کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پتایر پارسال اینموقع چند بوده ۲۰۰
الان چنده ۳۰۰
تو یکسال گذشته آیا حباب داشته
خب سال ۹۹ قیمتش چند بوده حدود۲۰هزار
با توجه به افزایش سرمایه که داشته الان حدود ۱۰هزار هست
بنده خدا سهم سال ۹۹ ۲۰ هزار بوده سه سال تورم داشتیم الان ۱۰ هزار هست
این کجاش حبابه
اگرم من خنگم توضیح واضح عددی بده تا منم بفهمم که حباب به چی میگن
۲۰ هزار سال ۹۹ بخاطر جو سنگین و هوچی بازی های ناشی از مواردی بود که تجدید ارزیابی داشتند و در اون مقطع برای پتایر بالا بود
الان هم تعدیل شده اش ۱۰ هزار نیست . حدود ۱۴ هزار است
ضمن اینکه در ۶ ماه گذشته سوبله شده و رشد کمی نیست
از ابتدای سال جاری تا چند روز قبل هم بیش از دوبل شده
بازه ۱۵ ساله اش از ۸۷ تا کنون هم اگر بگم چند برابر است مختون سوت میکشه . ۵۵۰ برابر شده . دیگه بلند مدت این یکی را خدائی با ملک و خودرو مقایسه نکنیم که ستم است
با انصاف باید برخورد کنیم . توقع بیش از این بالاست . دیگه چه انتظاری بیش از این جایز است ؟
همچنان دیدگاه من در این بورس گل و بلبل همان دیدگاه ۶ ماه قبل من در اوج روزهای منفی و بدبینی خیلی از افراد است بورس بهترین بیزینس است منتها با مدیریت و تنوع پرتفوی مالی و منطقی کردن انتظارات از بورس
استارت بورس چند ماه قبل زمانی خورد که کمتر کسی انتظارش رو داشت و استارت افول بورس نیز زمانی خواهد خورد که باز هم کمتر کسی قصر در خواهد رفت.
همچنان نهایتا ۵۰ درصد سرمایه رو در بورس خواهم داشت و نه در روزهای منفی آیه یاس می خوانم و نه در روزهای مثبت سرنا رو از سر گشادش می زنم و تارگت های پیک نیکی برای آن تعیین می کنم
نظر