کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ماشالا
حاجی از تالار انهدامی ثقفی قرار بود این دوچرحه ات بدی ملا یه دور انقلاب بزنیمlaughingsmiley
یادت باشه هنوز ندادی
ممسنی هم الان وقت خریدش نیست
پالایشی ها هنوز پایین تر میدن
اینم گفتم چون رفیقیم
قراره یه دور بدی بزنیم/.:biggrinsmiley.:/
چاکریم
خپویش یک گزارش الف داشته و به نظرم سود امسالش حول و حوش 200 تومن بشه
بر اساس توافق صورت گرفته با مشتری به جهت افزایش بهای نهاده های تولید ، مجوز افزایش نرخ گروه محصولات انواع سنسور ، پدال گاز ، دریچه گاز ، سیستم الکترونیکی خودرو ، مجموعه انژکتور، مجموعه نودها،نمایشگر هشداردهنده و دیجیتالی خودرو ، و ... به میزان 17% صورت پذیرفته است . لیکن معادل 5.110.581 میلیون ریال به مبلغ فروش آخرین گزارش عملکرد فروش ارسالی منتشره در تارنمای کدال افزوده خواهد شد که آثار ناشی از آن بالغ بر 650 میلیارد ریال پیش بینی می گردد که به مبلغ پیش بینی درآمد سال مالی منتهی به 29/12/1401 اضافه خواهد شد.شایان ذکر است هرگونه تغییر قابل ملاحظه در برآوردها مجددا خدمت سهامداران محترم گزارش خواهد گردید.
ماشالا
حاجی از تالار انهدامی ثقفی قرار بود این دوچرحه ات بدی ملا یه دور انقلاب بزنیمlaughingsmiley
یادت باشه هنوز ندادی ممسنی هم الان وقت خریدش نیست
پالایشی ها هنوز پایین تر میدن
اینم گفتم چون رفیقیم
قراره یه دور بدی بزنیم/.:biggrinsmiley.:/
چاکریم
چاکر جان کافی
داداش ما هم سلولی بودیم
یادته
ملا همون موشه بودم اقای جیلی
داداش تو اینجا چیکار میکنی
تو که قدیس خدایی
درد ومرض شفا میدی