کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
دیروز فروش دبالک و کغدیر به صف خرید ( به ترتیب 118% دوره معاملاتی 340 روز و 17.96% 20 روز)
امروز خرید وکغدیر در 31050
خرید خزر در 678 انتظار رشد تا حوالی 1000 تومن
به لطف حقوقی حق زنجان امروز 800 هزار تا دیگه رسید به ما
بی هدف و نا امید زده بودم اول وقت به صف و حقوقی داد . چون قفل و بدون فروشنده بود
اگر میدونستم حقوقی چنین بخششی دارد بیشتر زده بودم /:.negaran.:/
درود
به نظر همانطور که دیروز هم گفتم 2500 منطقه ای است که گیج میزنه برای تثبیت و عبورش و باعث احتیاط میشه . شاخص 550 هزار واحد از ابتدای سال اومده بالا و این رقم کمی نیست
دیگه خرید بخصوص در نمادهائی که ممکنه کم جون نشون بدهند ریسکی است فعلا تا ببینیم بعد چی میشه
اقا معذرت میخوام از این نظر خودروئی ها برگشتند
بازار ریسکی نداره به نظر و تا 2650 - 2700 یه کله رفتنی است
البته 2550 هم مهم است که رد بشه
امید عزیز کل بازار که 7 درصدی و مثبت کامل نیست . همون 3 درصد هم روی چشم باید گذاشت فعلا چون در هیچ بازار دیگری خبری نیست و این فرصت ها در این بازار هم همیشگی نیست
یاد روزهائی که ماه ها میگذشت و ریالی توش در نمی اومد هم باید بود
آشیخ غدیس
پاک دست ماشالا
خیلی شلی
برو بالا
ملا ریش گرو گذاشته
7 تا 7 تا میده
مثل ولصنم
مثل ول بهمن
مثل درهاور
حالا نوبت غدیسه
برو بالا 7
ای جانمممممممممممممم
امید عزیز کل بازار که 7 درصدی و مثبت کامل نیست . همون 3 درصد هم روی چشم باید گذاشت فعلا چون در هیچ بازار دیگری خبری نیست و این فرصت ها در این بازار هم همیشگی نیست
یاد روزهائی که ماه ها میگذشت و ریالی توش در نمی اومد هم باید بود
سلام..بله میدونم ...منباب مزاح گفتم وگرنه ناشکر نیستم !!!حالا درسته ضعف حافظه داریم ولی نه در اون حد که دو سال گذشته روفراموش کرده باشیم ..!!برا همینم جرات ریسک ورود پول بیشتر و احیانا تبدیل دیگه دارایی ها به سهم رو نداریم ...دیگه برا جبران این ریسک ها فرصتی نداریم ..همین که شب رو راحت تر می خوابیم و دچار حملات اظطرابی نمیشیم خودش کلی ارزش داره
نظر