کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با شایعات و اخبار و احادیث بازار خرید و فروش نکنید! در غیر اینصورت کلاه تان پس معرکه است... فقط و فقط روی قیمتها متمرکز شوید با شایعات و اخبار براحتی همه رو فریب میدهند... نظر شخصی
طبق شایعات و اخبار و احادیث که خرید و فروش نکنیم.اخبار همگی سوخته شده بدست ما می رسند.طبق گفته رییس جمهور و حمایت های وزرا و مسوولین هم وارد بازار نشیم.فریب حقوقی ها در صف خرید و فروش را هم نخوریم.تکنیکال هم که هر مدلی پیش رفتیم،دوباره افتادیم تو سرسره نزولی.هر مدلی هم اتفاق بیفتد،اساتید پول دوست،الگویی جدید کشف میکنند و میگویند باید بیشتر آموزش ببینید و برای آموزش تخصصی، پول بیشتر طلب می کنند.دنباله رو حرف کانالهای مجازی و سیگنال های خرید و فروش هم نباشیم.رانت هم که نصیب عموم نمی شود.لابد می فرمایید فقط و فقط طبق استراتژی خودمان عمل کنیم؟کدام استراتژی!؟این استراتژی چیزی غیر از علم غیب نمی تواند باشد.
طبق شواهد موجود از رفتار بازار طی۳گذشته،جهت خرید و فروش در بورس تهران فقط در یک صورت موافقید. باید با فرشتگان مقرب پروردگار ارتباطی به صورت وحی داشته باشیم و سیگنال ورود و خروج را به صورت وحی از جانب پروردگار یکتا دریافت کرده و مطابق آن عمل کنیم،تا زیان نکنیم.
کلا یک و 600 جمع آوری شده که 60 درصدش هم حقوقی ها دادند ...
جالب نیست
یکی باید ب داد بورسی جماعت برسه ک جز مظلومترین افراد جامعه هستیم . جایی ک هزاری هم بریزه کسی براش مهم نیست
سرمایه های ملت رفته و اتفاقا خیلی ها نیازمند کمک !!!
در انتظار خرید خگستر تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید شستا تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید شفارس تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید گدنا تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید پتایر تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید آپ تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید وپاسار تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید اخابر تو قیمت آستانه پایین چند تومنی بالاتر
در انتظار خرید غزر تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید کاسپین تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید خگستر تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید شستا تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید شفارس تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید گدنا تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید پتایر تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید آپ تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید وپاسار تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید اخابر تو قیمت آستانه پایین چند تومنی بالاتر
در انتظار خرید غزر تو قیمت آستانه پایین
در انتظار خرید کاسپین تو قیمت آستانه پایین
درود استانه پائین خیلی از اینا که منتظرش هستید با شاخص زیر 1500 امکان پذیر است که بسیار بعید میدونم شاخص زیر 1500 در روزها و ماه های اینده برود با دلار 45 تومانی !!!
این بار ریزش لالیگائی نیست مگر اینکه اتفاق غیر منتظره سیاسی امنیتی بیفته
همین الان هم بسیاری از نمادها با شاخص زیر 1500 که 2 ماه قبل بود در حال معامله اند
ز سهمهایی که در انتظار خریدشون نشسته بودم کاسپین صف خرید بست اخابر و غزر هم رنج مثبت واسشون کشیدند! بخشکی شانس/:.negaran.:/
خوبها با تلنگری برمیگردند
برای بسیاری از نمادها این منفی ها اصلا منطقی نیست و با جو بازار اینطور منفی های بی رحمانه تحمیلی میخورند
انبوهی نماد در حال حاضر با شاخص 1400 تا 1450 معامله میشوند که این رقم برای 60 تا 70 روز قبل بود
از قدیم گفتن سنگ مفت و گنجشک مفت/.:biggrinsmiley.:/ بنده همیشه دستورهای خرید و فروشم رو از شب قبلش یادداشت کرده و اول وقت و قبل از شروع بازار وارد سیستم میکنم بلاخره از هر 10تا دستور خریدم اگه یه دونه اش به هدف بخوره! راضیم
شاخص کل هم دیر یا زود به محدوده 1500000واحد و حتی زیر آن خواهد رسید البته من نظرم اینه و شاید زیادی بدبین هستم! تا نظر شما چی باشه! البته شاخص کل این روزها کم کم میاد پایین اما قیمت خیلی از سهمها 7درصد 7 درصد تنزل میکنه این نشون میده که بازارگردانان بازار خیلی عجله دارند واسه ورود مجدد و تکمیل خریدهاشون و شروع یه بازی دیگه و با کد به کد کردن هر روز این بازی کثیف رو راه میندازن تا حد ضررها رو واسه همه اهالی بازار فعال کنند اما قیمتها خود گویای همه چیز هستش و با این یک مورد زیاد نمیتوانند همه رو فریب بدهند ... نظر شخصی
درود استانه پائین خیلی از اینا که منتظرش هستید با شاخص زیر 1500 امکان پذیر است که بسیار بعید میدونم شاخص زیر 1500 در روزها و ماه های اینده برود با دلار 45 تومانی !!!
این بار ریزش لالیگائی نیست مگر اینکه اتفاق غیر منتظره سیاسی امنیتی بیفته
همین الان هم بسیاری از نمادها با شاخص زیر 1500 که 2 ماه قبل بود در حال معامله اند
از قدیم گفتن سنگ مفت و گنجشک مفت/.:biggrinsmiley.:/ بنده همیشه دستورهای خرید و فروشم رو از شب قبلش یادداشت کرده و اول وقت و قبل از شروع بازار وارد سیستم میکنم بلاخره از هر 10تا دستور خریدم اگه یه دونه اش به هدف بخوره! راضیم
شاخص کل هم دیر یا زود به محدوده 1500000واحد و حتی زیر آن خواهد رسید البته من نظرم اینه و شاید زیادی بدبین هستم! تا نظر شما چی باشه! البته شاخص کل این روزها کم کم میاد پایین اما قیمت خیلی از سهمها 7درصد 7 درصد تنزل میکنه این نشون میده که بازارگردانان بازار خیلی عجله دارند واسه ورود مجدد و تکمیل خریدهاشون و شروع یه بازی دیگه و با کد به کد کردن هر روز این بازی کثیف رو راه میندازن تا حد ضررها رو واسه همه اهالی بازار فعال کنند اما قیمتها خود گویای همه چیز هستش و با این یک مورد زیاد نمیتوانند همه رو فریب بدهند ... نظر شخصی
بله سنگ مفت به قول شما
من بعید میدونم شاخص زیر 1500 بیاد
تنها ریسک بزرگ بازار همین خودرو لعنتی است که باید دید تا کجا میخواد بازی در بیاره و شاید این مورد به زور هم شده بازار را هل بده پائین که امکانش هست ، خودرو حتی بیاد رو همون 250 و 260 که اردیبهشت با شاخص 1600 بود راه دوری نرفته ، در غیر اینصورت مابقی شاخص سازها دیگه جای ریزش ندارند و حتی با منفی شدن بیشتر خودرو بازار باید راهش را جدا کنه . سوختن به پای خودرو فقط در این بازار بی در و پیکر و گله ای و بی منطق اتفاق می افته ، بورس سالم نباید اینطور باشه
به نظرم این بازی ریزش دستوری همانطور که چند روز پیش اشاره کردم تا اواخر بهمن و یا حتی تا اوایل اسفند میتونه ادامه دار باشه! پس اگه هر روز در ظاهر یه علامت کوچپک برگشت قیمتها مانند امروز رو مشاهده کردیم!یهو هول نشیم بپریم تو قیمتهای مثبت بخریم! این جور مواقع باید هیجاناتمون رو کنترل کنیم و هرگز در مثبتها خرید نکنیم و صبر پیشه کنیم ... نظر شخصی
بله بنده به شخصه یقین دارم که خودرو لیدر بازار هستش اما بازارگردانان اصلی بازار گاهآ شده بدون حضور خودرو و با چند نماد شاخص ساز دیگر مانند اخابر _ شپدیس و فولاد و گروه پالایشی بازار رو حرکت بدن بنابراین ما بایست آماده وقوع هر گونه اتفاق غیر مترقبه ای توی این بازار باشیم... توی این بازار دستوری و غیر قابل پیشبینی باید هر لحظه منتظر هر پیامدی باشیم ... نظر شخصی
بله سنگ مفت به قول شما
من بعید میدونم شاخص زیر 1500 بیاد
تنها ریسک بزرگ بازار همین خودرو لعنتی است که باید دید تا کجا میخواد بازی در بیاره و شاید این مورد به زور هم شده بازار را هل بده پائین که امکانش هست ، خودرو حتی بیاد رو همون 250 و 260 که اردیبهشت با شاخص 1600 بود راه دوری نرفته ، در غیر اینصورت مابقی شاخص سازها دیگه جای ریزش ندارند و حتی با منفی شدن بیشتر خودرو بازار باید راهش را جدا کنه . سوختن به پای خودرو فقط در این بازار بی در و پیکر و گله ای و بی منطق اتفاق می افته ، بورس سالم نباید اینطور باشه
نظر