کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
حقوقی فروشنده فولاد بنده خدا با فروش ۶۰ دردصدی و رنج منفی زدن چه فشاری تحمل میکنه سهم با p/e 4 رو کنترل کنه.
ببینیم منفی ترش میکنه یه پله اضافه کنم.
#فولاد
متاسفانه بحث قطعی برق صنایع موضوع تازه ای نیست.اگر نبود بازار به صنعت فلزات اساسی P/E5نمی داد.
علی ایحال ذکر این نکته لازم است،که بگوییم
فولاد۳۵۰ همتی
۸۰ همت سوداصلی
۲۰ همت سود سرمایه گذاری ها
۳۶همت سود انباشته
۱۵۰همت پرتفوی بورسی
دارد.
یه کاری من کردم امروز البته به کسی پیشنهاد نمیدهم تقاضای اعتبار کرده بودم از کاگزار که موافقت شده و امروز به حساب نشست یکی از سهام اضافه کردم برای مجمع که شاید تا چندماه هم بسته باشد(( حال کنید از اینهمه خوشبینی و ریسک )) بقیه وجه هم در حساب هست و منتظر پیدا کردن سیگنال جدید خرید
کلا نه متوجه هشدارهای اصلاح و مقاومت شاخص و... برخی دوستان میشوم نه معنی هشدار عدم خرید و عدم سهامداری را در این مقطع میفهمم!!!! خدا به همه دوستان کمک کند به بنده هم کمک کند
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یه کاری من کردم امروز البته به کسی پیشنهاد نمیدهم تقاضای اعتبار کرده بودم از کاگزار که موافقت شده و امروز به حساب نشست یکی از سهام اضافه کردم برای مجمع که شاید تا چندماه هم بسته باشد(( حال کنید از اینهمه خوشبینی و ریسک )) بقیه وجه هم در حساب هست و منتظر پیدا کردن سیگنال جدید خرید
کلا نه متوجه هشدارهای اصلاح و مقاومت شاخص و... برخی دوستان میشوم نه معنی هشدار عدم خرید و عدم سهامداری را در این مقطع میفهمم!!!! خدا به همه دوستان کمک کند به بنده هم کمک کند
خرید کمی حوین از محل اعتبار پول دیگه خودم نداشتم فول سهمم از سهام مفت بازار
نظر