کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شیرینی این بازار به همین دیونه خونه بودنشه:D فقط به یه نمونه کوچیک اشاره میکنم ... افرا 4 روزه 28 درصد قیمتش ریخته!یک ماه بیشتر طول کشید که این 28 درصد رو بیاره بالا و حالا مثل سرسره عمودی 4 روزه برگشت سر جاش حالا ملت هی بیان تورم 50 درصدی و دلار 45 هزار تومانی رو ملاک تصمیماتشون در این بازار قرار دهند واقعآ مسخره است... نظر شخصی
درود خوشحالم شما را باز می بینم
نمادهای کوچک تا وقتی شاخص اومد رو 1500 یه جهش داشتند و با شاخص 1600 که یک ماهی تقریبا حفظ شد رشد خوبی کردند همانطور که پیش بینی میشد
ولی همانطور که رشد خوبی میکنند ، به محض احساس ریزش در شاخص و بازار ، به همان نسبت هم در ریزش پیش دستی میکنند
الان بسیازی از این دست نمادها بازم رفتند به قیمتهای زیر شاخص 1500 . بخصوص اونائی که حرف چندانی در بنیاد و سودسازی ندارند
الان اینطور نمادها وارد روند فرسایشی و زمانی میشوند و تا وقتی چند نماد شاخص ساز صف خرید نشوند و اعتماد برنگردد این نمادها بد معامله میشوند و برگشت ندارند
فعلا فقط وشهر دارم وویسا،،و۶۰درصد نقد منتظر بازگشایی اواپارس هستم که باصف فروش صبح برا افشا الف بست وساعت ده به بعد بغز میشه واگ حقوقی بااین صف فروش که بست رو محدوده ۲۲۰بازکنه کل نقدینگی رااواپارس خواهم خرید
ثامان عالی نوسان داد دم معرفی کنندش گرم
مونده بودم از صف بین آباد .ثامان ثامان برداشتیم عالی بود
ولانا 10%شرکت امروزمعامله شد
آبادا نزدیک یرب یر توبازگشایی خارج شدیم
آباد اول تایم بازار خروج زدیم
فمراد هم این دوروز حجم مبنا پر کرد
ولی امان از فاذر
سبدمون شد امروزفاذر فمراد ولانا ثامان وبیمه به ترتیب حجمی
ریسک پذیر ها میتونند کهمدا برای شرکت در افزایش سرمایه 160% وارد شوند هر چند ریسک خیلیییی پائین است . امروز میبنده و ترس از روند بازار باعث شد صف خرید نشود
بازگشائی 415 تومان است با قیمت فعلی پایانی و قطعا میتونه چند مثبت ثبت کند چون از کمتر رشد کرده های بازار هم هست و سقف قبلیش با شاخص 1600 اردیبهشت 1350 بوده . بنیاد خوبی هم داره
من 200 هزار سهم دیگر 1033 اضافه کردم و با 400 هزار سهم میرم مجمع . نمیدونم این دیگه کی بود این قیمت فروخت /:.negaran.:/
ریسک پذیر ها میتونند کهمدا برای شرکت در افزایش سرمایه 160% وارد شوند هر چند ریسک خیلیییی پائین است . امروز میبنده و ترس از روند بازار باعث شد صف خرید نشود
بازگشائی 415 تومان است با قیمت فعلی پایانی و قطعا میتونه چند مثبت ثبت کند چون از کمتر رشد کرده های بازار هم هست و سقف قبلیش با شاخص 1600 اردیبهشت 1350 بوده . بنیاد خوبی هم داره
من 200 هزار سهم دیگر 1033 اضافه کردم و با 400 هزار سهم میرم مجمع . نمیدونم این دیگه کی بود این قیمت فروخت /:.negaran.:/
بررسی با دوستان
درود بر شما
ما هم به تقلید از شما 100 هزارتایی خریدیم .
نظر