کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اتفاقا من عاشق خرید تو صف خریدم ....مثال امروز بگیلان...با قدرت خرید 6.8 برابر ...ورود پول 15 میلیارد تومان...مشکوک کد به کد...البته من 16300 ریال خریدم.....فردا با یه سود که پول یه دست کله پاچه در بیاد میفروشمlaughingsmiley
هیچ توصیه ایی ندارم
فقط مواظب باش مثل خریدتون تو آسیاتک از صف خرید چند هفته پیش نشه! من که اگه سهمی رو بهم بگن طلاست و واقعآ هم طلا و با ارزش باشه! با اینحال هیچ وقت هیچ سهمی رو تو صف خرید نمیخرم... نظر شخصی
حرفی کاملا درست و منطقی! مخصوصا در این بازار نکبتی و فرسایشی اصلا نباید در صف خرید یا حتی نزدیک به صف خرید، سهمی را خرید!
درود امید جان
منظوراتان از درست و منطقی چیست ؟ تحقیق و بررسی علمی در این خصوص داشتید ؟ مثلا برای شروع ،حساب کنید چند درصد از نماد هایی که امروز صف خرید می شوند فردا امکان فروش در بازه مثبت را دارند یا نه ؟
(کار سختی نیست با یک فیلتر نویسی ساده و کوتاه نتیجه قابل استخراج است ) اگر توان و وقت اش را دارید یک کار پژوهشی مفید را شروع کنیم !@};-
اتفاقا من عاشق خرید تو صف خریدم ....مثال امروز بگیلان...با قدرت خرید 6.8 برابر ...ورود پول 15 میلیارد تومان...مشکوک کد به کد...البته من 16300 ریال خریدم.....فردا با یه سود که پول یه دست کله پاچه در بیاد میفروشمlaughingsmiley
هیچ توصیه ایی ندارم
دل شیر میخواد تو بازار قرمز امروز یه سهمی رو تو سقف قیمتش بخری! اقلآ سهمی رو تو کف میخریدی یه چیزی زندگی روزمره ما با همین نوسانات 5درصدی و 7 درصدی میچرخه به مولا
منظوراتان از درست و منطقی چیست ؟ تحقیق و بررسی علمی در این خصوص داشتید ؟ مثلا برای شروع ،حساب کنید چند درصد از نماد هایی که امروز صف خرید می شوند فردا امکان فروش در بازه مثبت را دارند یا نه ؟
(کار سختی نیست با یک فیلتر نویسی ساده و کوتاه نتیجه قابل استخراج است ) اگر توان و وقت اش را دارید یک کار پژوهشی مفید را شروع کنیم !@};-
==========
درود دوستان
نماد آسیاتک را با ضرر نبستم و در کمتر از 24 ساعت سود خوبی کسب کردم
خرید
24 مراداد 1402 ساعت 11:35 اگر تنظیمات ساعت فروم برای بنده درست باشه
فروش
25 مرداد 1402 ساعت 9:23
بسیار هم وقت گیر بود جمع آوری این موضاعات ولی خوب شبهات بود که دوستان وارد کردن ، جناب امیرمحمد هم تقاضای شهادت داشتند.
اگر سوال یا موضوع یا شبه دیگری هم بود بیان کنید ، فرصت کنم با هم بررسی اش می کنیم.
حضرت کنجشک علیه السلام
قصد جسارت به کسی ندارم
ولی شما که محقق هستید ودانشمند
قمار نکردید
24 مرداد خرید
25 مرداد رد کردید
با سود کلان
اگر مثل من طمعکار بودید و فقط یک روز دیگر نگه میداشتید
چنان در ضرر فرو میرفتید و مثل بنده در همه سهمها حداقل از 30 تا برو 70 درصد در ضرر بودی
نبودی
خدا سر شاهد مثلا دارویی کی بی سی دارم از99 تا 80 درصد ضرر رفتم
هنوز بعد این همه
سال تو ضزرر 30 درصده
یک با تا 13 درصد ضرر امد ولی نبستم
گفتم تا سر به سر نشود
نمیبندم
انداختم کنار نگاهش نمیکنم
بقیه هم همین کم وبیش
رفتم ساختمانی خریدم بازم 30-25-21- تو ضررم
خدا لعت کند یه عده از دسترنج ناچیز ما زن وبچه بزرگ میکنن ومثلا دارن زندگی و با حکومت مثلا اسلامی /:.yead.:/حال میکنن و توله بزرگ میکنن
خودشان چه بودند که حداقل پدرشان دز زمان شاه یه لقمه حللا خوردش داده و شدند این
توله های این قوم حرام خورده چه شوند
گودزیلا/:.yead.:/
که گودزیلا هم شدند/:.yead.:/
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
اولآ از اینکه زحمت کشیده و همه این اطلاعات رو جمع آوری کردی از شما سپاسگذارم
دومآ همانطور که تو جدول قیمتها مشاهده میکنید! سهم بعد از خرید شما در سقف قیمتی روز بعدش تنها 3/3 درصد رشد داشته و در روزهای بعد روندش به آهستگی رو به کاهش بوده! حالا فرض بگیریم شما فردای اون روز دقیقآ تو سقف قیمت فروش زده باشید! که شخصآ بعید میدونم چنین ابتکار عملی انجام داده باشید چون ذهن شما مثل ذهن بنده نوسان گیر نبوده و احتمالآ نیت داشتید بازدهی های بالاتری رو از این سهم کسب کنید ! البته قصدم خدای ناکرده جسارت به شما نیست اما با اینحال اگه فرض بگیریم شما دقیقآ در سقف قیمت فردای اون روز فروخته باشید! با کسر کارمزد حدودآ از این 3/3درصد فقط 1/5 درصد خالصی براتون باقی میمونه! به نظر شما آیا ارزش تقبل کردن ریسک خرید چنین سهمی رو براتون داشت!! اون هم فقط برای کسب 1/5 درصد بازدهی!! بنده شخصآ هیچوقت برای کسب یک بازدهی 1/5 درصد حاضر به نوسانگیری نیستم مگر در شرایطی که احساس کنم سهم از فردای اون روز ممکنه به شدت بریزه! من که کارم نوسانگیری هستش اگه همزمان با شما خرید داشتم چنین هوش و ذکاوت و ابتکار عملی نداشتم کهبا این زودی اون هم تو سقف قیمت اون روز ردش کنم اون هم با یک بازدهی ناچیز اونوقت شما اون همه تیز و بز و زبر و زرنگ بودید و ما خبر نداشتیم!!/:.yead.:/پس اگه اجازه بدهید بنده رو به عنوان شاگردتون قبول کنید تا من هم بتونم یاد بگیرم مثل شما چنین نوسانات ریزی رو روزانه از سهمها بگیرم چون به نظرم کار بسیار تخصصی و سختی هستش.... نظر شخصی
==========
درود دوستان
نماد آسیاتک را با ضرر نبستم و در کمتر از 24 ساعت سود خوبی کسب کردم
اونقدر اصلاح قیمت فنفت رو فرسایشی و مدت دار کردند که اکثر سهامدارانش رو وادار به خروج کردند! الآنه بیشتر حجم شناوریش رو بازیگر جمع کرده و فروشنده های بسیار کمی داره! با اینکه صف خریدش دو روزه که از 1/5 میلیون بیشترنشده! تقریبآ میشه گفت شناوریش خشک شده و همه حجم شناوریش به دست بازیگرانش افتاده!. فکر کنم فقط بنده و تعدادی انگشت شمار هنوز سهامدارش باقی مانده ایم/.:biggrinsmiley.:/ زمانی که شناوئری سهمی رو اینجوری خشک کنند! سهم اگه بنیاد هم نداشته باشه! اما میتونه تا مدت زیادی تو صف خریدش قفل بشه! و بعد از مدتی تازه تکنیکالیستها میان و سیگنال خریدش رو صادر میکنند ... نظر شخصی
نظر