کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
ده درصد موجودی کارگزاری خرید شد غپینویی که خریدم حداقل میدونم گزرشات خوبی روانه کدال کرده احداقل از اینجا به بعدش اگه قراره اصلاح کنه از نمادهای دیگه کمتره قثابت هم تکنیکالی خرید شد وکلا ریسکی هس.
در مورد این بندهایی که جهت حمایت اومده کاملا مشخصه کشکی یه چی گفتن .وبازار توجهی نکرد . اونایی که نقدن با اینکه سهام ارزشمنده هنوز صبر کنن فعلا.
فردا فشار عرضه ها بالاس و طبیعیه . ولی استارت رشد بورس زده شد.
کل نقدینگی موجود در کارگزاری تبدیل به سهام شد.
ویکی دو روز دیگه هم سپرده هام رو تبدیل به سهام میکنم.
بزارید یه عده تحلیل خطرات خارجی و سخنان بایدن و اعتراضات داخلی واثراتش بربورس رو بسنجند.شماها اندر خم یه کوچه اید.
از بس جو منفی ایجاد شده بود، هفته قبل با ترس و لرز پله های کوچیک خرید میکردم. واقعا دل شیر میخواد خرید کردن وقتی جو بازار سراسر منفی و ناامیدی هست. نوش جون هرکی همچین ریسک هایی میکنه.
سهمی که هفته پیش رو منفی میتونستم بخرم را امروز رو مثبت خریدم، امیدوارم اشتباه نکرده باشم با اینکه میدونم ریسک کردم.
یکی ازسهمایی که نوید بازار خوب در آینده میده همین قثابته
تو اصلاح اخیر جز اولین سهما بود که ریخت والان دوباره جزاولین سهم که رشدشارپش رو میخاد شروع کنه
ازاین سهم به اون سهم نپرید تقریبا به مرور همه سهما رشد یکسانی میکنن پرتفوی از سهمای مختلف باشه ولذت ببرید .تا یه عده بیان اوضاع رو تحلیل کنن ما به امید حق پیچ رو رد کردیم.
نظر