کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قطعاتی و برخی سهام بیش از 100 درصد رشد و بدون دلیل بنیادی / مراقب باشید ته دیگی نباشید بعدا به ریسی و مجلس و نظام فحش ندید
رسم بر اینه که خودروئی ها را به بهانه یه بامبولی بزنند زیرشون
سال 94 هم همین موقع ها بود خودروئی ها را به بهانه رفع تحریم باد کردند و سپس اواری سهمگین شد
البته الان با اون موقع کمی فرق داره
بازار کلا در دو ماه و نیم گذشته رشد داشته ولی رشد خودروئی ها تا اینجا به بهانه بورس کالا کمی مشکوک و با ریسک بالا به نظر میاد
درود
امروز پس از مدتها تماشاگر بودن! فعالیت نسبتا زیادی داشتم :D
خرید مقادیری از سهام عموما از صف فروش و یا بازه منفی : کلوند، شهداب، لسرما ، کزغال و یکی دو تا سهام دارویی و غذایی دیگر :D
و اندکی هم اول بازار دشیمی به ما رسید :D
بخشی از سفارشها یحتمل در سامانه خواهد ماند و بخش دیگر به روزهای آتی واگذار خواهد شد تا ببینیم چه در تقدیر ماست :D
شایان ذکر است ریزش اخیر را صرفا یک اصلاح و فرصت خرید میدانم. (و مثل همیشه! شاید اشتباه میکنم) و برگشت بازار به روند صعودی میان مدتش را زودتر از قبل محتمل میدانم.
----------------------------------------------------
نکته قابل ذکر:
بعید میدانم نام بردن از سهامی که خریده ام به درد کسی بخورد و امیدوارم باعث گمراهی کسی نشود (بدیهی است مسئولیتی در قبال کسی ندارم)
ولی نکته ای که قطعا به درد دوستان میخورد:
شروع نگرانی ام از کاهش بخش نقدینگی سبدم هست!!!
درود
همانگونه که رفقا شاید بدانند من خیلی اهل نوسانگیری نیستم ( چرا که نوسانگیری کوتاه مدت مشکل ترین فعالیت بورسی است و به نظرم بجز 5درصد تاپ فعالان بورس بقیه ضرر میکنند! و من در آن سطح نیستم!)
ولی به هر حال ما هم بعد از مدتها نوسانگیری هم کردیم :D
لذا برای امروزچه کردید و چرا:
فروش بخشی از سهام جهت تنظیم مجدد بخش نقدینگی سبد! :D
---------------------
خالی از لطف نیست که عرض کنم.... معمولا خرید و فروش ام را اعلام نمیکنم. چون سود چندانی برای چنین کاری متصور نیستم!
ولی هدفم از ارسال پست نقل قول شده(مربوط به حدود 10روز قبل) و پست اخیر صرفاً یادآوری دو نکته به خودم و دوستان بود :
1- کوتاه مدت گولتان نزند!
2- نقدینگی همیشه داشته باشید!
شاید فکر میکنید این دو نکته ساده! خیلی ارزش یادآوری و تذکر ندارد! ولی من متصورم که دست کم 80درصد فعالان همین دو نکته ساده را رعایت نمیکنند! یا در عمل به کار نمیبندند!
بیش از این در طبق اخلاص نداشتیم که خدمت دوستان عرضه کنیم :D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
فروش کامل یک سهم سیمانی رشد کرده و خرید سنگین غکورش که در اول راه است. چندتا صندوق هستند که هر روز توی این سهم اجازه رشد نمی دن ولی با گزارش عالی آذر ماه و حذف مالیات ارزش افزوده روغن خام گمانم توی این چند روز تیک آف کنه.
متاسفانه تکنیکال نمی دونم اکثراوقات شانسی خرید کردیم گرفته:D
فقط سهام های رو که می خوام بخرم هر روز تا یک شب بررسی می کنم تا برای صبح برنامه ریزی کنم
فعلا نوسان گیری می کنیم تا ببینیم چه می شه ۵ تا ۱۵ درصد
۶۰ تا سهم رو هرروز شب ها بررسی می کنم برای خرید یا فروش فردا
مثال همین فرابورس از ۱۸ آبان زیر نظر دارم و منفی هاش رو خرید کردم
برای صبح شنبه ۱۷
اضافه کردن شمواد از صف فروش یا منفی
اضافه کردن زمگسا
اضافه کردن بایکا
خرید از صف فروش پارتا
خرید بورس
بعضی سهم ها هست ولی مطمئن نیستم باید شنبه ۱۷ معامله بشه تا یکشنبه شب بررسی بشه خرید کنم یا دست نگهدارم ...
داداش یک عالم تشکر
ماشلا سنه 50 -60 جز جوانان هستند هنوز خیلی هاشون ازدواج نکردن
بگذریم
بعد یه سوال
برای یادگیری وچاره سازی خودم
سهامی مثل دتماد میخری
از فرداش 5 تا 5 تا از شانست یا جو بازار منفی میخوری
چشم باز میکنی رفتی رو 30 درصد منفی
ولش میکنی ومیزاری تا روزی بالا بیاد یا
دوبرابر خریدت خرید میزنی تا
میانگین کم کنی و و یکم بالا اومد و ضررت کم یا صفر شد میبندی
تشکر از جوابت
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
نظر