کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عذرخواهی بابت پاسخ دیرم دیشب تا ساعت 2 بیدار بودم و صبح خواب موندم بعد مشغول بازار بودم ...
بعد از اینکه از یک سهمی مطمئن شدم (این خیلی مهم هست که تشخیص درست بدی کی وقت ورود به سهم است )از فرداش منتظر منفی سهم برای خرید بصورت پله ای می شم یا اصلا از سهمی مطمئن باشم و ممکنه فرداش سر خط تو مثبت خرید کنم امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح داده باشم
پرسود و موفق باشید ....
داداش بزرگوارید
ممنونم از شما
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
درود
10% اختلاف با سهم داره و ارزش خرید و صبر تا اخر سال را دارد ؟ با توجه به وضعیت مبهم بازار تا اخر سال و فشار فروش تبدیل به سهم و ...؟
خرید حق ۴۷۰تا۴۵۰ تومنی معادل شاخص ۱۴۵۰هزار واحدی برای ومعادن است .
بنظرم ۱۲درصد برای دو ماه سود مطلوبی باشد
مضاف بر اینکه میتوان حجم بالا خرید
علی ایحال بنده ۲۰ درصد سبد را به ومعادنح تبدیل و ریسک پایین آنرا تقبل میکنم.
کف سهم ۴۰۰تومن بوده است
حساب کنید گندله سنگ آهن در ماه گذشته ۲۷۰۰بوده اما این ماه به ۳۷۰۰رسیده است .
بنظرم با فرض بر اینکه دلار محدوده فعلی را حفظ کند
ومعادن توانایی ۶۰۰تومن شدن را دارد.
خرید حق ۴۷۰تا۴۵۰ تومنی معادل شاخص ۱۴۵۰هزار واحدی برای ومعادن است .
بنظرم ۱۲درصد برای دو ماه سود مطلوبی باشد
مضاف بر اینکه میتوان حجم بالا خرید
علی ایحال بنده ۲۰ درصد سبد را به ومعادنح تبدیل و ریسک پایین آنرا تقبل میکنم.
کف سهم ۴۰۰تومن بوده است
حساب کنید گندله سنگ آهن در ماه گذشته ۲۷۰۰بوده اما این ماه به ۳۷۰۰رسیده است .
بنظرم با فرض بر اینکه دلار محدوده فعلی را حفظ کند
ومعادن توانایی ۶۰۰تومن شدن را دارد.
سلام
گویا امکان خرید حق تقدم استفاده نشده به صورت آنلاین هم وجود داره. من قبلا می خواستم بخرم ممکن نبود
جناب دفتر دار عزیز رو یه فرمون نرو جلو . بورس همیشه با یه فرمون جواب نمیده
بازگشائی شپدیس را ببین چقدر بد . رفتیم هر دومون سر کار
شپدیس و پارسان و امثالهم رو سقف 2 میلیونی مرداد 99 هستند تازه بدون سود مجامع سالهای قبل و نه مجمع رفتنشون خوبه و نه خریدشون در این مقطع
وقتی بازار روند صعودی در نمادهای کوچک داره گیر ندید به نمادهای گنده و مجمع . خرید اینا زمانی خوب بود برای سهامداری بلند مدتی و زیان نزدن
شاخص 1600 را تثبیت کنه کوچک ها رشد بهتر و سریع تری دارند
با بررسی قیمت و صورت های مالی انجام شده این دو سهم در سال 1399 باید یاد آوری کنم در مرداد 99 پارسان با پی بر ایی 37/5 و شپدیس با پی بر ایی 14/5 درحال معامله بود.
شپدیس و پارسان از سال 99 هیچ افزایش سرمایه ای نداشتن .فقط سود مجمع تقسیم کردند.
الان پارسان با پی برایی 7 و شپدیس با پی برایی 4 درحال معامله است .با همان سرمایه سال 99.و تورم چند صد درصدی از سال 99 تاکنون .!
نگهداری کنید وسود سیو کنید .ضرر نمی زند!
با بررسی قیمت و صورت های مالی انجام شده این دو سهم در سال 1399 باید یاد آوری کنم در مرداد 99 پارسان با پی بر ایی 37/5 و شپدیس با پی بر ایی 14/5 درحال معامله بود.
شپدیس و پارسان از سال 99 هیچ افزایش سرمایه ای نداشتن .فقط سود مجمع تقسیم کردند.
الان پارسان با پی برایی 7 و شپدیس با پی برایی 4 درحال معامله است .با همان سرمایه سال 99.و تورم چند صد درصدی از سال 99 تاکنون .!
نگهداری کنید وسود سیو کنید .ضرر نمی زند!
بازم میگم بورس هر مقطعیش یه چیزی جواب میده
قبلا هم گفته بودم بازار جون بگیره نمادهای کوچک به فنا رفته جای رشد خیلی بهتری دارند تا این نمادهایی که اسیر دست حقوقی است و هر روز مهندسی میشوند و بازیگرشون فقط حقوقی ها هستند
پی بر ای و این حرفها را بگذارید کنار
بازار که جون میگیره می بینه اگر سهمی که یک پنجم شده و یک ششم شده ، اگر دوبله هم بشود راه دوری نرفته ولی سهم گنده و اسیر دست حقوقی و بدون بازیگر حقیقی که رو سقف معامله میشه جا نداره
هر اشعالی در این بازار وقتی روند صعودی میشود ، عرض کردم هر چقدر هم بره بالا و بازیگر محور باشد راه دوری نرفته چون با شاخص 500 تا 1 میلیونی معامله میشود ولی این تن لش ها با شاخص 2 میلیونی . اینا مهمه
وقتی روند بازار برمیگرده پی بر ای و این داستان ها نون و اب نمیشه کما اینکه میبینید در پترو پالایشی ها در 1 ماه اخیر هیچ ابی گرم نشد ولی کلیت کوچک ترهای جای رشد بازدهی توپی داشتند
بازار ایران به کرات ثابت کرده که وقتی جون بگیره نمادهای کوچک و محجور مورد توجه واقع میشوند
شما یک ماه است شپدیس خریدی و من 10 روز قبل و هر دو رفتیم مجمع و حاصلش 6% منفی شد با سودی که از جیبمون برداشتند تا 25 روز دیگه بریزند به اون یکی جیبمون ، ولی اشغالهای بازار به قول برخی کاربران و حتی خودم در این فاصله 30-40% اومد بالا
بازم میگم بروس ایران را با یه فرمون کلی نمیشه باهاش برخورد داشت بخصوص وقتی دیدگاهی کوتاه مدت داشته باشی
بسته به دیدگاه سرمایه گزاری هر مقطعی یه چیزی جواب میده و یه استراتژی خاص
به نظر من اینطور نیست ، بغضی سهمهای بزرگ سقف های گذشته را یکی پس از دیگری شکسته و به سمت سقف های جدید حرکت میکنندمثل شراز به نظر من خیل عظیم سهامداران در بورس ، سواد بورسی ندارند از p/e و eps و صورتهای مالی و .... سردرنمی آورند و دنبال سهم ارزان هستند بخصوص در زمانی که بورس هیجانی میشود دقیقا مثل سال ۹۸ و ۹۹ که بسیاری از حرفه ایی های بازار شاکی بودن که تازه واردان سود بیشتری از آنها برده اند ،. بطور مثال یک سهم پتروشیمی مثل شپدیس را در نظر بگیرید با قیمت ۲۰ هزار با p/e مثلا ۴ و یک سهم دیگری مثل شفن با قیمت ۶۰۰ تومن و فرضا p/e حدود ۱۰ ، قطعا شفن را انتخاب میکنندیا پتروشیمی دهدشت ، پتروشیمی ممسنی یا کازون با eps منفی تا همین چندوقت پیش صف خرید بودن اینه که بورس ضربه خورد و اعتماد به بورس از بین رفت
درود و ارادت
جواب را خودتون دادید
بازار مالی وقتی هیجانی شود روند و جائی که پولت را بیشتر میکنه میشناسه . طبیعی هم هست شما جائی و موردی را انتخاب کنی که بتونی زودتر به افزایش سرمایه ات برسی . هر سهامداری وقتی سهمی از شرکتی میخره اگر طلای ناب هم بخره که حتی 3 دانگ سندش هم به نام باباش باشه و بهترین پی بر ای و بهترین شرایط ایده ال در شرکت باشد ولی رشد نداشته باشه و بهش سود نرسونه عاقبت با خودش حسرت میخروه ای باباااااااااا کاش اینو نخریده بودم و این کاملا طبیعی است
شما یه میوه فروش را در نظر بگیرید . اگر لاکچری ترین میوه ها با بهترین خاصیت ها را بیاره ولی به دلیل قیمت بالاش در فلان شهر یا فلان محله فروش خوب نداشته باشه ، به نظر شما چه میکنه ؟ ایا با خودش میگه من موز و توت فرنگی و اناناس میارم و به به چه میوه هائی ؟ خیر . به سودش نگاه میکنه که اگر لاکچری ها طالب نداشته باشند قیدشون را میزنه و همون نارنگی پلاسیده را که بیشتر میخرند میاره و خوب هم میفروشه . سود مهم است و افزودن پول
طلا فروشی که کمیاب ترین جواهرات تو دست و بالش باشه ایا در شهری و محله ای که قدرت خرید نیست و سودی توش نیست مغازه میزنه ؟ خیر
خیلی عذر میخوام جسارت نباشه فقط مثال است میزنم ، اگر قرار باشد بین لاکچری ترین جواهر نایاب و عنبر نسای الاغ انتخابی برای خرید فروش داشته باشیم چه چیزی برای ما مهم است ؟ مهم اینه که جواهر نایاب بخری چند میتونی بفروشی و عنبر نسا چند و داغ بودن بازار این دو مورد در چه حد است ؟ اگر ببینی بازار عنبر نسا داغ شده و بهتر جواب میده میری سراغ اون نه جواهر و این کاملا طبیعی است
پی بر ای و سایر موارد برای سرمایه گزاری بلند مدت است که زیان نزند و تقریبا دونسته به شما سود برسونه کما اینکه بنیادی های بزرگ چنین کردند
شبندر از تابستان سال گذشته تا الان سوبله شده خب مشخصه این دیگه نونش را داده و برای مکن و شما و دیگری چی مهمه ؟ مهم اینه که سهم بخریم و سود کنیم . پالایشگاه بندر عباس مگر ارث پدریمون است که روش تعصب به خرج بدیم ؟
ارزش بازاری هم مهم است . فقط قیمت و پی بر ای حرف اول را نمیزند . میزان ریزش هم میاد وسط درکامنت قبلی عرض کردم سهمی که ریزش زیاد پیدا میکنه اگر بازم هیجانی پول بیفته توش جا داره برای رشد
به هر حال بازار مالی است و هیجانات و داستان های خاص خودش که مثنوی هفتاد من است
بازار خودرو نیست که بگیم این خودرو اینقدر می ارزه و اون یکی اونقدر و مقایسه ها درست باشد
در بیشتر موارد مقایسه ها در بازار های مالی بخصوص بازار قمار گونه ایران ره به جائی نمیبرند
درود و ارادت
جواب را خودتون دادید
بازار مالی وقتی هیجانی شود روند و جائی که پولت را بیشتر میکنه میشناسه . طبیعی هم هست شما جائی و موردی را انتخاب کنی که بتونی زودتر به افزایش سرمایه ات برسی . هر سهامداری وقتی سهمی از شرکتی میخره اگر طلای ناب هم بخره که حتی 3 دانگ سندش هم به نام باباش باشه و بهترین پی بر ای و بهترین شرایط ایده ال در شرکت باشد ولی رشد نداشته باشه و بهش سود نرسونه عاقبت با خودش حسرت میخروه ای باباااااااااا کاش اینو نخریده بودم و این کاملا طبیعی است
شما یه میوه فروش را در نظر بگیرید . اگر لاکچری ترین میوه ها با بهترین خاصیت ها را بیاره ولی به دلیل قیمت بالاش در فلان شهر یا فلان محله فروش خوب نداشته باشه ، به نظر شما چه میکنه ؟ ایا با خودش میگه من موز و توت فرنگی و اناناس میارم و به به چه میوه هائی ؟ خیر . به سودش نگاه میکنه که اگر لاکچری ها طالب نداشته باشند قیدشون را میزنه و همون نارنگی پلاسیده را که بیشتر میخرند میاره و خوب هم میفروشه . سود مهم است و افزودن پول
طلا فروشی که کمیاب ترین جواهرات تو دست و بالش باشه ایا در شهری و محله ای که قدرت خرید نیست و سودی توش نیست مغازه میزنه ؟ خیر
خیلی عذر میخوام جسارت نباشه فقط مثال است میزنم ، اگر قرار باشد بین لاکچری ترین جواهر نایاب و عنبر نسای الاغ انتخابی برای خرید فروش داشته باشیم چه چیزی برای ما مهم است ؟ مهم اینه که جواهر نایاب بخری چند میتونی بفروشی و عنبر نسا چند و داغ بودن بازار این دو مورد در چه حد است ؟ اگر ببینی بازار عنبر نسا داغ شده و بهتر جواب میده میری سراغ اون نه جواهر و این کاملا طبیعی است
پی بر ای و سایر موارد برای سرمایه گزاری بلند مدت است که زیان نزند و تقریبا دونسته به شما سود برسونه کما اینکه بنیادی های بزرگ چنین کردند
شبندر از تابستان سال گذشته تا الان سوبله شده خب مشخصه این دیگه نونش را داده و برای مکن و شما و دیگری چی مهمه ؟ مهم اینه که سهم بخریم و سود کنیم . پالایشگاه بندر عباس مگر ارث پدریمون است که روش تعصب به خرج بدیم ؟
ارزش بازاری هم مهم است . فقط قیمت و پی بر ای حرف اول را نمیزند . میزان ریزش هم میاد وسط درکامنت قبلی عرض کردم سهمی که ریزش زیاد پیدا میکنه اگر بازم هیجانی پول بیفته توش جا داره برای رشد
به هر حال بازار مالی است و هیجانات و داستان های خاص خودش که مثنوی هفتاد من است
بازار خودرو نیست که بگیم این خودرو اینقدر می ارزه و اون یکی اونقدر و مقایسه ها درست باشد
در بیشتر موارد مقایسه ها در بازار های مالی بخصوص بازار قمار گونه ایران ره به جائی نمیبرند
نظر