب عزیز
              دوست گرامی سوالی داشتم محض کنجکاوی و البته شوخی!
              چطوریه از سال ۹۲ که شما عضو شدید هیچی نفرمودید تا یه دفعه ای امروز که با فروش ثاخت این دوستمون حال نکردین و اولین پست رو گذاشتین؟ /:.yead.:/

آرزوی موفقیت و صرفا جهت شوخی.
              ضمنا نام کاربریتون هم خیلی باحاله

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

برای خرید هیچوقت دیر نیست اما برای فروش چرا ...
                در شرایط فعلی بازار این موضوع میتونه درست باشه،
                در ماه های اخیر من هر سهمی را که در مثبت طمع نکردم و فروختم بعدا تونستم در قیمت پایینتر جایگزینش کنم.
                البته صحبت من کلی هست و تک سهم خاصی منظورم نیست، در همین بازار ممکنه افشا و خبری از سهمی بیاد و جا بزاره

نظر

ستاره‌دار(4)
                  • Dec 2013
                  • 93

سلام دوست عزیز
                  درست میفرمایید علی رغم پیگیری همیشگی مباحث در این فوروم بنا به دلایلی تا حالا فعالیتی نداشتم
                  اما امروز به دو دلیل خواستم اون مطلب رو بزنم
                  اول بخاطر روحیه نقد پذیری جناب i177177
                  و دوم اینکه توو این همه مدت که عضو. این سایت بودم پیش نیومده بود که یک قلم از دارایی یک شرکت ( از میون اینهمه پروژه) ارزشش اندازه کل بازارش باشه
                  اگه هم پیش اومده من خبر ندارم
                  که سود یک پروژه حدود 80 درصد قیمت سهم روی تابلوه و توو بازگشایی (که البته بخاطر افشا الف مورد دیگه ای بوده ولی با این افشا همزمان شده) با منفی باز شه
                  شما اینو دم هر سفارتی ببرید بهتون پناهندگی میده
                  مورد مشابهی که یادم میاد. پاکسان 360تومنی سال 91 بود که با پیش بینی سود 420 تومنی روی 2200تومن باز شد
                  مقایسه کنید با حال این روزای بازار و سهم ثاخت
                  قیمت تابلو. 180 سود یک!!! پروژه حدودا بالای 120تومن
                  تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
                  و اینکه چقد قضیه غیر قابل هضمه که باعث میشه من که هیچ وقت توو هیچ بحثی شرکت نداشتم یهو از پشت ابر بیام بیرون؛)
                  ببخشید که اطاله ی کلام شد
                  باقی بقایتان

نظر

• آپولون
                    ستاره دار (1)
                    • Dec 2015
                    • 627

سهم من از این همه اندوه ظلم شب بازار

پکی است بی رمق که بر فیلتر سیگار میشود

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4105

سلام دوست عزیز
                      درست میفرمایید علی رغم پیگیری همیشگی مباحث در این فوروم بنا به دلایلی تا حالا فعالیتی نداشتم
                      اما امروز به دو دلیل خواستم اون مطلب رو بزنم
                      اول بخاطر روحیه نقد پذیری جناب i177177
                      و دوم اینکه توو این همه مدت که عضو. این سایت بودم پیش نیومده بود که یک قلم از دارایی یک شرکت ( از میون اینهمه پروژه) ارزشش اندازه کل بازارش باشه
                      اگه هم پیش اومده من خبر ندارم
                      که سود یک پروژه حدود 80 درصد قیمت سهم روی تابلوه و توو بازگشایی (که البته بخاطر افشا الف مورد دیگه ای بوده ولی با این افشا همزمان شده) با منفی باز شه

باقی بقایتان
                      درود
                      امیدوارم بازم تشریف بیارید و این کامنت را بخونید . از گذشته تا به امروز زیاد شنیده شده که فلان شرکت اینقدر زمین داره و اینقدر ارزش پروژه اش است و غیر ... اینها نون و اب نمیشه برای سهم و سهامدار
                      فلان سهم اینقدر ارزشش باید باشه و زمین و تجهیزات و پروژه داره ... خب چرا به این حال و روز می افته ؟
                      این پروژه ها و زمینها که امروز و دیروز نبوده . سالهاست بوده و حرفش در میان است . پس کدامین روز و چه سالی باید تاثیر داشته باشه ؟

بازار اونقدرام شوت نیست که اینارو ندونه حتی اگر تاثیر گذار باشند که نیستند ، ولی روند برخی نمادها در ذاتشون است و کاریش نمیشه کرد
                      این ثاخت سرطان ترین سهم بازار است و چندین بار بنده گفتم این سهم در بازه 17 ساله اش از روز عرضه اش در بورس با قیمت فعلیش که ملاک الان است نه سقف قبلی ، فقط 100% و در بازه 10 ساله اش ( از 90 تا الان ) بازم همین حدود است یعنی حدود 110%

افزایش سرمایه هاش هم همه از اورده بوده به همین دلیل ضریب افزایش قیمت ، کاهش پیدا میکنه و همین اعدادی که گفتم بدست میاد
                      سهم سرطان اینه با سابقه بد

حالا میگید افشا زده و فلان باز شده و تعجب میکنید . چون این سهم ذاتش اینه تا 10 سال دیگه هم همینه فوقش 100% دیگه بازدهی میده . شاید بازم هیجانی بره بالا و مثلا 300% بازدهی بده ولی باز برمیگرده تا 10 سال دیگه رو همین 100% بازدهی
                      سابقه هر سهمی همچون سابقه ادمها ملاک و پارامتر بسیار مهمی است
                      نمادهائی در این بازار هست که ذاتا این مدلی هستند . dna اینها اینه و منحصر به فرد است

حالا یه عده باز ممکنه بگویند باید جبران کنه . دیگه کی ؟ اصلا جبران دیگه چیه ؟ سهم اگر سهم باشه که نباید این وضعش باشه . جبران عقب ماندگی برای هر سهمی در این بازار فریبی است خودساخته که به خورد خودمون میدیم

جبرانی هم در کار بود با همون هیجان شاخص 2 میلیونی پارسال بود که برخی سرطان های بازار از جمله همین ثاخت یا ولساپا و این زمین های خالی به اسم پتروشیمی در شهرهای استان فارس و وپسا و و و برخی دیگر که رشد کردند اونم نه رشدی چشمگیر و باز برگشتند به حال و روز اسف بار گذشته
                      اینطور نمادها ممکنه کوتاه مدت رفتاری مشابه بازار داشته باشند و رشدهای کوتاه مدتی مثل بازار داشته باشند ولی میان مدت و بلند مدت هرگز و هرگز نباید طرفشون رفت

فقط تصور کنید کسی ثاخت خریده از 10 سال پیش و هنوزم سهامدار باشد و افزایش سرمایه ها هم شرکت کرده باشد . یه لحظه تصور کنید چه به سرش رفته . تصورش هم سخته /:.ohno-smiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.:/
                      آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/01/05, 00:40.

نظر

ستاره‌دار(4)
                        • Dec 2013
                        • 93

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        درود
                        امیدوارم بازم تشریف بیارید و این کامنت را بخونید . از گذشته تا به امروز زیاد شنیده شده که فلان شرکت اینقدر زمین داره و اینقدر ارزش پروژه اش است و غیر ... اینها نون و اب نمیشه برای سهم و سهامدار
                        فلان سهم اینقدر ارزشش باید باشه و زمین و تجهیزات و پروژه داره ... خب چرا به این حال و روز می افته ؟
                        این پروژه ها و زمینها که امروز و دیروز نبوده . سالهاست بوده و حرفش در میان است . پس کدامین روز و چه سالی باید تاثیر داشته باشه ؟

بازار اونقدرام شوت نیست که اینارو ندونه حتی اگر تاثیر گذار باشند که نیستند ، ولی روند برخی نمادها در ذاتشون است و کاریش نمیشه کرد
                        این ثاخت سرطان ترین سهم بازار است و چندین بار بنده گفتم این سهم در بازه 17 ساله اش از روز عرضه اش در بورس با قیمت فعلیش که ملاک الان است نه سقف قبلی ، فقط 100% و در بازه 10 ساله اش ( از 90 تا الان ) بازم همین حدود است یعنی حدود 110%

افزایش سرمایه هاش هم همه از اورده بوده به همین دلیل ضریب افزایش قیمت ، کاهش پیدا میکنه و همین اعدادی که گفتم بدست میاد

حالا میگید افشا زده و فلان باز شده و تعجب میکنید . چون این سهم ذاتش اینه تا 10 سال دیگه هم همینه فوقش 100% دیگه بازدهی میده . شاید بازم هیجانی بره بالا و مثلا 300% بازدهی بده ولی باز برمیگرده تا 10 سال دیگه رو همین 100% بازدهی
                        نمادهائی در این بازار هست که ذاتا این مدلی هستند . dna اینها اینه و منحصر به فرد است

حالا یه عده باز ممکنه بگویند باید جبران کنه . دیگه کی ؟ اصلا جبران دیگه چیه ؟ سهم اگر سهم باشه که نباید این وضعش باشه . جبران عقب ماندگی برای هر سهمی در این بازار فریبی است خودساخته که به خورد خودمون میدیم

جبرانی هم در کار بود با همون هیجان شاخص 2 میلیونی پارسال بود که برخی سرطان های بازار از جمله همین ثاخت یا ولساپا و این زمین های خالی به اسم پتروشیمی در شهرهای استان فارس و وپسا و و و برخی دیگر که رشد کردند اونم نه رشدی چشمگیر و باز برگشتند به حال و روز اسف بار گذشته
                        اینطور نمادها ممکنه کوتاه مدت رفتاری مشابه بازار داشته باشند و رشدهای کوتاه مدتی مثل بازار داشته باشند ولی میان مدت و بلند مدت هرگز و هرگز نباید طرفشون رفت

فقط تصور کنید کسی ثاخت خریده از 10 سال پیش و هنوزم سهامدار باشد و افزایش سرمایه ها هم شرکت کرده باشد . یه لحظه تصور کنید چه به سرش رفته . تصورش هم سخته /:.ohno-smiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.:/
                        ممنون از حسن توجه شما و عرض مراتب احترام
                        و اما بعد
                        رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
                        چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

اگه قرار! بر این صورت گرفته باشه که سهمی از روزی که زاد مادر و پستان به دهن گرفتن آموخت تا روزی که نُفِخَ فی الصور سیر نزولی باشه
                        پس بر «بنیاد و تکنیکال» نمرده به فتوای شما بایست نماز کنیم؟!
                        دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          درود

بی فور عزیز
                          البته همه این سهمهای به ظاهر مفت! را نمیشه با یک چوب زد!

قبول دارم بعضی از سهمها همین الانش هم مفتشون گرونه:D البته منظورم این سهام ساختمانی نیست. بررسی روی اینا نداشتم ونظری ندارم. ولی سهم های گول زنننده کم نیستند!

فارغ از بازدهی درازمدت بعضی سهام هستند که همیشه خدا ارزان بودند هستند و خواهند بود:D

منتهی! اکثر این سهام همیشه مفت! معمولا بر مبنای قیمتگذاری بر مبنای داراییها (عموما دارایی های راکد رو هم میزنن تنگش!) ارزیابی میشن ! بعد تصور میشه که مفت هستند! وگرنه اگر سودآوری اینها مبنا قرار بگیره
                          و سودآوریشون و روند سودآوری بخصوص درست باشه، در درازمدت بسیار بعیده اینقدر بازدهی کم داشته باشند!

---------------
                          در بین سهمهای مفت!
                          فعلا بعضی سهم ها هم هستند که سود شناسایی شده شون اندازه قیمت سهمه!:D اصلا دارایی رو ولش کن:D

یکی از این سهم های به نظر من مفت! وصنا است:D

خیلی دوست دارم اگر نظری دارید بدونم.

چون شما از دیدگاهی به این سهام مفت نگاه میکنید که قطعا هم خوبه هم مفیده:D
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4105

درود مهدی عزیز منظورم ارزانی و گرانی سهم نبود . و عرض کردم مواردی این مدلی اونقدرا زیاد نیستند و شاید از نظر تعداد زیر 50 مورد باشند که ذاتا این مدلی هستند فارغ از اتفاقات خوب یا بد کدال
                            سابقه و اون چیزی که سهمی در یک بازه طولانی مدت از خودش به نمایش گذاشته منظورم است و بازدهی فلاکت بار چون به این باور و اعتقاد رسیدم که سابقه و رفتار معاملاتی هر سهمی در تار و پود اون سهم گره خورده و یه جورائی تبدیل شده به یکی از برگ های شناسنامه اش که تغئیرش سخت یا حتی غیر ممکن باشد

این روال معاملاتی در هر سهمی در طولانی مدت و نمایش بدی از روند معاملات ، خیلی سخت تغئیر میکنه بخصوص اگر سهمی نسبتا بزرگ هم باشد که سفته بازی هم خیلی سخت روش جواب بده
                            یه جورائی شبیه مرضی است که طولانی مدت بدن را گرفتار کند و رهائی از ان سخت باشد

وصنا جزء این دست نیست و بازدهی 10 سالش بالای 1000% است . الان حسش نیست بخوام دقیق دقیق حساب کنم ولی فکر کنم 1200% باشه ولی خب اینم هر کی 10 سال پیش خریده باشه و هنوزم نگهداری کرده باشه با قیمت فعلیش از تورم خیلی جا مونده

البته برای قضاوت در مورد هر سهمی اینطور نیست که الزاما بازدهی 10 سالش را ببینیم و به جواب 100% و قطعی برسیم ولی خب این خیلی مهم است . بخصوص برای مواردی که بازدهی خیلی فاجعه باشد که مفصل توضیح دادم در کل نظر من اینه که وصنا هم برای بلند مدت خیلی مالی نمیتونه باشه :D نمیدونم چند خریدی و با توجه به افزایش سرمایه اخیرش پات چند افتاده ولی فعلا که کوتاه مدتش بد نیست ولی من جای شما باشم خیلی رو بلند مدتش حساب باز نمیکنم

در مورد سودهای شناسائی شده برای برخی موارد که گفتید دو نکته است . اول اینکه اینها تا بیاد بشینه رو tse یهو میبینی هیچیش نمونده /:.yead.:/
                            رو کاغذ فعلا ما میشینیم حساب کتاب میکنیم که واوووووووو سود خدا تومنی از فلان پروژه ، ولی به وقتش میبینی چند تا تک تومنی تهش نمی مونه تا مکتوب و سند دار بشینه در شناسنامه سهم
                            و مورد دوم اینکه این سودها با ستاره سهیل ظهور و غروب میکنند و قابل تکرار بطور سالانه یا جتی چند ساله نیستند حالا میخواد ثاخت باشه یا غیر ثاخت

من سرمایه گزاری ها را ریسکی میدونم و خیلی برای بلند مدتشون حساب باز نمیکنم ( برا خودم نمیگم چون خودم فعلا هیچ برنامه ای برای بلند مدت در این بازار ندارم )
                            خودتون بهتر از من میدو.نید سود و p/e هم برا اینا ملاک نیست . اینا رو بیشتر میشه براشون nav حدس زد
                            سودهای کاغذی هم ممکنه تغئیر کنه

وگستر یهوئی در یک عملیات محیر العقول سود تپلیش به زیان تبدیل شد !
                            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/01/05, 02:07.

نظر

• جان کافی
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 890

باسلام وصبح بخیر
                              خرید کدما از صف فروش دیروز
                              منتظر صف فروش لپارس امروز یا شنبه برای خرید

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

خرید برکت از صف فروش
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X