در اصل توسط jamall پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
فروش کبافق[B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#۰۰۰۰CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
اینم از کروی >:d<در اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستخرید کروی به قصد نوسان ...یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
نگاه کردن به قزوین وقشرین بسته شدهدر اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستاینم از کروی >:d<
تو من چشم در راهم:dبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
مهران جان داداش نمیخوای یک حالی به کسعدی بدی؟:dحضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
خيره انشاللهدر اصل توسط امپراتور۷ پست شده است مشاهده پستنگاه کردن به قزوین وقشرین بسته شده
تو من چشم در راهم:dزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
شروع خرید ها در نماد دیوییییییید بکام داشتم به یورو ۲۳۰۰ تومنی و اثراتش فک میکردم (-: گفتم بکام که تا دو ماه دیگه قرارداد هاش تموم میشه موقع جساب کتاب نزدیک دیگه =))///
نظر
-
قثابت عجب نوساني داد امروزدر اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستاینم از کروی >:d<
شما هنوزداريش؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
متاسفانه کسعدی ۲۸۴ را به پایین شکست و با این وضعیت سهم تا ۲۵۰ می تواند افت کند. در بدترین حالت در صورت عبور از حمایت ۲۵۰ تا ۲۳۵ هم افت می کند!در اصل توسط rezaafshari۱۱۰ پست شده است مشاهده پستمهران جان داداش نمیخوای یک حالی به کسعدی بدی؟:dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر

نظر