کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اوردرهای ترس 400 تائی در دلقما
اینطور منفی کردن های زوری از نظر ناظرررر تخلف نیست ؟ 159 حسابی از خجالتش در اومدم
از این اوردرهای ترس و وحشت به میزان بسیار بیشتر در غویتا و حدود 410 تا 415 میچیدند . در غپینو و و و همین امروز . غشاذر رو 490 اوردر سنگین فروش برای ایجاد هیجان . چرا اخه ؟ ملت پوستشون اینجا کنده شد
مسکن که از 2 سال پیش مدام حباب حباب میکردند دوبله شد و ملت اینجا پولشون دود شد
غویتا الان 8% بالاتر صف بسته
شامورتی بازی در این بازار کثیف موج میزنه . بسیاری از نمادها را زوری و تعمدی منفی میکنند . خون کثیف در رگها در این کشور چه میکنه
درود به همه
فعلا تماشا میکنم، نمیدونم دوستان چطوری میخرند. هر چی میخری چند روز بعد میبینی می شد پایین تر خرید!
درود
فرمایشتون تا حد زیادی درست است ولی نه برای هر سهمی . مواردی که افت های خوب داشتند و به کف های معتبر خوبی رسیده بودند ( البته بعد از دست دادن چندین کف ) گزینه های خوبی بودند
بنده با نیمچه سوادم همین تاپیک چند موردش را شنبه اعلام کردم
از جمله ثرود نزدیک 700 - افرا زیر 2300 - خنصیر زیر 1300 . برگشت های خوبی زدند در چند روز گذشته
ثاباد هم بد نبود که یه افت و خیزی داشت ولی فردا به نظر میاد صف شود . 2700 را خوب حفظ میکنه
در کل بازار خیلی قاراشمیش است . نمادهائی هستند که از وقتی شاخص 1600 را بوسه زد و ریخت بالاتر هم رفتند
نمادهائی متعادل ریختند ولی این متعادل ها هم ریسکی هستند . بازیگران برخی نمادها اجازه افت نمیدهند و متاسفانه در یک افت و خیز شاخص و بازار ، تازه هوس ریزش به سرشون میزنه . از جمله غگل در غذائی ها . غذائی ها خیلی ریختند ولی به غگل اجازه نداند . 400 بتونه بمونه شانس اورده
مواردی هستند که خیلی ریختند . 70% راه رفته را برگشتند و هنوزم همین حدود مانده اند و تعدادشون کم هم نیست
مواردی تا نزدکای کف های قبلی ریختند !!! از جمله فسازان
انگشت شماری نماد حتی کف های جدید ثبت کردند یعنی کمترین قیمت در ریزش 2 سال گذشته !!! از جمله همین ثاباد مورد بحث . بازیگرهای مریضش قبل از عید اجازه افت تا 2400 که افت منطقی هم بود بهش نداند تا در برگشت همینجای فعلی باشد . حالا تصور کنید کسی حدود چند ماه پیش چنین نمادهائی خریده باشد یا از قبل داشته باشد و در چند ماه گذشته به جای سود یا کاهش زیان های قبلی ، تازه یه زیان هم به زیان های قبلی افزوده باشد !!! اینو دیگه کجای دل زخمیش بذاره
کف جدید دسانکو ( البته دسانکو افزایش سرمایه داشته و منظورم تعدیل شده اش نیست . تعدیل شده اش نسبتا بالاست . منظورم قیمت بعد از افزایش سرمایه است )
از همه مثال هائی که زده شد بازم هست فعلا حضور ذهن ندارم
من فکر میکنم سیاست سازمان باشد و در جلسات خصوصی یا بصورت دستوری این باشد که بازار را به این شکل اداره کنند . یعنی همه جوره و شهر فرنگ برا تنوع . کمتر زمانی دیده بودم اینقدر رنگارنگی در بازار باشد . هر چند بازار همین شکلی بهتر است تا گله ای و البته اکازینوی است برای خودش برای رانتی ها که سوار کدوم شوند و بعد از خالی کردن نوبت کدام یک . یعنی رانتی ها در همین بازار فعلی ایییییی دارند میخورند . اینو باد کن بنداز و برو سراغ بعدی
از دیگر سیاست های سازمان جلوگیری از سف های خرید و فروش مکرر و سنگین و قفل شدن هاست
البته به نظر میاد با صف خریدها و رشد مشکل دارند والبته اینم گزینشی است . نه برای هر سهمی
ولی برای صف های فروش و ریختن ها و رنج منفی کشیدن ها گوش شنوائی نیست انگار زیاد پایبند نیستند به اون طرف قضیه
تجارت به نظر جذاب شده . منم برای فردا واچم هست
5% با کف قبلیش در کمترین قیمت حدود 160 در ریزش 2 سال گذشته فاصله دارد که میشه 5 بهمن 1400 و کف شاخص 1210 در اون مقطع
البته صحبت از حتی شکست اینم هست ولی بعید می بینم . یعنی دلیلی نداره بخواد 160 را بشکنه مگر شاخص زیر 1500
من معتقدم نمادهای بزرگ و شاخص ساز زیاد از تکنیکال تبعیت نمیکنند چون بازیگران انها دولت ( حقوقی های مختلف ) و سازمان و پول های درشت است که باید دید خواست اونها چیست
اینها مثل نمادهای کوچک نیستند که بازیگر محور از نوع بازیگران رایج باشند
صف ثاباد برای امروز که پیش بینی شد
ددانا 3005 خرید کردم یه پله
شاید مرز روانی 3 را حفظ کنه
ممکنه کف قبلی را هم ببینه یا بشکنه
همه چی در عرضه اولیه مورد اتفاق است
نظر