کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همچنان در حال معامله گری و سبدگردانی در حالیکه خودم تقریبا سهمی در بازار ندارم
دیروز و امروز هم مپنا و شپنا و کمی دارویی خریدم
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
صرفا خواستم سوال کنم چه جوری سیگنال خرید گرفتید و بیشتر برام جنبه اموزشی داره تا یاد بگیرم ممنونم
شما خودت استاد بازی هستی.
یک پله برداشتم 10 تا 15 درصد پایین تر پله بعدی . مارتینگلی بالا ی کوچکی بزنه برآیندم مثبت بشه میفروشم. خریدهام معمولا بر اساس ارزش خرید شده از صف فروشه.
البته توصیه به هیچ کس ندارم روند اصلاحی و نزولیه کلا خرید اشتباهه با این الگوریتم ها و حقوقی ها.
همچنان در حال معامله گری و سبدگردانی در حالیکه خودم تقریبا سهمی در بازار ندارم
دیروز و امروز هم مپنا و شپنا و کمی دارویی خریدم
داداش استانبولی یا آنکارا؟
اونوقت اونجایی چطوری وصل شدی به آنلاین کارگزاری اینجا؟والا ما از تو ایرانم به زحمت وصل میشیم.خداییش عجب امیدوارانه پیگیر بازاری که تو ترکیه هم ولکن معامله نیستی.ما که پولمون اینجا گیره،هرروز وصل میشیم،وگرنه سرتا پا نفرت زده ازین بورس و اقتصاد شخمی و دیمی هستیم و اگه چاره و راه گریز داشتیم،یوزر و پسورد آنلاین خود را برای همیشه معدوم مینمودیم.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر