کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام عزیزان یه سوال داشتم من میخاسم اپال و اسیاتک رو بخرم از لحاظ تکنیکالی اما با توجه به رشد اکثر سهمها از ابان سال پیش اما این دوسهم و بعضی از این دست سهمها از رشد بازار جاموندن و قیمتشون الان تقریبا همون قیمت سال قبلشون تو این ماهه اینجور سهمها چه گیر و گوری دارن که بازار طرفشون نرفته ممنون از هر عزیزی که راهنمایی نماید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دوست عزیز. به نظرم خیلی محافظه کارانه خرید کرده اید. حداقل 50 درصد پورتفو را به سهام اختصاص دهید. بعد از تعطیلات و حداکثر از هفته بعد یک رشد شارپ توی بازار برای آخر خرداد و تیرماه داریم تا رسیدن شاخص به نزدیکی 3 میلیون . فکر کنم سه شنبه و چهارشنبه اخرین فرصت خرید برای اکثر سهام بازار باشد.
با تشکر از تذکر شما باید عرض کنم که بنده هیچ عجله ای برای خرید و یا احینآ فروش در این بازار رو ندارم چون سالهاست در این بازار زندگی میکنم اگه رشد شارپ کرد که چه بهتر با پول بیشتری ورود خواهم کرد و از این بازارمنتفع خواهم شد و اگه نزول کرد! باز برای بنده چیزی تغییر نکرده و به خریدهای مرحله و صبورانه خودم ادامه خواهم داد تا بلاخره بازار اصلاحش تموم بشه و برگرده در هر دو حالت بنده در این بازار همیشه هستم و خواهم ماند
دوست عزیز. به نظرم خیلی محافظه کارانه خرید کرده اید. حداقل 50 درصد پورتفو را به سهام اختصاص دهید. بعد از تعطیلات و حداکثر از هفته بعد یک رشد شارپ توی بازار برای آخر خرداد و تیرماه داریم تا رسیدن شاخص به نزدیکی 3 میلیون . فکر کنم سه شنبه و چهارشنبه اخرین فرصت خرید برای اکثر سهام بازار باشد.
درود دوست خوب
جسارت نباشه یکی ندونه فکر میکنه شاه کلید بورس تهران و روند معاملاتش دربست در اختیار شماست
یه سری 20 خرداد را پایان اصلاح در نظر گرفتند و فکر میکنم شما هم بر همین اساس میگید
منم بدم نمیاد رشد چشمگیر در پیش باشد ولی اون 20 خرداد و هفته دیگه شما را نمیدونم بر چه اساسی و چه منطقی باید هضم کرد . اخه رو چه حسابی چیزی که هیچیش دست من و شما و دیگری نیست باید اینطور محکم نظر بدیم
حتی اگر این بازار دست شما یا منم بود نمیشد اینطور نظر داد
طبق معمول ایرانی ها که میکن حالا تا هفته بعد ببینیم زنده ایم یا نه و ببینیم چی میشه و ... یه شک و احتمالی تو حرف می اوردیم چه برسد به بازاری که سر سوزنی ما در اون دخیل نیستیم
نظر