کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
Ixرو فروختیم یه ملک کلنگی ورثه ای قولنامه کردیم...هایما بیاد اونم بدیم برا مابقی....الان بی ماشین..!!بی پول!!.. و بی سهام!! ..شدم ..!!خیلی سخت هست این طوری زندگی کردن !!
Ixرو فروختیم یه ملک کلنگی ورثه ای قولنامه کردیم...هایما بیاد اونم بدیم برا مابقی....الان بی ماشین..!!بی پول!!.. و بی سهام!! ..شدم ..!!خیلی سخت هست این طوری زندگی کردن !!
باز جناب میر تاج الدینی فرمودند که بصورت پایلوت در بعضی از نقاط حذف ارز ترجیحی رو اجرا می کنیم بهپاک رو خوب خریدند وروغن خوراکی های دیگر متعادل فعلا تا مصوبه بعدی بدرود
#فوری_مهم ?حذف ارز ۴۲۰۰ با ۱۹۴ رای مثبت و ۴۲ رای مخالف به تصویب مجلس رسید .
برام دعا کن حاجی ..دو شبه نخوابیدم !!!الان نمیدونم طرف ماشین رو پارکینگ میخوابونه یا زیر آفتاب!!!آب و روغنش رو به وقت عوض می کنه یا نه ...!!نکنه زیاد بهش فشار بیاره ...شاتون بزنه ...ماشین زبان بسته عادت داشت ...آخر شب بیام تو پارکینگ یه دستی به کاپوتش بکشم بشینم پشت رل و باهاش درد دل کنم ...یکی از همسایه های تازه وارد گفته بود فلانی هروقت بالا دعواش میشه میاد پایین دور و بر ماشین می چرخه با خودش حرف میزنه ??
برام دعا کن حاجی ..دو شبه نخوابیدم !!!الان نمیدونم طرف ماشین رو پارکینگ میخوابونه یا زیر آفتاب!!!آب و روغنش رو به وقت عوض می کنه یا نه ...!!نکنه زیاد بهش فشار بیاره ...شاتون بزنه ...ماشین زبان بسته عادت داشت ...آخر شب بیام تو پارکینگ یه دستی به کاپوتش بکشم بشینم پشت رل و باهاش درد دل کنم ...یکی از همسایه های تازه وارد گفته بود فلانی هروقت بالا دعواش میشه میاد پایین دور و بر ماشین می چرخه با خودش حرف میزنه ������������
مبارک باشه
هرچی هست ملک واقعا از آشغال سهمای بورس ایران،بهتره،درسته 50وp/e 40 میخری ولی هر سرخری مثل اینجا از یکجا بیرون درنمیاد که با یک تب اکسل فریاد بزنه حبابه و چهارتا نقاشی با گواش و آبرنگ رسم کنه که موج 5 تموم شده باید سهم به فاراک بره
همون .... نامدار هم خودش توی کار ملکه بقیه را گول میزنه که بیان سهمای بایدنی بخرن/:.yead.:/ یکبار اومد کلاس بگذاره که مثلا شهرداری میرم و میام،یادش رفت که با این حرفاش دراصل بازار سهام را داره قهوه ای میکنه و حرفای خودش را بی اعتبار تر
اون وراکروز هم که توی این بازار تونستی بفروشی واقعا هنرمند بودی،ماشین کارکرده 10سال پیش که دیگه اینقدر ناز و ادا نداره،هرچی شما ازش خوب نگهداری کردی صاحبای قبلش و بعدیش پدرشو درآوردن و درمیارن
نظر