امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4109

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

فسازان هم خرید شد
    320 اخر خط است

نظر

• amirardalan
      عضو عادی
      • Aug 2011
      • 130

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      فسازان هم خرید شد
      320 اخر خط است
      سلام به 290 تا 300 هم فکر کنین.

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4109

در اصل توسط amirardalan پست شده است View Post
        سلام به 290 تا 300 هم فکر کنین.
        سلام و درود
        شاخص بره زیر 1475 بله فکر میکنم ضمن اینکه در این صورت انبوهی نماد در بازار باید بریزند نه فقط فسازان . در غیر اینصورت 320 را ته کار میدونم
        فسازان با تلنگری مثبت میشه
        جون دار است و پر تقاضا
        یه شرکت صنعتی وابسته به صنعت فولاد با ارزش بازاری 1 همت در این قیمتها مفت میدونم

نظر

• ایرانی
          ستاره دار(1)
          • Jun 2011
          • 2577

شاخص بره زیر 1475 بله فکر میکنم ضمن اینکه در این صورت انبوهی نماد در بازار باید بریزند نه فسازان . در غیر اینصورت 320 را ته کار میدونم
          جون دار است و پر تقاضا
          یه شرکت صنعتی وابسته به صنعت فولاد با ارزش بازاری 1 همت در این قیمتها مفت میدونم
          سلام،ارادت
          مدتی پیش افزایش سرمایه از آورده داشت.
          و حق تقدم و بازی حق تقدم
          من بررسی نکردم، شما یه نگاه بنداز،که موضوع حق تقدم و استفاده نشده و این داستان ها تمام شده و یا نه!؟

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4109

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
            سلام،ارادت
            مدتی پیش افزایش سرمایه از آورده داشت.
            و حق تقدم و بازی حق تقدم
            من بررسی نکردم، شما یه نگاه بنداز،که موضوع حق تقدم و استفاده نشده و این داستان ها تمام شده و یا نه!؟
            درود ارادات متقابل
            من بدون بررسی سهم نمیخرم مگر اینکه عجله کنم . قبلا نگاهو انداختم /:.smilingsmiley.:/
            افزایش سرمایش از اورده و انباشته ترکیبی بود و بازی تموم شده خیلی وقته
            افزایش سرمایه ثبت شد خرداد ماه
            از 600 ریخته تا اینجا
            البته اون 600 را قبل از ثبت افزایش سرمایه فیک درست کردند برای خالی کردن چون میدونستند بعدش میریزه بردند بالا و انداختند به ملت ولی خب این قیمتهای فعلی ارزنده است
            کف قبلیش هم 350 بوده که از جمله جان بر کف های کف از دست داده است . کف کرده :.thumbsupsmileyanim

منم برای ترشی انداختن نمیخرم
            پله ای از فروشندگان جان بر کف میخرم و بالاتر به خودشون میفروشم . شاید هم نگه داشتم تا ببینیم چی پیش میاد

امروز از گروه فلزی بجز فسازان ، فجر و فزرین هم خریدم هر چند اوضاع فلزات جهانی هم جالب نیست اما اینجا ایرانه !!!! ای جووووووون اینجا ایرانه /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• delta
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 107

دوستانی که ریسک پذیر هستن پیشنهاد میکنم در سبدشان لازما یا پیام رو هم داشته باشند،بی تردید امسال شرایط این دو سهم بشدت تغییر خواهد کرد

نظر

• National
                عضو فعال
                • Nov 2018
                • 630

در اصل توسط delta پست شده است View Post
                دوستانی که ریسک پذیر هستن پیشنهاد میکنم در سبدشان لازما یا پیام رو هم داشته باشند،بی تردید امسال شرایط این دو سهم بشدت تغییر خواهد کرد
                آشغال ترین سهم بازار همین ۲ سهم هستند
                تا همین چند وقت پیش لپیام به مدت ۲ ماه صف فروش بود و کسی هم نمیخرید
                دوستان مواظب باشین با خرید این دو سهم سرمایه تون بلوکه نشه

نظر

• delta
                  عضو عادی
                  • Jan 2022
                  • 107

در اصل توسط National پست شده است View Post
                  آشغال ترین سهم بازار همین ۲ سهم هستند
                  تا همین چند وقت پیش لپیام به مدت ۲ ماه صف فروش بود و کسی هم نمیخرید
                  دوستان مواظب باشین با خرید این دو سهم سرمایه تون بلوکه نشه
                  هیچ سهمی تا ابد آشغال باقی نمی ماند،شاید در جریان اتفاقاتی که در این دو سهم می افتد نیستید

نظر

• National
                    عضو فعال
                    • Nov 2018
                    • 630

در اصل توسط delta پست شده است View Post
                    هیچ سهمی تا ابد آشغال باقی نمی ماند،شاید در جریان اتفاقاتی که در این دو سهم می افتد نیستید
                    این ۲ سهم چیز خاصی ندارن که از آشغال بودن خارج بشن جزء اینکه حجم سهم پایینی دارند و همین قضیه باعث سفته بازی در سهم شده و بالا بردن و خالی کردن روی ملت بیچاره ، من چند ساله دورادور در جریان تمام کاراهاشون هستم هیچ اتفاق خاصی نیفتاده ، یه بنده خدایی هر روز میومد راجع به زمین های لازما صحبت میکرد و هر روز چرتکه مینداخت که زمینش x ریال میارزه خخخخ انگار قرار بود زمین شرکت را بفروشن بیان دو دستی تقدیم ایشان کنن ، بیچاره رفت و به پشت سرش هم نگا نکرد لپیام هم یه پیرمرد کلاش بنام مقدم هر روز بخر بخر راه انداخته بود که اونم در حد سکته اس خخخخ هر بار یه ۱۰ ۲۰ درصد میبرن بالا و میندازن به ملت بعد هم یکی دو ماه صف فروش و مجددا تکرار قضیه خخخ
                    برید صورتهای مالی ۲ شرکت رو بررسی کنید ببینید چه چیز خاصی دارد!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
                    دوستانی که میخوان بخرن باید فکر کنن پولشون رو از جوب آب پیدا کردن تا انتظاری از سهم نداشته باشن
                    موفق باشین

نظر

• Hssn_mohammadi
                      عضو عادی
                      • Sep 2020
                      • 220

درود ارادات متقابل
                      من بدون بررسی سهم نمیخرم مگر اینکه عجله کنم . قبلا نگاهو انداختم /:.smilingsmiley.:/
                      افزایش سرمایش از اورده و انباشته ترکیبی بود و بازی تموم شده خیلی وقته
                      افزایش سرمایه ثبت شد خرداد ماه
                      از 600 ریخته تا اینجا
                      البته اون 600 را قبل از ثبت افزایش سرمایه فیک درست کردند برای خالی کردن چون میدونستند بعدش میریزه بردند بالا و انداختند به ملت ولی خب این قیمتهای فعلی ارزنده است
                      کف قبلیش هم 350 بوده که از جمله جان بر کف های کف از دست داده است . کف کرده :.thumbsupsmileyanim

منم برای ترشی انداختن نمیخرم
                      پله ای از فروشندگان جان بر کف میخرم و بالاتر به خودشون میفروشم . شاید هم نگه داشتم تا ببینیم چی پیش میاد

امروز از گروه فلزی بجز فسازان ، فجر و فزرین هم خریدم هر چند اوضاع فلزات جهانی هم جالب نیست اما اینجا ایرانه !!!! ای جووووووون اینجا ایرانه /.:biggrinsmiley.:/
                      سلام
                      پی به ای به ای فسازان رو ۱۰ زدند چه طور توجیه می شه این پی به ای برای خرید؟

نظر

• delta
                        عضو عادی
                        • Jan 2022
                        • 107

مواردی که شما بهش اشاره کردید کاملا درست هست،ولی کفتم قرار نیست تا ابد سهمی اشغال باشد،اولین تحول در لازما افتتاح فاز اول خط تولید آزمایش در مرودشت شیراز بود که بعد از نزدیک ۱۵سال تولید استارت خورده و تعهد دادن تا آخر امسال حداقل ۵۰۰نفر اونجا مشغول کار بشن(شوخی نیست اگر راه اندازی نکنند احتمال خلع ید از مدیریت لازما هست) خود این امر به تنها تحول شگرفی مالی ایجاد میکند،اینذاتفاق باعث شد سهم از حدود ۱۸۵۰تا به امروز که ۲۵۰۰تومان هست شارپ بیاد بالا(اونم تو این بازار خونین)در آینده حداقل ۳اتفاق عالی دیگر خواهد افتاد،اولین آن حل شده معافیت مالیاتی هست که طاهرا همه نامه نگاری ها انجام شده،دوم زمین تبریز که آنهم به نفع لازما رای صادر شده و بعد از این مسایل افزایش سرمایه بسیار سنگین لازما که انجام خواهد شد

بهر حال بنده به آینده امیدوار هستم

ایام به کام

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4109

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
                          سلام
                          پی به ای به ای فسازان رو ۱۰ زدند چه طور توجیه می شه این پی به ای برای خرید؟
                          سلام و درود
                          p/e ملاک اصلی نیست . ارزش بازاری و خیلی مسائل دیگر مهم است . هر سهمی در این گروه است الزاما نباید p/e 5 داشته باشد . فسازان ارزش بازاریش 1 همت است و به نظرم ارزش داره و در ضمن شرکتی نیمه خصوصی محسو.ب میشه . با فملی و فولاد نباید مقایسه شود هر چند فروش امسالش فعلا روند خوبی نداره و یکی از دلایل بد معامله شدنش همینه
                          p/e فتوسا در همین گروه 13 است ولی مثبت است و ارزنده . ارزش بازاریش 750 میلیارد
                          p/e ثاباد 1700 است !!!! ولی ارزش بازاریش 720 میلیارد که تا حدودی ارزش داره

مثال زیاد است
                          p/e ولساپا 4 است یعنی در ظاهر خیلی جذاب درسته ؟ ولی ارزش بازاری 1900 میلیارد که برای یک شرکت لیزینگی بالاست مگر اینکه بزنه تو کار های دیگر بجز لیزینگ بازی و یکی از سرطان های بازار است
                          در حالی که p/e ولپارس از همین گروه لیزینگ 20 است ولی ارزشسمند تر از ولساپا است با ارزش بازاری 560 میلیارد

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4109

سلام و درود
                            شاخص بره زیر 1475 بله فکر میکنم ضمن اینکه در این صورت انبوهی نماد در بازار باید بریزند نه فقط فسازان . در غیر اینصورت 320 را ته کار میدونم
                            جون دار است و پر تقاضا

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4109

یه پله فخوز فکر میکنم بد نباشه

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4109

غپینو سر خطی خرید شد
                                دیگه برام مسجل شد بسیاری از منفی ها و نسبت های بد خرید فروش رانتی است و کد به کد
                                غپینو دو روز قبل 27 میلیون کد به کد شد
                                از گزارش 3 ماهه خبر داشتند

نظر

در حال کار...
                                X