خريد کرماشا براي خودم و دوستان :d ( ياد يوگي و دوستان افتادم)
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postقپیرا احتمالا بسته میشه برای تعدیل مثبت و اعلام سود 100 تومنی در گام اول ...داره رو یه طرح افزایش سرمایه از محل انباشته هم کار میکنه ...دیگه آخراشه !
اول باید ببینیم اونایی که بسته شدن چطوری باز میشن تا یکی از خوبا رو بخریم !
قهکمت رو 1050 یا قصفها گزینه های خوبی هستن ...اول ببینیم اونایی که باز میشن چطوری باز میشن ...شاید پی به ای کم کردنریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
-
حامد جان يه دستي هم روي اين وبيمه بکش :"> توي سبدمون شده مثل بز تک شاخ همه مثبت هستن به جز وبيمه
چي ميشد به جاي ديروز توي اين بازار بازش مي کردن
پول ندارم يعني اضاف مي کردم :((آخرین ویرایش توسط بابي چارلتون؛ 2012/01/03, 11:12.
نظر
-
خب اطلاعيه شفاف سازي قشكر قمرو قنيشا اومد
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postخب حامد ديگه بهت چي ميسازه كطبسو چگونه ميبيني؟
ولی این قندیها تو پیک قیمت هم ادمو رو سفید میکنن کطبسم با اصلاحی که کرد دیگه باید منتظر استارتش باشیم یه چیزی بهم میگه اینم به تو میسازه :dیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postوالا حامد جان حقیقتش فقط قندیها بهم میسازن :d قبلا همه چی رو امتحان کردم حتی بعضی از سهمهارو تو کف میخریدم ولی فرداش کفتر هم میشدن :d
ولی این قندیها تو پیک قیمت هم ادمو رو سفید میکنن کطبسم با اصلاحی که کرد دیگه باید منتظر استارتش باشیم یه چیزی بهم میگه اینم به تو میسازه :dزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
نظر