امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postامروز ثشاهد خریدم. عجب حالی دادن فروشنده ها آخر وقتی[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Postثشاهد سهمیه که هیچوقت مرگ نداره!! البته تا وقتی که واردات میوه کشور را داره... شکم هم که قربونش برم هیچوقت تعطیلی نداره... این روزها هم که بازار پر شده از انواع میوه های خارجی....
ممنون از دلداري خوبي كه بهم ميدي
اگه شنبه نقد شدم از فروش سهم هايي كه دارم بازم شاهد مي خرم. چون تو اين بازار مثل كبريت بي خطرهتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
-
این چند روز حسابی گرفتار بودم و کمتر از بازار خبر داشتم
اما روز دوشنبه رو منفی کامل مرقام خریدم.از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
-
فروش کامل صدرا بعد از کلی وقت و هزینه گذاشتن با ضرر 3 درصد
تازه کارم با صدرا شروع شده ..... نوسان گرفتن از صدرا واقعیتیه که باید قبولش کردتو این سهم هر چقدر ضرر کردم به خاطر سهامداری بود
تازه میفهمم اونایی که نوسان میگرفتن چه کار درستی میکردن
صحبت کردن در موردش وقت تلف کردنه .... فقط نوسان
خرید وصنا در 217ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postفروش کامل صدرا بعد از کلی وقت و هزینه گذاشتن با ضرر 3 درصد
تازه کارم با صدرا شروع شده ..... نوسان گرفتن از صدرا واقعیتیه که باید قبولش کردتو این سهم هر چقدر ضرر کردم به خاطر سهامداری بود
تازه میفهمم اونایی که نوسان میگرفتن چه کار درستی میکردن
صحبت کردن در موردش وقت تلف کردنه .... فقط نوسان
خرید وصنا در 217
یعنی اونایی که نوسانگیرن احتمالا شنبه یکشنبه سوار بشن. هرچند این سهم اعصاب برا آدم نمیذاره صعودشم اعصاب خورد کنیه اصلا همون بهتر شد که فروختی ! سهم هرچی بی حاشیه تر بهتر ;)
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postسلام
ممنون از دلداري خوبي كه بهم ميدي
اگه شنبه نقد شدم از فروش سهم هايي كه دارم بازم شاهد مي خرم. چون تو اين بازار مثل كبريت بي خطرههرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postمحمود خان گل
نحوه تخصیص عرضه های اولیه اول بر اساس حجم معاملات شخص و سپس پارتی بازی
میباشد . که این مورد دوم متاسفانه کاربردش بیشتر است .....x-(
در ضمن امروز ناخنکی به وسپه زدیم .....من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
نظر