کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
که از ایدیهای بهرام خان هست مسدود کند و رسیدگی کند
دوستان پستهای این صادقی را سرچ کنید جالب توجه هست!!!
نوشته های براهم خان و ایدیهای دیگه اش هرچی هست تحلیل بورسی نیست!!!
کلی تبلیغ سهام خودرویی کرده الان نیز به همه توهین میکند میگوید بی ایمان !!! هرکه سیمانی ندارد ایمان ندارد فقط توجه کنید به عمق تحلیلش!!!!!!
عزیزم به جای اینکه ۲۴ ساعت از شبانه روز زندگی ات رو اینجا بگذرونی و کمتر حرف بزنی عیب و نقص هات هم کمتر میزنه بیرون.
آخه این چه برداشت ناقصی بود که کردی!!!
دقیقا شایسته نیست اینقدر تبلیغ سهام بایدنی بکنید بعد خودتون اصلا حتی یک دونه سهم هم نداشته باشید شما اسم اینا چی می زارید
چندی پیش در جواب وحید گرامی گفتم طرف بایدنی را خالی کرده
اگر من روزی در این سایت نه در این حتی 30% ( اگر بشه براش درصدی از میزان قائل شد ) اعتبارم از دست برود و مورد هجمه و بی اعتمادی واقع شوم علاوه بر این که دیگه در این سایت نمیام بلکه مدتها با خودم کلنجار مروم که چرا رفتاری داشتم که چنین شده ولی عده ای حرمت و مفهوم اعتبار را هم تهی از معنا و بی اعتبار کرده اند
سهام بایدنی نسبت به پتروشیمی ها بیش از 100 درصد بازدهی دادند ...
بنده حرف نمی زنم با سند و مدرک ثابت کرده ام ....
زاگرس 34 هزار بود و شپدیس بالای 20 هزار که ایده ی سهام بایدنی را مطرح کردم ....
اتفاقا تنها کاربر سایت بودم که سیکنال غلط ندادم ... و حتی جیب رفقا را از خالی شدن بیشتر نجات دادم
اینطوری بخوام مقایسه کنم کسی هم حرفاتو گوش نمیکرد و دوماه پیش که دم از بایدن میزدی و میرفت تجلیح میخرید امروز نسبت به خمهر و خساپات خیلی جلوتر بود،حداقل این بود فقط پول کارمزد داده
چندی پیش در جواب وحید گرامی گفتم طرف بایدنی را خالی کرده
اگر من روزی در این سایت نه در این حتی 30% ( اگر بشه براش درصدی از میزان قائل شد ) اعتبارم از دست برود و مورد هجمه و بی اعتمادی واقع شوم علاوه بر این که دیگه در این سایت نمیام بلکه مدتها با خودم کلنجار مروم که چرا رفتاری داشتم که چنین شده ولی عده ای حرمت و مفهوم اعتبار را هم تهی از معنا و بی اعتبار کرده اند
حمله به شفاف ترین کاربر سایت ...!
این بار برای فروش سهام از شما و ( رفقایتان مثل داور و مدافع و bikhabar و mohsen ho و شوتیلا ... ) ...
اجازه خواهم گرفت ... ok
به جای تخریب بهرام , استفاده ببرید و از تجارب بهرام استفاده کنید که چگونه در بازار نزولی سود ببرید ...
زمانی که بازار 20 درصد ریخت همین بهرام فاسمین را تحلیل زد با صف خرید نیم میلیاردی ....
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
درود ... کماسه هم هست .. البته دقیق حساب نکردم ولی با این فشار فروش بعید نیست رکورد بزنه ! فک کنم حوالی 2000 میشه فردا باسرمایه قبلی که تا 18000-17500 هم رفت
درود
فعلا ثشاهد قطعی 90% ریزش را 4 شنبه با قیمت لحظه ای زده و امروز هم قطعی و حتی نسبت به سقف پایانی سال قبل ، 90% به بالا را رد کرده
کماسه فعلا 88% است . مرز 90 به نظر داره زیاد میشه . خمحرکه هم در نوبت است . البته با احتساب منفی های احتمالی این هفته یا اینده . فعلا اینده هم مشخص نیست
این چیزی که فعلا شاهدش هستیم به نظر الاکلنگی و پاندولی شده که هر بار شاخص یه بالا میزنه و بعد یه کف و کوچک ها هم یه کف جدید ممکنه تا ماه ها ادامه دار باشد
اصلا ممکنه یه استپ باشد و یه برگشت و 90% لمس نشود ولی بازم ماه های دیگر و سال اینده کف های جدید در کار باشد که امیدوارم چنین نباشد .
وضعیت دردناکی است
ولو اینکه بگیم حباب باشد ، ولو اینکه بگیم سفته بازی بوده و بیخود باد کرده ، ولو اینکه بگیم بنیاد درستی ندارد یا هر دلیل دیگری ولی ایا از قیمت سهمی نسبت به سقفش 10% باید باقی بمونه ؟ /:.negaran.:/
در حالتی غیر از ورشکستی یا دلیل بزرگ و منطقی ، اینها را بگذاریم کنار ، در حالتی بجز این موارد و شرایط عادی بدون تهدید بزرگ در مورد شرکتی خاص یا بازار سرمایه ای ، ایا در کل بازاهای مالی جهان موردی مشابه بوده که فقط 10% قیمتش بمونه و 90% بپره ؟ من خبر ندارم ایا بوده ؟
راست ميگي زيانها انقدرسلامتيت را برهم زده كه بامن كل كل ميكني
بالا بري پائين بياي اول سلامتي
همين كه بامن كل كل ميكني
يعني هنوز سلامتي
يعني هنوز فسيل نشدي
افتاد
با تو که سالهاست کل میندازم بی ارتباط با زیان ولی کامنت قبلی کل نبود . یه بار هم که قصد بدی در کار نیست ظاهرا خودت نمیخوای ؟
اینا چیه نوشتی ؟
اهانت ندارم ولی فسیل نعل وارونه است اگر با سن و سال تناسب ببندیم ، به من نمیچسبه
در ضمن کسی منکر سلامتی نبود . کدوم احمقی است که ندونه سلامتی مهم است و اولویت اول است ؟
بحث چیز دیگری بود
فکر کنم خودت نگرفتی و نفهمیدی چی گفتی
شما اگر فکر سلامتی بودی با توجه به به اینکه الان دوران بازنشستگیتون است اصلا خرید فروش و بورس بازی و حاجی جبار بازی نمیکردی . شما خیلی بیشتر از امثال من حرص مال دنیا دارید وگرنه الان دنبال بازنشستگی و دوران خوش زندگی بودید نه اینجا !!! من نمیدونم شماها دیگه از زندگی و مال دنیا چی میخواهید ؟
نظر