کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ملا
خوب غش غش میخندی/:.yead.:/
تو نخندی کی بخنده
نقد کردی
هم رو انداختی توچاه
سهمات که 20-30تا منفی اند
باز رکب خوردیم
توهم به همه بخند/:.yead.:/
چاکر اشیخ ملا شاخص خان خان خانان
خدا سر شاهده
فول فولم
اونا قرمساقی که گفت تو غدیس و ثالوند پول هوش دار رفته توش لعنت کنه
خودمم هم 30 درصد ضررم اندازه همه پرتفوی تو تو ضررم
این اواتارت چیه حاجی
قبلا دو تا استکان چایی بود میخوردیم
این چه تلسمه
چاکریم
چاکر اشیخ ملا شاخص خان خان خانان
خدا سر شاهده
فول فولم
اونا قرمساقی که گفت تو غدیس و ثالوند پول هوش دار رفته توش لعنت کنه
خودمم هم 30 درصد ضررم اندازه همه پرتفوی تو تو ضررم
این اواتارت چیه حاجی
قبلا دو تا استکان چایی بود میخوردیم
این چه تلسمه
چاکریم
مگه خودِ قرمساقت نبودی که میگفتی پول باهوش رفته تو ثالوند و غدیس و یه چند تا سهم دیگه؟! یا من اشتباه میکنم و اون قرمساق تو نبودی؟! درست یادم نیست ملا ابرام خان!
مگه خودِ قرمساقت نبودی که میگفتی پول باهوش رفته تو ثالوند و غدیس و یه چند تا سهم دیگه؟! یا من اشتباه میکنم و اون قرمساق تو نبودی؟! درست یادم نیست ملا ابرام خان!
چاکر شیر گورخر پلنگ ببر
مردک تو دیگه چه جانوری هستی
صد تا حیوون شدی زبون هم نمی فهمی
ملا ابرام مگه شیر از گوش خورده
یا علم غیب داره
6 کلاس اکابر خونده تا وسطای درس حسنک کجایی اونجا که گاوه گفت ماما....../:.yead.:/
یه قرمساقی سیگنال داد بما غدیس و ثالوند
پول هوشدار رفته توش
ما هم خودمون خریدیم
بعدم جار زدیم همه جا
گفتیم دستمون خیر باشه
یه مومن مچد ندیده پهلومون نون بخوره
دیگه نمیدونستیم بی شرفا کل بازارو به خاطر زیان ارابه مرگ
که نون دون حاجیتون هست به
خاک و خون میکشن
سگ تو روح ارواح سرگردنشون با این
مملکت دارینوشون
با این بازار دایشون
یه مش میش گذاشته بودن تو بورس
حال روزتون بهتر بود
یه مشت دزد سرگردنه
با مدرک دکترا حاجی صادق شدن کارگزار بوس
شدن حقوقی شرکتها
شدن مدیرعامل و هیات مدیره
سگ تو روح بی شریفشون
والا
حالا هم چاره نیست باید صبر کنم که مرده خودرو ساززا
دفن کنن
هفته و 40ام هم بگیرن
بلکه کل بازار بگذارن بالا بره
اگه ولش کنن
غدیس ثالوند گدنا واذر سهمای 7تایی اند
سه سوته جبران میکنه
کاربرا سایت بورسی این 10 دوازده میلیون
دل بگیرید
یه چیزی نذر ملا /:.yead.:/کنید
بلکه این گره
کور بازار بوس به حق 13 تن ال مسیح باز بشه
یه سوال دارم از مدیریت سایت: چرا وقتی میخوایم پستی را گزارش کنیم، تو صفحه نوشتن گزارش و بعد از نوشتن متن گزارش، وفتی دکمه "ارسال گزارش" را میزنیم، یه زمان خیلی خیلی زیادی طول میکشه و هیچ اتفاقی نمی افته؟! من واقعا متوجه نمیشم که آیا گزارش ارسال شده یا نه! میتونید بگید مشکل از کجاست؟
سهامدار عمده عالیس امروز آخرین دسته رو فرو کرد و سپس صف فروش! چه پولی به جیب زد! رانت و نفوذ چه ها که نمیکنه
درود و ارادت . لطف دارید سراغ گرفتید
واقعا همینطور است
545 میلیارد پول حقیقی که در این بازار کم رمق ، رقم کمی نیست در عالیس 3 روز پیش حروم شد و قفل شد /:.negaran.:/
بازار امروز فعلآ یه بازار کم تحرک و بی جون هستش و متاسفانه نه میشه تو قیمتهای کف خرید کرد! و نه نیشه تو قیمتهای سقف فروش زد! ت ببینیم بعد از نیمه دوم چطور خواهد شد!
برکت امروز میبنده برای افزایش سرمایه 140% ولی از اورده . همه فراری هستند بخاطر بازی حق تقدم
چقدر تشت رسوائی این افزایش سرمایه از اورده نقدی در کازینوی تهران افتاده از بام
حق هم دارند
بهت حق تقدم میده که 15 تا 20% زیر سهم قیمت میخوره و بازی های بعدیش در حراج و ماه ها سرکاری
در حالی که افزایش سرمایه از اورده وقتی سهامدار پول تزریق میکنه به شرکت باید بهره اش را ببره ولی کازینوی تهران برعکس است . پولت را میریزه تو شرکت و بعد هم جیبت را میزنه
اورده ها که باید بیشتر در چشم باشد حقیر است ، ولی انباشته و تجدید طرفدار بیشتری دارد
مطلب عمومی است . توصیه به خرید فروش نیست
نظر