کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مهران جان من هنوز دارمش
امروز کسعدی رو برداشتم.شما نمیخوای زودتر بیای؟
بابا بیا یک حالی به کسعدی بده.
طعم صبر رو برای دوستان و بینندگان عزیز توضیح بده خیلی شیرینه نه؟؟:d
رضا جان چه حالی بهش بدم مگه من=)) آقا شرمنده زیادی شوخی کردیم..... آقا رضا نمیشود کچینی و کساوه منفی باشند و کسعدی مثبت...من چون حجم دارم برمیدارم کچینی و کساوه رو زودتر دارم برمیدارم اگه تعداد کم میخواستم کمی صبر میکردم تا حرکت دوباره گروه شروع بشه...ماشا الله این گروه فروشنده زیاد داره اما دارم نشونه هایی از تحرک رو میبینم...در هر صورت با یکبار دیگر اعتراف کردن به اینکه در خرید پله اول کچینی رکب خوردم همچنان خریدار کساوه و کچینی و فردا کسعدی هستم....دوستان بازار داره به دقایق پایانی نزدیک میشه تو نیم ساعت آخر حتما میشه پایین خرید انجام داد...عجله جایز نیست....
طعم صبر رو برای دوستان و بینندگان عزیز توضیح بده خیلی شیرینه نه؟؟:d
رضا جان چه حالی بهش بدم مگه من=)) آقا شرمنده زیادی شوخی کردیم..... آقا رضا نمیشود کچینی و کساوه منفی باشند و کسعدی مثبت...من چون حجم دارم برمیدارم کچینی و کساوه رو زودتر دارم برمیدارم اگه تعداد کم میخواستم کمی صبر میکردم تا حرکت دوباره گروه شروع بشه...ماشا الله این گروه فروشنده زیاد داره اما دارم نشونه هایی از تحرک رو میبینم...در هر صورت با یکبار دیگر اعتراف کردن به اینکه در خرید پله اول کچینی رکب خوردم همچنان خریدار کساوه و کچینی و فردا کسعدی هستم....دوستان بازار داره به دقایق پایانی نزدیک میشه تو نیم ساعت آخر حتما میشه پایین خرید انجام داد...عجله جایز نیست....
مهران جان
از اینهمه صداقت و یکرنگی شما در بیان مطالب و سودرسانی به سهامداران کمال تشکر رو دارم.
دوست داریم
سینا جان شما تو سر ما هم بزنی ما تشکر میکنیم:D چرا وقتی خرید به این خوبی داشتین تشکر نزنم...8 هزار تا هم من برداشتم...اینم رفت تو لیست گل پسرای فردا....:x
نظر