کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پتایر پارسال اینموقع چند بوده 200
الان چنده 300
تو یکسال گذشته آیا حباب داشته
خب سال 99 قیمتش چند بوده حدود20هزار
با توجه به افزایش سرمایه که داشته الان حدود 10هزار هست
بنده خدا سهم سال 99 20 هزار بوده سه سال تورم داشتیم الان 10 هزار هست
این کجاش حبابه
اگرم من خنگم توضیح واضح عددی بده تا منم بفهمم که حباب به چی میگن
20 هزار سال 99 بخاطر جو سنگین و هوچی بازی های ناشی از مواردی بود که تجدید ارزیابی داشتند و در اون مقطع برای پتایر بالا بود
الان هم تعدیل شده اش 10 هزار نیست . حدود 14 هزار است
ضمن اینکه در 6 ماه گذشته سوبله شده و رشد کمی نیست
از ابتدای سال جاری تا چند روز قبل هم بیش از دوبل شده
بازه 15 ساله اش از 87 تا کنون هم اگر بگم چند برابر است مختون سوت میکشه . 550 برابر شده . دیگه بلند مدت این یکی را خدائی با ملک و خودرو مقایسه نکنیم که ستم است
با انصاف باید برخورد کنیم . توقع بیش از این بالاست . دیگه چه انتظاری بیش از این جایز است ؟
همچنان دیدگاه من در این بورس گل و بلبل همان دیدگاه ۶ ماه قبل من در اوج روزهای منفی و بدبینی خیلی از افراد است بورس بهترین بیزینس است منتها با مدیریت و تنوع پرتفوی مالی و منطقی کردن انتظارات از بورس
استارت بورس چند ماه قبل زمانی خورد که کمتر کسی انتظارش رو داشت و استارت افول بورس نیز زمانی خواهد خورد که باز هم کمتر کسی قصر در خواهد رفت.
همچنان نهایتا ۵۰ درصد سرمایه رو در بورس خواهم داشت و نه در روزهای منفی آیه یاس می خوانم و نه در روزهای مثبت سرنا رو از سر گشادش می زنم و تارگت های پیک نیکی برای آن تعیین می کنم
نظر