کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
والا خوب جراتی دارید نوش جونت
ولی با وضعیتی که اکثر نمادهای ساختمانی بهش دچار شدند از جمله ثشاهد و ثنوسا و وتوس و ... که کلا به فنا رفتند ، خرید ثفارس با این رشد خیلی پر ریسک میزنه
ضمن اینکه یک انتقاد به شما وارد است
ما اینجا وقتی خرید فروش ها را اعلام میکنیم در زمانی است که اگر فکر میکنیم موقعیت خرید خوب باشد همون موقع که قیمت مناسب است و به وقت خرید خودمون اعلام کنیم نه اینکه بعد مثبت شدنش بگیم من منفی خریدم و حالا مثبت شده . البته جسارت نباشه انتقاد دوستانه است
این به درد کسی نمیخوره و در واقع فقط نوعی گزارش خبری میتونه باشه و بی تاثیر
کلی میگم نه برای خودم یا دیگری
برخلاف معاملات غیر قابل انتظار دیروز و پریروزش، امروز به شدت معاملات قوی و خوبی داره. همین 6-7 درصدی که امروز اومد بالا با کدهای پرحجم حقیقی بوده. برخلاف فروشنده حقوقی که شیطنت میکنه. نبرد کاملا آشکاره.
گرچه میشد توی روزهای گذشته نوسانهای 5-6 درصدی گرفت ازش، اما دلم نمیومد
برخلاف معاملات غیر قابل انتظار دیروز و پریروزش، امروز به شدت معاملات قوی و خوبی داره. همین 6-7 درصدی که امروز اومد بالا با کدهای پرحجم حقیقی بوده. برخلاف فروشنده حقوقی که شیطنت میکنه. نبرد کاملا آشکاره.
گرچه میشد توی روزهای گذشته نوسانهای 5-6 درصدی گرفت ازش، اما دلم نمیومد
به نظر موجی همانند غنوش روی 700در انتظار ثفارس هس . ولی فعلا نوسان تا اجازه صادر بشه..
ولی با وضعیتی که اکثر نمادهای ساختمانی بهش دچار شدند از جمله ثشاهد و ثنوسا و وتوس و ... که کلا به فنا رفتند ، خرید ثفارس با این رشد خیلی پر ریسک میزنه
ضمن اینکه یک انتقاد به شما وارد است
ما اینجا وقتی خرید فروش ها را اعلام میکنیم در زمانی است که اگر فکر میکنیم موقعیت خرید خوب باشد همون موقع که قیمت مناسب است و به وقت خرید خودمون اعلام کنیم نه اینکه بعد مثبت شدنش بگیم من منفی خریدم و حالا مثبت شده . البته جسارت نباشه انتقاد دوستانه است
به نظر موجی همانند غنوش روی 700در انتظار ثفارس هس . ولی فعلا نوسان تا اجازه صادر بشه..
برای افشای الف بسته شد. چیزی که کاملا قابل پیش بینی بود اما بازی کثیفی رو اجرا کردند دو روز گذشته. همین فسادها و رانت خواری های آشکاره که آدم رو دلزده میکنه. قبلا هم اشاره کرده بودم که چه رنجهای منفی ای میزدند که کدهای در کف نشسته بتوانند خرید کنند. دیروز و پریروز اوجش بود
برای افشای الف بسته شد. چیزی که کاملا قابل پیش بینی بود اما بازی کثیفی رو اجرا کردند دو روز گذشته. همین فسادها و رانت خواری های آشکاره که آدم رو دلزده میکنه. قبلا هم اشاره کرده بودم که چه رنجهای منفی ای میزدند که کدهای در کف نشسته بتوانند خرید کنند. دیروز و پریروز اوجش بود
در مورد ثفارس
کلا سهمهایی که مشاور سرمایه گذاری معیار بازارگردانشون هست خوراک سفته بازی هستن
استاد هست در این کار
ولی یه خبری هم بهم دادن اینکه یکی از پروژه های شیرازش رو فروخته و 200 تومن سود شناسایی خواهد کرد.
بی بلا . سپاس
امیدوارم دوستانه تلقی کرده باشید و با حسن نیت
البته هدف این نیست که کسی از روی دست دیگری خرید کند هرگز چنین منظوری نیست
هدف اینه که کامنت های ما فرصت بررسی داشته باشند
کلا سهمهایی که مشاور سرمایه گذاری معیار بازارگردانشون هست خوراک سفته بازی هستن
استاد هست در این کار
ولی یه خبری هم بهم دادن اینکه یکی از پروژه های شیرازش رو فروخته و 200 تومن سود شناسایی خواهد کرد.
شخصا این سهم رو نمیخرم
در حالی که ساختمانی ها هیچ حال و روز خوبی ندارند ، ثفارس و بخصوص ثغرب نه تنها نریختند بلکه تاختند
ثفارس شایعه همین مورد است که گفتید هر چند سود ساختمانی ها پروژه ای است و چند سال یک بار
ثغرب چی داره نمیدونم
از 250 اومد بالا و الان بالای 800 !!
فقط میدونم یه مزایده داشته که نتیجه ای هم حاصل نشده
در حالی که ساختمانی ها هیچ حال و روز خوبی ندارند ، ثفارس و بخصوص ثغرب نه تنها نریختند بلکه تاختند
ثفارس شایعه همین مورد است که گفتید هر چند سود ساختمانی ها پروژه ای است و چند سال یک بار
ثغرب چی داره نمیدونم
از 250 اومد بالا و الان بالای 800 !!
فقط میدونم یه مزایده داشته که نتیجه ای هم حاصل نشده
سلیمانی نامی که الان تو ترکیب هس خرید بالای هزار داره هر ظور شده سهم رو با هماهنگی میبرن بالا فعلا نمیخان به ظن دستکاری متهم بشن تا به موقعش چند تا افشا بزنه و شروع بازی ...
سلیمانی نامی که الان تو ترکیب هس خرید بالای هزار داره هر ظور شده سهم رو با هماهنگی میبرن بالا فعلا نمیخان به ظن دستکاری متهم بشن تا به موقعش چند تا افشا بزنه و شروع بازی ...
اینکه نوشتید برای ثغرب است یا ثفارس؟
و آیا نظر خاصی برای خرید دارید در این مقطع و بعد از اینهمه افزایش؟! (فقط نظر خودتون، مسئولیت خرید بر عهده خود شخصه)
نکته خیلی خوبی را اشاره کردید. تو این صفحه همه تقریبا دارن از خریدهاشون میگن و خیلی کم پیدا میشه کسی بیاد بگه چی را فروختم و مخصوصا بگه با ضرر یا با سود فروخته!
اینظور به نظر میاد که همه در حال خرید هستن و همه خریدهاشون هم موفق و همراه با سود بوده و خیلی خوش و خرم دارن از بازار لذت میبرن! حتی روزهایی که بورس سقوط میکنه و همه چیز قرمزه!
حتی خود شما هم که از سهامدارهای با دانش و منطقی هستید، کم دیدم بگید سهمی را فروختید یا با سود یا با ضرر بوده!
البته من هم مثل شما قصد بدی ندارم و میخوام دیگران بهتر بتونن از این "امروز چه کردید؟" استفاده کنن.
نظر