کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سپهبد جان کافی
ایشالا حال ابوی گرامی خوب و سرحال شدند
کاری داشتی ملا دربست در اختیاره
دنیایی نیست
سهام هم ولشون کن
سلامتی ثروت است
پول در میاریم برای سلامتی
نه سلامتی خطر بندازیم که داریم پول در میاریم
بی صاحاب شه
_ خرید زپارس تو قیمت آستانه پایین دو تومان بالاتر مرحله اول خرید
واقعا خسته نباشید از این حجم و دفعات فراوان در خرید (و احتمالا فروش) سهام! سهامهاتون هم بسیار متنوع است. فکر کنم 20 یا 30 یا حتی 50 سهم مختلف هم دارید در سبد! خیلی انرژی و جسارت میخواد!
من کلا 4 سهم در سبد دارم، همون را هم نمیتونم درست مدیریت کنم!
خرید شبریز تعدیل سود حسابرسی شده از ۲۷۵ به ۳۳۵
تعدیل مثبت سود پالایشی ها یکی یکی میاد و بیشتر منفی میشن! بازار سازمان یافته داره هدایت میشه. لعنت به بازار دستوری
برای مسئولین زحمت کش از جمله رئیسی بسیار دعا کردم بهر حال انسان بسیار شریفی و با سوادی هستند به قول هایی هم که دادند عمل کردند از جمله حمایت از این قمار خانه
وقتی شما جهت نوسانگیری یک معامله خرید و سپس فروش و دوباره خرید در یک نمادی رو انجام میدهید و نتیجه مثبتی میگیرید! دیگه جسارت زیادی نمیخواد و براتون یک روتین میشه بنده دوست داشتم و دارم همه معاملات روزانه ام رو اینجا برای دوستان ارسال کنم تا خود دوستان درست و یا غلط بودنش را قضاوت کنند وقتی اقدام به خرید میکنم! دیگه نگران نمیشم و به فرداش فکر نمیکنم و ممکنه قیمت بازهم پایین تر بیاد اما یقین دارم که تو محدوده کف خرید کرده ام حالا چند درصدی تلورانس هم بخواین واسش در نظر بگیرید. به عنوان مثال توی نماد فسپا 4 بار این خرید و فروش رو مرحله ای انجام دادم و سرو جمعش واسم 29درصد بازدهی داشت در مدت زمان 22 روز کاری وقتی نتیجه واسم مثبته! چرا در معاملات بخوام ترسی داشته باشم! امروز هم که به نظرم فرصت خرید خیلی خوبی مهیا بود. از زمانی که بازار وارد اصلاح شده فعلآ که نوسانگیری بیشتر بازدهی داشته تا سهامداری! در کل اصل کار و استرات|ری بنده با اعداد و رموز آنها استوار هستش البته به شما توصیه نمیکنم که مثل من معاملات عدیده انجام دهید فقط دوست داشتم نظراتم رو با شما و دیگر دوستان به اشتراک بزارم همین و بس... نظر شخصی
واقعا خسته نباشید از این حجم و دفعات فراوان در خرید (و احتمالا فروش) سهام! سهامهاتون هم بسیار متنوع است. فکر کنم 20 یا 30 یا حتی 50 سهم مختلف هم دارید در سبد! خیلی انرژی و جسارت میخواد!
من کلا 4 سهم در سبد دارم، همون را هم نمیتونم درست مدیریت کنم!
چاکر رویا خانم هم هستیم
کم پیدا بودید
چندتا نی نی کوچلو داری
ایشالا خدا حفظشون کنه
سلام ملا ابرام برسون
سلام. مرسی از احوالپرسی تون
جناب ملا ابرام تا زمانی که من توی سایت بودم ملا ابرام نداشتیم؟
چند کاربره هستید که زمانی که من بودم بودید؟/:.yead.:/
منظورتون از نی نی کوچولو هم متوجه نشدم.
سهامم رو می گید؟/:.rolleyessmileyani
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر