امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
_ فروش قمرو تو قیمت آستانه بالا و خروج کامل از آن
_ فروش وپاسار تو قیمت مچینگ بازگشائی امروز 532 تومان و خروج کامل از آن
_ خرید صندوق کمند مرحله دوم خرید
نظر
-
امروز هم از سهام هم از صندوقها خروج پول سنگینی داشتیم
معنی خاصی نمیده؟
نظر
-
-
در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Postخرید سرچشمه
نظر
-
امروزم هنوز کار خاصی نداریم که بکنیم
ولی امروز از اینکه بازار مطابق انتظارم نبود...تعجب کردم :D
تعجب کردن هم واسه خودش یه کاره دیگه :D
-------------------------
دلار زیادی هیجانی رفت تو کار اصلاح ! به نظرم با همین فرمون بره کوتاه مدت قبل سال فرصت خریدهای خوبی در دلاری ها پیش میاد
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
-
نمودارها ممکنه ما رو فریب دهند! اما اندیکاتورها همیشه با ما صادق هستند علی الخصوص اندیکاتورهای پیشرو...
دو اندیکاتور مهم RSI و MFI در نمودار شاخص کل واگرائی منفیشان کاملآ مشهوده و احتمال وقوع یک اصلاح حداقل یک ماهه جدی به نظر میاد! البته نه این چند روز آخر سال احتمالآ در فروردین ماه میتونه اتفاق بیفته هر مثبت این روزهای پایانی سال به عقیده بنده فرصت فروش هستش ... نظر کاملآ شخصی
نظر
-
در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Postاین شرکت چند طرح توسعه مشترک با شرکت ملی صنایع مس ایران (فملی) در حال انجام دارد و سود انباشته شرکت، صرف اجرای این پروژهها میشود. این پروژهها، پروژههای سنگینی هستند که دو تا سهسال آینده به بهرهبرداری خواهند رسید. در نتیجه بعد از بهرهبرداری، تاثیر قابل ملاحظهای بر رشد سودآوری «سرچشمه» خواهند داشت. علت اینکه «سرچشمه» مالک ۱۰درصد آرین ماهتابگستر بوده، این است که قصد ورود به بازار سرمایه را دارد و ورود آرین ماهتابگستر به بازار سرمایه، اثر بسیارمثبتی بر NAV «سرچشمه» خواهد داشت
نظر
نظر