کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای اینکه بیکار نباشم و حوصله ام سر نره کمی شپنا خورد خورد فروختم و کگل اضافه کردم
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
داشتم نگاه میکردم فجوش با زیان سنگین را با ۱۰۰۰ درصد مثبت بازگشایی کردن !!!
غدام با اینکه از ۶۰ هزار تومن به ۶ تومن ریزش کرده بود در بازگشایی افزایش سرمایه ۲۹ درصد مثبتش را ابطال کردن !!!
خودرو زیان ده را یادم هست تابستان ۹۹ چندین بار مثبت ۱۰۰ درصد باز کردن و سرمایه مردم را در این سهم ها سوزوندن !!!
هرچی ننگ و شرم هست بر این رانتخواران و سفته باز به اصطلاح مسئول و ناظر
حالا این نظارت را هوشمند هم میخوان بکنن، هوشمندسازی رانت و فساد و سفته بازی
داشتم نگاه میکردم فجوش با زیان سنگین را با ۱۰۰۰ درصد مثبت بازگشایی کردن !!!
غدام با اینکه از ۶۰ هزار تومن به ۶ تومن ریزش کرده بود در بازگشایی افزایش سرمایه ۲۹ درصد مثبتش را ابطال کردن !!!
خودرو زیان ده را یادم هست تابستان ۹۹ چندین بار مثبت ۱۰۰ درصد باز کردن و سرمایه مردم را در این سهم ها سوزوندن !!!
هرچی ننگ و شرم هست بر این رانتخواران و سفته باز به اصطلاح مسئول و ناظر
حالا این نظارت را هوشمند هم میخوان بکنن، هوشمندسازی رانت و فساد و سفته بازی
فجوش رو کسی فک نکنم داشته باشه ،اما بهتر بود قبل نوشتن به گزارش تجدید ارزیابی و این که همین الان قیمت تئوریک بعد مجمع چند میشه دقت میکردید
نظر