امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postجناب فکر کنم نمیدونی تو و رفیقات .کمتر کسی هس که نمیدونه دایم تو این سهم ورود خروج دارم و بار بیستممه و اون لحظه که نوشتم صف میلیاری نداشت.و فرصت خرید میداد.
سهم های من سفته بازیه بهترع روش بررسی نداشته باشی. و با دقت و با اطمینان بنویسی که مدیون نشی.عقده های ضرر و عدم کارکرد خودتون رو اینجا خالی نکنید. دیروز شراز خریدیم اعلام کردیم کسی حرف نزدچرا؟
چرا انقدر حسودیدآخه
اولا اینکه مودب باشید. بنده هیچ توهینی بشما نکردم و یک مطلب را بدون نقل قول و انهم با احترام نوشتم. ثانیا: بنده رفیقی در سایت ندارم و با هیچ کدام از کاربران ارتباطی ندارم. ثالثا: مطلب من کلی بود و سهم خاصی مدنظر نبود و البته میتواند مصادیقی داشته باشد ولی من خواستم مطلبی بگویم که اگر کسی خرید و فروش را مینویسد به چه نحوی باشد که قابلیت استفاده برای دیگران هم داشته باشد. حالا کسی قبول میکند یا نه نیازی به توهین نیست. درمورد حسادت و عقده هم که نوشتید ظاهرا خود انطور هستید که قیاس به نفس میکنید! وگرنه چه مفهومی دارد به یک ایدی مجازی حسادت شود!! من خودم اتفاقا این مدت معاملات خوبی هم داشتم گرچه برخی هم ضرر بوده که اجتناب ناپذیر بود اما در کل نسبت به بازار خوب بود ولی چون فرصت زیاد در نوشتن ندارم ترجیح میدم اغلب صحبتی نکنم. اگر مطلبی مینویسم صرفا از روی دلسوزی و سالم تر شدن فضای فروم و مجازیست. در مورد گذاشتن شات و تصویر و... هم همانطور که نوشتم صحت خریدن یا نخریدن بکسی ارتباط ندارد و نیاز به بررسی انهم نیست. قابلیت راستی ازمایی هم در فضای مجازی دشوار است حتی با ارسال شات. به این جهت اصلا من این موضوع را نوشتم که فارغ از صحت یا عدم صحت.اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
نظر
-
منظور از رفیقات همین هم فکرات بود پرفسور
دوم مثل بنده اگه معاملات خوبی داشته یه شات تقلبی همین جا بزار .که دروغی بیش نیس.چون من کل بازار رو رو دقیق رصد میکنم.
گفتم که وقتی کم میارین شات قبول ندارین همون لحظه گرفتم فرستادم.
چهارم خواهشا تو کار خرید و فروش دیگران فًضولی نکنید اینجا فقط تاپیک اعلام خرید وفروش نه تاپیک بازخواست و گشت ارشاد بورسی
به سلامت
با شما باید مثل شخثیتتون حرف زد.انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
در اصل توسط naderi1 پست شده است View Postقصد پاسخ به این مطلب توهین آمیز و وقیحانه را نداشتم ولی چون مطلب من نقل قول شد جواب میدم.
اولا اینکه مودب باشید. بنده هیچ توهینی بشما نکردم و یک مطلب را بدون نقل قول و انهم با احترام نوشتم. ثانیا: بنده رفیقی در سایت ندارم و با هیچ کدام از کاربران ارتباطی ندارم. ثالثا: مطلب من کلی بود و سهم خاصی مدنظر نبود و البته میتواند مصادیقی داشته باشد ولی من خواستم مطلبی بگویم که اگر کسی خرید و فروش را مینویسد به چه نحوی باشد که قابلیت استفاده برای دیگران هم داشته باشد. حالا کسی قبول میکند یا نه نیازی به توهین نیست. درمورد حسادت و عقده هم که نوشتید ظاهرا خود انطور هستید که قیاس به نفس میکنید! وگرنه چه مفهومی دارد به یک ایدی مجازی حسادت شود!! من خودم اتفاقا این مدت معاملات خوبی هم داشتم گرچه برخی هم ضرر بوده که اجتناب ناپذیر بود اما در کل نسبت به بازار خوب بود ولی چون فرصت زیاد در نوشتن ندارم ترجیح میدم اغلب صحبتی نکنم. اگر مطلبی مینویسم صرفا از روی دلسوزی و سالم تر شدن فضای فروم و مجازیست. در مورد گذاشتن شات و تصویر و... هم همانطور که نوشتم صحت خریدن یا نخریدن بکسی ارتباط ندارد و نیاز به بررسی انهم نیست. قابلیت راستی ازمایی هم در فضای مجازی دشوار است حتی با ارسال شات. به این جهت اصلا من این موضوع را نوشتم که فارغ از صحت یا عدم صحت.
کمی کمک کنیم و یه یاحسین بگیم با کمک همدیگه میتونیم ایدیهایی که عقده خود بزرگ بینی دارند و دروغ میگن را به کاربران معرفی کنیم و یک جمع صادق در فروم داشته باشیم
بقیه دوستان هم توجه کنند این زحمت نباید حتما گردن چند نفر باشد همگی باید کمک کنیم تا دروغ و دروغگو را ریشه کن کنیمنظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
ماشالله یه کم استراحت کن همیشه خدا آنلاینی
بزار یه دقیقه از پست من بگذره بعد جواب بده
دیروزم گفتم تو تو مداحی خیلی موفق تری
چون شور هیجان وافری داریانسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
سلام صبح همگی به خیر
من به این نتیجه رسیده ام برخی نظرات ارزش خواندن ندارد. برخی نظرات به دلایل مختلفی ممکن است موجب ضرر و زیان هم بشود. بنابراین سعی من بر گزیده خواندن بوده. یکی از معدود کاربرها یی که سعی کرده ام همه مطالبشون رو بخونم جناب سهامدار عمده بوده است.
قصدم قضاوت کردن کسانی که با ایشان درافتاده اند نیست چون برای قضاوت کردن ایشان ناگزیر باید تمام مطالب ایشان را بخوانم که امکانش برایم نیست. ولی چه خوب هست که در این فضای بورسی شاهد هم افزایی باشیم و کیفیت مطالب و تحلیل ها روز به روز بهتر شود.آخرین ویرایش توسط Hssn_mohammadi؛ 2022/08/02, 08:42.
نظر
-
به خاطر دوری از مجمع شراز عزیز تو صف فروخته شد.
در حال خرید بزاگرس هستم گشت ارشاد جان
اردر محدوده 3800انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
در مفی 4 وساپا خرید شد ضرر هم کردیم فدای سرمانسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
دقیق مینویسم جایی ایراد داره لطفا بگیدانسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
-
-
در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Postبه خاطر دوری از مجمع شراز عزیز تو صف فروخته شد.
در حال خرید بزاگرس هستم گشت ارشاد جان
اردر محدوده 3800
قبلا هم یاداور شده بودم اعلام خرید ها باید به موقع باشد نه بعد از مرگ سهراب . بازم دیروز رعایت نکردید و کلی بحث ایجاد شده /:.rolleyessmileyani
البته مطلب من دوستانه و از روی حسن نیت است
نظر
-
-
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postوساپا تازه یک هفته است از سقفش ریزش را شروع کرده
احتمال پائین تر اومدنش بالاست
امیدوارم نشکونه چون برای کلیت بازار خوب نیس بازاررو رنا خگستر وساپا بالا پایین میکنه و فعلا رخ بازاره متاسفانه
حالا ببینیم چه شود .انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
نظر
نظر